ZOH Vancouver 2010 - hokej
Re: ZOH Vancouver 2010 - hokej
myslim si ze najvacsi problem je ten ze nevieme dat prvy dolezity gol ktory povzbudi aj psychycky
palfy mu mieril pomedzi betony.
Nasi tento zapas bez myslienky s jednou golovou prilezitostou, prve dve tretiny sa viac menej odohravali v našej obrannej tretine, a vy este vravite ze hrame dobre. Nasi sa vacsinou iba oslobodzovali a branili, sak v prvej tretine sme neviem ci mali tri strely z toho jedna bola mala domov, druhu si strelili kanadania na brankara a tretiu si nepamatam uz
. Proste nic radšej idem spat..
Nasi tento zapas bez myslienky s jednou golovou prilezitostou, prve dve tretiny sa viac menej odohravali v našej obrannej tretine, a vy este vravite ze hrame dobre. Nasi sa vacsinou iba oslobodzovali a branili, sak v prvej tretine sme neviem ci mali tri strely z toho jedna bola mala domov, druhu si strelili kanadania na brankara a tretiu si nepamatam uz
super este jeden 3:2
uz mohlo byt 3:3 salene sancee!!! ,ci pana preco az teraz zacali hrat nasi ... ja som ani nevidel ten 3 gol co sme dostali
Sakra, toľká škoda, že Demitra nedal gól z poslednej dorážky. No čo, posledných 10 minút sme hrali fakt dobre. Ak budeme takto hrať s Fínmi, tak by sme ich mohli poraziť...
jaaaaaaaaj skoda.... chcelo to len o trosku viac stastia... alebo aby kanadania nehrali ako cesi.... "ano, kanada ide dopredu, strielaju, puk sa odraza od divaka a gooooooool" hold neda sa nic robit, ale za poslednu tretinu by sme si zasluzili aspon predlzenie....
tak som sa mýlil. Nakoniec mali na to, aby minimálne vyrovnali. Naši ich pekne zatlačili na koniec. škoda tej Demitrovej šance pár sekúnd pred koncom.
Takže zajtra Fínsko. Tam majú väčšiu šancu ako s Kanadou. Ten bronz si zaslúžia!!!!
Takže zajtra Fínsko. Tam majú väčšiu šancu ako s Kanadou. Ten bronz si zaslúžia!!!!
ja uz je*em bronz
stacilo stavkovania ale vela nechybalo
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No tak pekne sme zaskocili na koniec Kanadu..Aspon, ze ten zapas sa totalne vygradoval a 8sek pred koncom ma skoro slak trafil, ked to tam nepadlo
skoda vypustenejsej 2hej tretiny, ktora v tomto pripade zohrala asi najvacsiu rolu..Lebo 3 goly su predsa len tri goly dobiehat..Kanada mala bohuzial aj stastie,ale bohuzial aj to je faktor s ktorym treba ratat..Nebyt zbytocneho faulu v utoku, bolo by to o inom..Ale darmo mudrovat..
Element: Dobre, ze si siel spat..takych divakov ako si ty ani netreba..Ludia, ktory sa na hokej divaju, len ked sa vyhrava..A pritom hokej sam o sebe bol na pozeranie pre slovaka pekna podivana..Vari si cakal, ze ich tam roznesieme od prvej tretiny 7:0?
Trebalo to brat trochu s nadhladom..
Element: Dobre, ze si siel spat..takych divakov ako si ty ani netreba..Ludia, ktory sa na hokej divaju, len ked sa vyhrava..A pritom hokej sam o sebe bol na pozeranie pre slovaka pekna podivana..Vari si cakal, ze ich tam roznesieme od prvej tretiny 7:0?
Na konci zápasu som myslel, že stôl odhryznem!
bol to taky zapas aky sa dal ocakavat...
