Zväčšenie sympatii a zaľúbenie sa.
-
Peter_Retep
VIP
Re: Zväčšenie sympatii a zaľúbenie sa.
grim sorry ale WTF??? si trosku mimo
zeny hladaju vtipneho, drzeho, sebavedomeho a aj galantneho CHLAPA. chlapa co ma gule a neboji sa povedat to co si mysli, ktory nestavia zenu na nejaky piedestal ale berie ju ako rovnocennu.....chybou vacsiny chlapou je ze su pred zenou posrati az za usami a beru ju ako nieco viac, teda stavaju jo do pozicie kedy je zena lepsia ako sam chlap
zeny hladaju vtipneho, drzeho, sebavedomeho a aj galantneho CHLAPA. chlapa co ma gule a neboji sa povedat to co si mysli, ktory nestavia zenu na nejaky piedestal ale berie ju ako rovnocennu.....chybou vacsiny chlapou je ze su pred zenou posrati az za usami a beru ju ako nieco viac, teda stavaju jo do pozicie kedy je zena lepsia ako sam chlap
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...takéto typy vídavam málokedy...onmoho častejšie sú prípady, ktoré som opísal ja...aspoň v mojom prípade...
-
Bushido
Medium Professional
Grim a peťo, myslím že hovoríte o tom istom type
Len každý to vidí zo svojho pohľadu. Obaja máte samozrejme pravdu. Takže ja to skúsim opísať viac nestranne.
Väčšina báb hľadá vtipneho, drzeho, sebavedomeho chlapa, ktorý ako povedal Peter nieje dosratý a povie čo si myslí. Toto baby chcú povedal by som dokonca viac ako chlapa čo by výzorovo vyzeral lepšie ako takýto sebavedomí jedinci.
Na druhej strane má pravdu aj Grim, pretože takýto chlapi naozaj často bývajú morálne trosky bez svedomia, pretože zneužívajú dievčatá, o ktorých vedia že sú na nich namotané a spávajú s nimi a nezáleží im na ich citoch. Pre týchto chlapov je prvoradá ich potreba. Sú to často krát chlapi ktorý priateľky majú, ale tá im v posteli nestačí.
No a prečo teda baby chcú drzích a sebavedomích? Pretože takých ako si ty John môžu mať kedykoľvek. Tých sebavedomých nedostanú a človek odjakživa chcel a bude chcieť niečo, čo nemôže mať. Dúfam že to už chápeš. Preto taký ako ty buď zomrú sami, alebo si raz nájdu dokonalý vzťah, nie iba ten povrchný.
Väčšina báb hľadá vtipneho, drzeho, sebavedomeho chlapa, ktorý ako povedal Peter nieje dosratý a povie čo si myslí. Toto baby chcú povedal by som dokonca viac ako chlapa čo by výzorovo vyzeral lepšie ako takýto sebavedomí jedinci.
Na druhej strane má pravdu aj Grim, pretože takýto chlapi naozaj často bývajú morálne trosky bez svedomia, pretože zneužívajú dievčatá, o ktorých vedia že sú na nich namotané a spávajú s nimi a nezáleží im na ich citoch. Pre týchto chlapov je prvoradá ich potreba. Sú to často krát chlapi ktorý priateľky majú, ale tá im v posteli nestačí.
No a prečo teda baby chcú drzích a sebavedomích? Pretože takých ako si ty John môžu mať kedykoľvek. Tých sebavedomých nedostanú a človek odjakživa chcel a bude chcieť niečo, čo nemôže mať. Dúfam že to už chápeš. Preto taký ako ty buď zomrú sami, alebo si raz nájdu dokonalý vzťah, nie iba ten povrchný.
Myslela som, že ten "drzý a sebavedomý" sa myslí v rámci nejakých slovných ping-pongov (t.j. jemné vzájomné podpichovanie) a nie nejaký arogantný frajer.
