Zeitgeist:moving forward
Zeitgeist:moving forward
Ahojte , videli ste uz ? Co si myslite do akej miery tento dokument ovplivni ludi? Splni ucel?:)
Re: Zeitgeist:moving forward
konspiratorov ovplyvni, ostatni sa budu na svet pozerat rovnako ako dovtedy
Podla mna toto uz nieje o konspiracii ako predosle diely , toto by sa malo brat uz vazne...
zeitgeist je kazdym dielom lepsi a lepsi... vela veci tam dava zmysel a nema to moc spolocne s konspiracnymi teoriami. podla mna tato ekonomika zalozena na zdrojoch je buducnost (i ked pravdepodobne nie v presne takej podobe ako je prezentovana)...
Ešte som ho nevidel, ale dočítal som sa, že už nejde moc o konšpiratívne dielko, skôr je zameraný na ekologické problémy. Každopádne sa naň teším.
ceske titulky su uz?
Zeitgeist je židovské dielo ako inak. 
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
A producent je Rockefellerslay napísal:Zeitgeist je židovské dielo ako inak.
Podobné dokumenty (ak sa to dá tak nazvať) by mali púšťať namiesto Šeherezády a Martinky z Turca.To už je výsmech čo všetko dokážu ľudia pozerať.Aj keď nie všetci sa pravdepodobne stotožnia s prezentovanými myšlienkami, ale aspoň to ľudí prinúti trochu premýšľať.
o com tak zhruba je tento diel?
tipnem si, zidovska svetovlada?
-
p4ra
Redeemer
beardie, ako vsetky ostatne dokumenty tohto typu, bohuzial. Suhlasim s tym, co si pisal vyssie. Konspiratori zase budu lestit bambusy a vymyslat nove teorie, normalni ludia, ktori maju pred sebou kazdodenny zivot budu zit nadalej a premyslat o tom, ako zajtra nakrmia seba a svoje rodiny.
-
Anem
Star
väčšinou najväčší Konšpirátori sú tí ktorí potrebujú deň čo deň nakŕmiť svoju rodinu
vydrzal som prvych 40 minut, potom uz nie. Tie kydy o genetike...o com je to neskor? Je to cele taketo?
-
seth82
Darca
Sorry, ale takto retardované tvrdenie som už dlho na tomto fóre nevidel. Smiem sa celkom vážne spýtať, že čo ťa viedlo k takémuto tvrdeniu? Pretože IMHO tí, ktorí majú čas zaoberať sa konšpiráciami a kdejakým pretkávaním informácií, sú práve ľudia, ktorí nevedia čo so sebou, nemajú rodinu a teda v podstate ani nejaké extra veľké starosti a môžu mrhať čas na takéto sprostosti. Takže som celkom zvedavý, ako mi toto vysvetlíš...Anem napísal:väčšinou najväčší Konšpirátori sú tí ktorí potrebujú deň čo deň nakŕmiť svoju rodinu
tak ale su urcite aj taki...co si myslis seth ze vsetci musia byt nevzdelani 17 rocni studenti?
poznam par takych aj zo zivota aj z netu takze riadit sa tym ze konspiracie riesia len ludia, ktory sa cely den nudia je podla mna len tvoj subjektivny nazor
-
seth82
Darca
Korag: napísal som snáď niekde, že "všetci musia byť nevzdelaní 17-roční študenti"? Alebo zasa máš nutkanie konštruovať niečo, čo som nikde netvrdil? Je jasné, že to, čo som v predchádzajúcom príspevku napísal, je subjektívny názor, dokonca som tam použil aj skratku IMHO = In My Honest Opinion, tak načo mi tu ozrejmuješ niečo, čo mi je jasné? Ja som sa dotazoval na Anema, že čo ho viedlo k takému tvrdeniu, nechápem, ako si sa sem zaplietol ty.
Frco napísal:vydrzal som prvych 40 minut, potom uz nie. Tie kydy o genetike...o com je to neskor? Je to cele taketo?
Potom ej to o rope, peniazoch nejakych future mestach. atd atd ....
ty nemusis nic pisat konkretne ale s tych tvojich prejavov o com sme sa minule bavili to bolo dost zrejme a vyvodil som si nazor na tvoju mienku...ale dobre to zas nemusis rozoberat vazne ja viem co si napisal len som mal nutkanie zareagovat co nemozem?seth82 napísal:Korag: napísal som snáď niekde, že "všetci musia byť nevzdelaní 17-roční študenti"? Alebo zasa máš nutkanie konštruovať niečo, čo som nikde netvrdil? Je jasné, že to, čo som v predchádzajúcom príspevku napísal, je subjektívny názor, dokonca som tam použil aj skratku IMHO = In My Honest Opinion, tak načo mi tu ozrejmuješ niečo, čo mi je jasné? Ja som sa dotazoval na Anema, že čo ho viedlo k takému tvrdeniu, nechápem, ako si sa sem zaplietol ty.