zdravím ľudia,
zte som si kupil zhruba pred mesiacom a som s ním spokojný až na dva detaily...ide o prá sekudnové svietenie po spustení SW flashglight. na nete som sa dočítal, že tak robí každému...čo už...s tým sa človek dokáže zmieriť...ale pred pár dňami keď som chcel fotiť a natáčať, nebolo možné uložiť súbory do galérie, a keď idem do galérie, vypíše mi: aplikácia galéria prestala pracovať... nič som neodinštaloval, ani nevyhodil z mobilu...tak nvm kde je problém. vie mi niekto poradiť?
ZTE Grand X IN (Orange Santa Barbara)
Re: ZTE Grand X IN (Orange Santa Barbara)
Mal som tento telefón zhruba 8 mesiacov a takéto chyby neboli ojedinelé. Častokrát mi neišlo napríklad v nastaveniach spustiť sekciu "Zvuky", vypísalo mi iba toľko, že "Aplikácia Nastavenia prestala pracovať." a bolo vybavené. Takisto sa mi stalo, že celá galéria mi po 4-5 mesiacoch začala úplne blbnúť, nedali sa mi načítať obrázky, vypísalo mi, že tam tie obrázky nie sú, pričom fyzicky tam boli. A tak by som ešte pár vecí našiel. Ako som bol s tým telefónom na začiatku spokojný, tak sa mi naň postupom času menil názor na kritickejší. Teraz už som na inom a som rád.
-
MartinaMalčeková
Novice
K tomu vypinaniu..ked si vsimnete po otvoreni krytu asi o 1mm nedolieha baterka ku kontaktu..staci tam vopchat papierik..mne to pomohlo a uz sa mi nevypol...
Docitala som saze je to vyrobna chyba v mobiloch
Docitala som saze je to vyrobna chyba v mobiloch
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
to este niekomu ten telefon funguje?