zimne pneu akcia?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: zimne pneu akcia?
neviete zimne Rockstone S210 co su zac?
-
Clean_Up
Professional
Rockstone, sú dvojky Bridgestone, ale ako sú tieto pneu s kvalitou, tak to netuším. Už keď chceš kupovať niečo, takého to typu, tak kúp Kleber, sú to dvojky Michelin. Tie Kleber sú v celku dobré pneu, napr. lepšie, ako Matador.
-
Sovjet
Expert
Čo poviete na zimáky vredestein, prípadne semperit sú to slušné značky, či ruky preč? presnejšia veľkosť "14"
existuju aj lepsie gumy, ale vredesteiny su fajn
-
Clean_Up
Professional
Napr. Dunlop, Continental, Goodyear, takže skôr by som pozeral po týchto značkách.adameeec napísal:existuju aj lepsie gumy
-
Sovjet
Expert
Mám možnosť mať tieto gumy, už jazdené jednu sezónu. Vyzerajú celkom slušne a na internete som sa dočítalm že Vredestein nieje zlá značka. Tak ich asi zoberem. Kedže mám staršie auto, je dobré mať na prednej náprave iné zimáky ako na zadnej, či nie?
-
RATZINGER666
Darca
sojvet: ehm, no neber to, prosim ta, zle, ale mozem vediet, kto ti povedal, ze na starsie auto je vhodne obut na kazdu napravu nieco ine a aky mal na to dovod? 
-
Sovjet
Expert
Nie, tie gumy sú všetky štyri rovnaké. To len ja sa pýtam, či to je dobré, lebo ako viem môže sa to. Nehodlám to spraviť, len sa pýtam.
-
RATZINGER666
Darca
moze sa to, ale nema to ziadny zmysel... zaskocila ma ta veta, ze "je dobre to mat"...
-
Clean_Up
Professional
Dá sa o tom ešte tak polemizovať, že pretáčavý / nedotáčavy šmyk vs. lepšie pneu vpredu / vzadu.
-
RATZINGER666
Darca
to ano, ale z tej vetnej stavby vyplyva, ze pri pouziti roznych sad bude mat auto lepsie vlastnosti... to ma na tom zaskocilo...
-
Sovjet
Expert
Sorry, napísal som to tak, ako som to nechcel. Nechcel som napísať, že pri rôznych gumách má auto lepšie vlastnosti. Chcel som napísať, že či sa to vzhľadom k jazdným vlastnostiam môže, alebo oplatí používať. Ale ako napísal Clean_up tak asi nie.
-
RATZINGER666
Darca
no to je jedno, ze ci "ma lepsie" alebo sa to "oplati"... rozne sady na napravach nemaju akykolvek vyznam, vzdy mas najlepsie 4 rovnake uplne nove gumy, nie vzdy sa vsak da tohto stavu dosiahnut, preto ludia kupuju napr. na prednu napravu nove gumy, ked stare uz dosluzia, ale zadne mozu este rok vydrzat... potom sa o rok zase kupia iba akoze zadne, daju sa na predok a tie skoronove z predku sa opat hodia na zadok...
Nechcem zahlcovat forum a zakladat novu temu tak sa opytam tu. Na felde mam teraz tieto disky http://im.sauto.cz/sauto_photos/1642/78 ... 2b239c.jpg a rozmyslam, ze by som si ich nechal aj na zimu miesto plechacov. Mohol by s tym byt nejaky problem pri mrazoch? Diky
-
RATZINGER666
Darca
po par rokoch ti ten ochranny lak nasledkom posobenia soli zlezie a moc pekne to vyzerat nebude, avsak ja mam tiez na zimu elektrony a nie je to absolutne poznat, jedine pri naozaj dokladnom skumani... myslim si vsak, ze na felicii to az taky problem robit nebude... aspon co-to usetris na plechacoch...
Mam aj plechace sice, ale to su nejake z favorita. Neviem ci sa do nich nieco vrtalo alebo co aby to sedelo aj na feldu.tieto elektrony su aj tak uz starsie, niekde je z nich trochu olupnute, takze nejake opotrebenie pokial to vydrzia mi nevadi. A na leto mozno kupim nejake nove, uvidim podla financii.RATZINGER666 napísal:po par rokoch ti ten ochranny lak nasledkom posobenia soli zlezie a moc pekne to vyzerat nebude, avsak ja mam tiez na zimu elektrony a nie je to absolutne poznat, jedine pri naozaj dokladnom skumani... myslim si vsak, ze na felicii to az taky problem robit nebude... aspon co-to usetris na plechacoch...
// ok, dikes
-
RATZINGER666
Darca
ako vravim, opotrebenie sa prejavi az po par rokoch, jedna - dve zimy tomu urcite ziadnym sposobom neublizia 
-
redliner
King
Toho roku : Michelin Alpin A3 195/65/R15 
no michelin alpin su jedny z najlepsich zimnych gum .. to som pocul