Zranenie oka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Frikso napísal:No ja mam kamaráta experta. Ten ako šiel hrať airsoft, tak aby si nezranil oko, nasadil si ochranné brile.. no.. ..nasadil.. Ako si ich dával na gebulu si tým ramienkom, čo ide poza ucho pichol rovno do oka :hehe: pohotovosti mu to ošetrili a ešte 2 dni chodil so zalepeným okom..
A nemal z toho žiadne následky?? akože je to srandovné, ale v takýchto veciach už ide smiech bokom :cry:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

DonLuca napísal:To mi chceš povedať, že tie brilky, ta zachránili pred airsoftovou pištoľou..???? :?:
ako pecka to je, ale sklo je moc tvrde nato aby ta gulka do neho spravila dieru a este ku tomu mi trafila, oko :D

//inak by som rad upozornil nato ze davajte bacha v noci na konare a kriky...raz som nemal brile na sebe a nestastnou nahodou mi konar rozrezal len viecko...uff
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Hej Sheep, to sa stala aj mne a raz som si pichla aj perom do oka, ale, našťastie, bez následkov. :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Raz ked som násilne rozoberal slúchadlo pecku zo šrobovákom tak mi ten kus ostrého plastu ktorý sa odlomil veľkou rýchlosťou strelil do oka.Nebolo to nič vážne iba som zhruba pol dna videl uplne rozmazane (nevedel som rozoznat predmety)
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Mne sa raz podarilo ked som bol malý že som si omylom do oka vylial ocot, ktory slúžil na odhánanie komárov, iba šťípalo, ale oco to umyl. :lol:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Sheep napísal:ako pecka to je, ale sklo je moc tvrde nato aby ta gulka do neho spravila dieru a este ku tomu mi trafila, oko :D

//inak by som rad upozornil nato ze davajte bacha v noci na konare a kriky...raz som nemal brile na sebe a nestastnou nahodou mi konar rozrezal len viecko...uff
to sa stalo aj mne, išiel som v noci a pri jednej ceste tak eblo nastavane stromy a ešte sa o nich nikto nestara, konare v pohode do cesty zasahuju no a ja som rovno do oka dostal.. trochu zaštipalo ale pohoda, videl som chvilu dokonca aj rozmazane, inak nic vazne, take vecia ko nečistota, piliny(či drevene alebo kovove) ale znamemu.. ten to mal supervažne..
robil davnejšie v v chemku a tam mu pri nešťastnej nehode kde z nejakej rury prasknutej vystriekla kyselina chlorovodikova, no tak jemu to strieklo rovno do praveho oka.. nic nevidel.. v nemecnici mu robili všelijake vyšetrenia, mačali mu hlavu do všelijakych blbosti ale nič nepomohlo.. ešte aj ksycht mal cely popaleny, no to sa zahojilo.. ale ostala mu 100% slepota na prave oko.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

DonLuca napísal:A nemal z toho žiadne následky?? akože je to srandovné, ale v takýchto veciach už ide smiech bokom :cry:
Nemal žiadne nasledky.. sam sa tomu rehotal s tym jednym zalepenym okom.
Sheep napísal://inak by som rad upozornil nato ze davajte bacha v noci na konare a kriky...raz som nemal brile na sebe a nestastnou nahodou mi konar rozrezal len viecko...uff
Nj to dôverne poznám. Raz sme tak šli na výlete cez les a kamarat, čo šiel predo mnou si krík odhrnul a ako prešiel hho pustil a rovno mne do xichtu.
-Oko mi travil taky tupy konarik, ale nič som s ním nemal.. :)
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

už som si spomenul.Raz keď sme hrali futbal ttak prišiel aj kamošov oco taký 110 kg chlap.On chcel prestrelit cele ihrisko a trafil mi do oka a prerezalo mi to viečko a trocha poškrablo rohovku či jak sa to volá
som mal asi 2 týždne prelepená prave oko

DonLuca dík za K- :)
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

prepacte chlapi ale ja to tu nedokazem citat tak neviem ci tu bolo nieco o streknuti laku na vlasy do oka... len to stipalo... a uz tu nepiste take "svinstva" :(
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Mne frkla kvapôčka roztaveného cínu. Nechutne to štiplo. Nasledovalo vyplachovanie v studenej a nakoniec som ho vybral nechtom z vnútorného kútika oka.

Musím zaklepať - následky nie sú žiadne :aasmile11: .
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

na silva som vysiel s kamosmi von z baru sa pozriet na ohnostroj v Presove a jeden nemenovany kkt namireil na nas rimsku sviecu ja som bol otoceny opacne no, potom som sa otocil a videl som ze ten fas na nas mieril a svetlica letela priamo na mna som stihol len oko zavriet, potom som to dostal z oka preplachol a na pohotovst, hm jedno plus krasna doktorka :)))
nastastie len spalene mihalnice horne aj dolne + poskriabana rohovka.... na silva nikdy von!
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nebol si nahodou aj v telke? :lol: lebo jojka o takomto pripade hovorila
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

DonLuca napísal:INDIGOcorp. a mal si z toho aj nejaké neskoršie následky alebo niečo také podobné, či tým, že ti to vytiahli a preliečilo sa to, tak to haslo?
nic ziadne nasledky vidim ako pred tym tym to haslo hej
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

Kibo napísal:nebol si nahodou aj v telke? :lol: lebo jojka o takomto pripade hovorila
nee to bolo pred rokom ne teraz :D
a ne nebol som ale toho typka som cel zmlacic
Napísať odpoveď