A nemal z toho žiadne následky?? akože je to srandovné, ale v takýchto veciach už ide smiech bokomFrikso napísal:No ja mam kamaráta experta. Ten ako šiel hrať airsoft, tak aby si nezranil oko, nasadil si ochranné brile.. no.. ..nasadil.. Ako si ich dával na gebulu si tým ramienkom, čo ide poza ucho pichol rovno do okapohotovosti mu to ošetrili a ešte 2 dni chodil so zalepeným okom..
Zranenie oka
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ako pecka to je, ale sklo je moc tvrde nato aby ta gulka do neho spravila dieru a este ku tomu mi trafila, okoDonLuca napísal:To mi chceš povedať, že tie brilky, ta zachránili pred airsoftovou pištoľou..????
//inak by som rad upozornil nato ze davajte bacha v noci na konare a kriky...raz som nemal brile na sebe a nestastnou nahodou mi konar rozrezal len viecko...uff
-
Old Dirty Bastard
Guru
to sa stalo aj mne, išiel som v noci a pri jednej ceste tak eblo nastavane stromy a ešte sa o nich nikto nestara, konare v pohode do cesty zasahuju no a ja som rovno do oka dostal.. trochu zaštipalo ale pohoda, videl som chvilu dokonca aj rozmazane, inak nic vazne, take vecia ko nečistota, piliny(či drevene alebo kovove) ale znamemu.. ten to mal supervažne..Sheep napísal:ako pecka to je, ale sklo je moc tvrde nato aby ta gulka do neho spravila dieru a este ku tomu mi trafila, oko
//inak by som rad upozornil nato ze davajte bacha v noci na konare a kriky...raz som nemal brile na sebe a nestastnou nahodou mi konar rozrezal len viecko...uff
robil davnejšie v v chemku a tam mu pri nešťastnej nehode kde z nejakej rury prasknutej vystriekla kyselina chlorovodikova, no tak jemu to strieklo rovno do praveho oka.. nic nevidel.. v nemecnici mu robili všelijake vyšetrenia, mačali mu hlavu do všelijakych blbosti ale nič nepomohlo.. ešte aj ksycht mal cely popaleny, no to sa zahojilo.. ale ostala mu 100% slepota na prave oko.
Nemal žiadne nasledky.. sam sa tomu rehotal s tym jednym zalepenym okom.DonLuca napísal:A nemal z toho žiadne následky?? akože je to srandovné, ale v takýchto veciach už ide smiech bokom
Nj to dôverne poznám. Raz sme tak šli na výlete cez les a kamarat, čo šiel predo mnou si krík odhrnul a ako prešiel hho pustil a rovno mne do xichtu.Sheep napísal://inak by som rad upozornil nato ze davajte bacha v noci na konare a kriky...raz som nemal brile na sebe a nestastnou nahodou mi konar rozrezal len viecko...uff
-Oko mi travil taky tupy konarik, ale nič som s ním nemal..
-
fikus-kukis
Guru wannabe
na silva som vysiel s kamosmi von z baru sa pozriet na ohnostroj v Presove a jeden nemenovany kkt namireil na nas rimsku sviecu ja som bol otoceny opacne no, potom som sa otocil a videl som ze ten fas na nas mieril a svetlica letela priamo na mna som stihol len oko zavriet, potom som to dostal z oka preplachol a na pohotovst, hm jedno plus krasna doktorka
))
nastastie len spalene mihalnice horne aj dolne + poskriabana rohovka.... na silva nikdy von!
nastastie len spalene mihalnice horne aj dolne + poskriabana rohovka.... na silva nikdy von!