Zjednanie dobrej ceny u operatora?
Re: Zjednanie dobrej ceny u operatora?
No ja som uz tiez v poslednom case pocul par staznosti. Az mi to pripada ako nejaka kartelova dohoda medzi ruzovymi a oranzovymi.
Pred rokom som túto fintu "výhodnejšej ponuky pod hrozbou odchodu" vyskúšal. Odpoveď bola "To hovorí každý". Keďže sme si so slečnou padli do oka, lebo sa s ňou dobre kecalo, tak sa mi na to skúsila pozrieť a fakt mi zjednala cenu zhruba o 20 % nižšiu. (dlhodobý zákazník, bonus + zníženie ceny za to, že pokračujem v paušály - o tom som ani nevedel + vyšší dátový balík na rok za cenu nižšieho) Pre predstavu : paušál za 21 € cca znížila na 16 €. Mne ani tak nešlo o to zníženie ceny, len som chcel vyskúšať zjednávanie, predsalen som u nich cca 15 rokov. V ten deň som nepredĺžil zmluvu, lebo tam bol nejaký problém z ich strany a nechcelo sa mi čakať, tak že sa zastavím zajtra.
Na druhý deň som prišiel, slečna však mala zákazníka, ujala sa ma druhá a tá mi už túto cenu nedokázala urobiť. Keď som jej povedal, že jej kolegyňa mi ju včera navrhla, tak mi povedala, že to nieje možné !! Tak sme počkali, kým si tá, u ktorej to možné bolo, vybaví a prišla jej vysvetliť, čo mi za zľavy podávala.
Jej kolegyňa z toho nebola vôbec nadšená. Ale cenu nakoniec znížila aj ona.
Toľko moja skúsenosť. Pritom sa jedná o celkom lacný paušál.
Na druhý deň som prišiel, slečna však mala zákazníka, ujala sa ma druhá a tá mi už túto cenu nedokázala urobiť. Keď som jej povedal, že jej kolegyňa mi ju včera navrhla, tak mi povedala, že to nieje možné !! Tak sme počkali, kým si tá, u ktorej to možné bolo, vybaví a prišla jej vysvetliť, čo mi za zľavy podávala.
Jej kolegyňa z toho nebola vôbec nadšená. Ale cenu nakoniec znížila aj ona.
Toľko moja skúsenosť. Pritom sa jedná o celkom lacný paušál.
farnell napísal:Pretoze naposledy ked som riesil viazanost easy mojej dcery na moju kartu s pausalom mi panacik na druhej strane povedal na drzovku "co by ste chceli vsetky vyhody a za co najnizsie ceny?"
https://staffino.com/sk/#telekom/in/p4ra napísal:V sucasnosti su velmi drzi, ako pises v predposlednej vete, a tiez sa mi dostavalo podobnych odpovedi a mojej mame naposledy priamo v predajni Telekom-u v Novych Zamkoch. Neskutocne drzy chlapik tam vraj bol, az mi volala, ze aka je vytocena.
Tu si mozete najst aj konkretnu osobu a napisat jeho nadriadenemu anonymne svoju skusenost, ak sa postazuje viacero ludi, verim ze sa mu "pekne" odmenia. Navyse mozete este aj vyhrat peniaze.
v telekome stačí ak ich postraším, že prechádzam k inému operátorovi kvôli lepšej cene a už sa idú potrhať, aby mi spravili výhodnejšiu ponuku
ale samých od seba im to nenapadne
Takže opäť zjednany paušál ako doteraz. Cize všetko to čo už využívam hádam 6 rokov.Avšak už bez mobilu.
Či za dobrú cenu, to neriesim.
A tak ako tu dakto tvrdil,ze retenčné oddelenie neexistuje tak verte ,že áno ....
Či za dobrú cenu, to neriesim.
A tak ako tu dakto tvrdil,ze retenčné oddelenie neexistuje tak verte ,že áno ....