Tento mobil mam už od polovice novembra a po počiatočných problemoch (nešla vobec spusti aplikácia FB, mizli tel. kontakty z plochy...), ktoré som riešil reklamáciou (fon som bral z Orange), kde napálili nanovo FW, je to už ok. Šlape super, je sižný, porovnateľný s mojim SGS2. Troška slabšie foto, najmä v slabších svetel.podmienkach. Zatial daleko lepšia výdrž baterie ako na SGS2 (ten ale po update na 4,0,3 mi neskutočne rýchlo žerie baterku, nevydrží ani jeden den a to sa sním pomaly ani nehram vobec, sem tam mrknem mail, napišem cez ICQ do 20s prav, nejaký ten 3-5 min telefonat...).
Jediný problem ktorý momentálne mam a písal som to aj na fony.sk, je že mi akosi hapruje zobrazenie kontaktov... Ak dam zobrazit kontakty SIM + Telefon tak ich zobrazi všetky. Ak dam len kontakty v telefone tak nezobrazi ani jeden... Trapim sa s tým už druhy den a neviem prist na to kde je chyba...
No a písali to tam aj další že maju tento problem, asi nejaky bug. Zaujimave, že predtým ako som ho dal reklamovať toto išlo v poriadku...
Ako ste na tom vy ďalší majitelia tohto founu čo sa týka tohto problemu???