TommyHot napísal:Tak ci onak, univerzalny recept ako zhodit z konkretnej casti tela neexistuje.
jasne ze existuje...plasticka chirurgia...odsavanie funguje u kazdeho rovnako a tiez si mozes povedat, kde presne chces odsat...
____
a ono je to dost geneticke...ja som mal vzdy tesne pod pupkom taky tukovy pas...aj v dobe, ked som mal na 180cm len 60-65kg...cize tazko ti povedat, ci nieco z tej oblasti das dole...aj vek hra ulohu, tiez uz nemas 15, aby si dokazal spalit a zhodit vsetko...tiez neiktore casti tela proste vekom uz nie su take pevne ako byvali...
jedna znama v strednom veku, ktora cvici kazdy den 2-3hodiny (je jedno kolko je v praci a ako je unavena)...a vyzera ako mumia...podla mna trpi specifickou formou anorexie...tak raz sa mi stazovala, ze stale cvici a ze aj napriek tomu ma tak hnusne ovisnutu kozu na ramenach...a ze ja mam pevne ruky aj ked necvicim

a ked som jej povedal, ze u zien po 50ke je to uplne normalne a nezalezi na tom, kolko cvicia...a ze ja mam 20 a som este aj muz...tak sa na mna pozerala ako keby som spadol z marsu...navyse podla mna tie ruky nema take hrozne, ved je strasne chuda, jej tam nema aky tuk vobec vysiet ked je len kost a koza
typicka reakcia takychto ludi s poruchami prijmu potravy...narusene vnimanie svojho tela a sebaobraz...