Zjednanie dobrej ceny u operatora?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Zjednanie dobrej ceny u operatora?

Príspevok od používateľa wladas »

No ja som uz tiez v poslednom case pocul par staznosti. Az mi to pripada ako nejaka kartelova dohoda medzi ruzovymi a oranzovymi.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Pred rokom som túto fintu "výhodnejšej ponuky pod hrozbou odchodu" vyskúšal. Odpoveď bola "To hovorí každý". Keďže sme si so slečnou padli do oka, lebo sa s ňou dobre kecalo, tak sa mi na to skúsila pozrieť a fakt mi zjednala cenu zhruba o 20 % nižšiu. (dlhodobý zákazník, bonus + zníženie ceny za to, že pokračujem v paušály - o tom som ani nevedel + vyšší dátový balík na rok za cenu nižšieho) Pre predstavu : paušál za 21 € cca znížila na 16 €. Mne ani tak nešlo o to zníženie ceny, len som chcel vyskúšať zjednávanie, predsalen som u nich cca 15 rokov. V ten deň som nepredĺžil zmluvu, lebo tam bol nejaký problém z ich strany a nechcelo sa mi čakať, tak že sa zastavím zajtra.
Na druhý deň som prišiel, slečna však mala zákazníka, ujala sa ma druhá a tá mi už túto cenu nedokázala urobiť. Keď som jej povedal, že jej kolegyňa mi ju včera navrhla, tak mi povedala, že to nieje možné !! Tak sme počkali, kým si tá, u ktorej to možné bolo, vybaví a prišla jej vysvetliť, čo mi za zľavy podávala.
Jej kolegyňa z toho nebola vôbec nadšená. Ale cenu nakoniec znížila aj ona.
Toľko moja skúsenosť. Pritom sa jedná o celkom lacný paušál.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

farnell napísal:Pretoze naposledy ked som riesil viazanost easy mojej dcery na moju kartu s pausalom mi panacik na druhej strane povedal na drzovku "co by ste chceli vsetky vyhody a za co najnizsie ceny?"
p4ra napísal:V sucasnosti su velmi drzi, ako pises v predposlednej vete, a tiez sa mi dostavalo podobnych odpovedi a mojej mame naposledy priamo v predajni Telekom-u v Novych Zamkoch. Neskutocne drzy chlapik tam vraj bol, az mi volala, ze aka je vytocena. :hehe:
https://staffino.com/sk/#telekom/in/

Tu si mozete najst aj konkretnu osobu a napisat jeho nadriadenemu anonymne svoju skusenost, ak sa postazuje viacero ludi, verim ze sa mu "pekne" odmenia. Navyse mozete este aj vyhrat peniaze.
peter211
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa peter211 »

v telekome stačí ak ich postraším, že prechádzam k inému operátorovi kvôli lepšej cene a už sa idú potrhať, aby mi spravili výhodnejšiu ponuku ;-) ale samých od seba im to nenapadne
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

Takže opäť zjednany paušál ako doteraz. Cize všetko to čo už využívam hádam 6 rokov.Avšak už bez mobilu.
Či za dobrú cenu, to neriesim.
A tak ako tu dakto tvrdil,ze retenčné oddelenie neexistuje tak verte ,že áno ....
Napísať odpoveď