nasi podla mna perkektna obrana, az na par malickosti a hlavne konecne hrali dost do tela, niektore hity bola sranda pozerat
prve 2 tretiny sice trocha za mojim ocakavanim z nasej strany, kedze utok bol pomaly nulovy, utocnik vyviezol puk, odovzdal a siel striedat, na to sa uz ani nedalo pozerat... ale zaver jednoznacne patril nasim a bolo to fantasticke divadlo, skoda ze so smutnym koncom pre nas, ale nic to, za takyto vykon sa hanbit nemusia a pre mna uz urobili dost a aj keby nahodou prehraju s Finmi, tak im to nebudem mat za zle, ale pevne verim ze bronz bude nas! :´)
nasi podla mna perkektna obrana, az na par malickosti a hlavne konecne hrali dost do tela, niektore hity bola sranda pozerat
prve 2 tretiny sice trocha za mojim ocakavanim z nasej strany, kedze utok bol pomaly nulovy, utocnik vyviezol puk, odovzdal a siel striedat, na to sa uz ani nedalo pozerat... ale zaver jednoznacne patril nasim a bolo to fantasticke divadlo, skoda ze so smutnym koncom pre nas, ale nic to, za takyto vykon sa hanbit nemusia a pre mna uz urobili dost a aj keby nahodou prehraju s Finmi, tak im to nebudem mat za zle, ale pevne verim ze bronz bude nas! :´)
čo ti je*be! väčšiu túžbu po víťazstve som v živote nevidel
-
WonderKakajda
Medium Expert
nevadí hlava hore a ideme si pre Bronz 
stavkoval este niekto na tento zapas ?
-
Vigor
King
Kebyze na to skratka nemame tak ma to ani nestve, ale podla mna sme viac-menej presrali 50 minut. Reci o tom, ze sme mali malo stastiu su podla mna blbost, prvy gol bol stastny az az. Ale zaver bol nadherny, kvoli takymto situaciam je to sledovanie hokeja s ludmi skvely zazitok.
-
Soviet
Darca
Pekne to zhrnul aj Visnovsky..Sam priznal, ze nehrali to co mohli:
Ľubomír Višňovský (obranca SR, autor prvého gólu SR): "Škoda tejto prehry, ale v prvých dvoch tretinách sme hrali veľmi pasívne. Pri góloch sme iba stáli pri hráčoch, ktorí tečovali puk do bránky. Na niečo takéto si musíme dávať pozor. Desať minút pred koncom sme dali gól a náš výkon šiel hore. Škoda, že sa nám nepodarilo vyrovnať. Vedeli sme, že je to asi najlepší tím na turnaji. Mohli sme hrať od začiatku bez zbytočného rešpektu, byť bojovnejší. Ale po boji je každý kapitán. V sobotu proti Fínsku odovzdáme všetko, čo je v nás."
Ľubomír Višňovský (obranca SR, autor prvého gólu SR): "Škoda tejto prehry, ale v prvých dvoch tretinách sme hrali veľmi pasívne. Pri góloch sme iba stáli pri hráčoch, ktorí tečovali puk do bránky. Na niečo takéto si musíme dávať pozor. Desať minút pred koncom sme dali gól a náš výkon šiel hore. Škoda, že sa nám nepodarilo vyrovnať. Vedeli sme, že je to asi najlepší tím na turnaji. Mohli sme hrať od začiatku bez zbytočného rešpektu, byť bojovnejší. Ale po boji je každý kapitán. V sobotu proti Fínsku odovzdáme všetko, čo je v nás."
-
pryja
Darca
Mne sa pacilo, ako v studiu komentovali vyraz kanadskeho trenera. Ten bol este taky vytraseny z toho zaveru, ze sa chudak nevedel uvolnit a spontanne sa tesit z vyhry. Bol uplne v prdeli z toho, co poslednych par minut videl 
-
Misuliatko
Expert
sakra to boli nervy hlavne poslednu tretinu
...skoda
...tato prehra ma stve, bolí. Mozno by mi to ani tak nestvalo ale v tretej tretine hrali paradne. Uz len za tu by si zasluzili medailu.Ale hokej sa nehraje len jednu tretinu.Za tie prve dva goly nemozme nikoho vinit, halak ich nemal sancu chytit. Ale snaha sa im upriet neda. Jedina sranda dnes bola pozerat sa na vyraz kanadanov po nasom druhom gole.
No nic caka nas dalsi zapas a dufam ze uvidim ako im tie medaily, hoci bronzoveho odlesku budu vesat na krk
. Chlapci su pre mna aj tak naj
Inac dobry komentar na stv ked Gaborik zhodil tusim Richardsa:
///
neviete co sa stalo s Gaborikom???
No nic caka nas dalsi zapas a dufam ze uvidim ako im tie medaily, hoci bronzoveho odlesku budu vesat na krk
Inac dobry komentar na stv ked Gaborik zhodil tusim Richardsa:
V tejto chvili mu nepomohol ani golovy naskok ani ponukana cokoladova tycinka
///
neviete co sa stalo s Gaborikom???
o gaborikovy mas tu
Škoda, že som práve naše góly zaspal a nevidel som ich.
Dúfam, že zajtra Fíni nebudu problémom.