Súhlasím v tom, že naozaj by sa chlap nemal dievčat báť, a neviem o tom, že by boli stavané ženy na nejaký piedestál.
Grim, ak žena vyhľadá takého, čo sa k nej zle správa, a sama mu to toleruje, to je už jej chyba. Na výber predsa má a nemusí si s takým niekým začínať (resp. môže to ukončiť, ak dotyčného lepšie spozná ).
John, ty pokračuj v tom, ako sme ti už predtým naznačili a ako si sám začal.
Súhlasím v tom, že naozaj by sa chlap nemal dievčat báť, a neviem o tom, že by boli stavané ženy na nejaký piedestál.
Grim, ak žena vyhľadá takého, čo sa k nej zle správa, a sama mu to toleruje, to je už jej chyba. Na výber predsa má a nemusí si s takým niekým začínať (resp. môže to ukončiť, ak dotyčného lepšie spozná ).
John, ty pokračuj v tom, ako sme ti už predtým naznačili a ako si sám začal.
-
Grim
Darca
zuzanuska...to nepopieram...
-
qwerty-xyz
PETOOO ???
Osobna otazka podari sa ti potom udrzat vztah aj dlhodobejsie? lebo mne tymto pristupom nie, ziskam sex, a dobry sex v podstate hned.... ale dalej je to bud len o tom alebo ani o tom, a cele to konci. Daj nejaky vlastny navrh alebo usudok.
Osobna otazka podari sa ti potom udrzat vztah aj dlhodobejsie? lebo mne tymto pristupom nie, ziskam sex, a dobry sex v podstate hned.... ale dalej je to bud len o tom alebo ani o tom, a cele to konci. Daj nejaky vlastny navrh alebo usudok.
-
javatar
Hardcore addict
Velmi caste. Nazri do svojej FRIENDZONE a urcite najdes aj tyzuzanuska napísal:neviem o tom, že by boli stavané ženy na nejaký piedestál.
-
Bushido
Medium Professional
pchááá
-
qwerty-xyz
Nie som si istá Qwerty, či to sa sťažuješ alebo chváliš
Veď sa rozhodni či si hľadáš len one-night-stand známosti alebo vzťah
Veď sa rozhodni či si hľadáš len one-night-stand známosti alebo vzťah
-
Grim
Darca
Bushido závidí, lebo on si musí leštiť ručne...
-
qwerty-xyz
nejako mi to vychadza tak zeby som rad nasiel nieco staleho, ale cim viac hladam nieco staleho tym viac sa dostanem len po one night only a ked hladam na one night only tak nenajdem nic. Takze sa trocha stazujem aj ked mi tuna kamosi do ku***vnikov nadavaju nonstop. Viac menej kvoli tomu ze som si vedel zariadit baby LEN na to jedno, .... ale proste stracam sa v problematike ako z toho spravit vztah . . .
-
Bushido
Medium Professional
U mne dobrýGrim napísal:Bushido závidí, lebo on si musí leštiť ručne...
qwerty, No veď kto by s tebou chcel vzťah keď si prečíta tvoje príspevky
Qwerty, úprimne, ak si si vytvoril takú "krásnu" povesť, prečo myslíš, že sa ti nedarí nájsť dievča na vzťah? Lebo dievča, ktoré by vzťah chcelo si predsa nezačne s miestnym Casanovom.
Veď choď na to postupne a najprv to dievča spoznávaj 
Tak načo ti je vzťah, ak naň nemáš čas? Skôr si možno lenivý vzťah budovať, lebo tie one nights si získal hneď a ľahko, a vzťah sa vyvíja postupne a fakticky nie je aj tak isté, či to vyjde 
-
qwerty-xyz
vedel by som ti to cele rozpisat ale nechce sa mi ....
Zväčšenie sympatií väčšinou riešim na začiatku, a to tak že pôsobím trocha arogantne, nad vecou a nevnucujem sa tomu dievčaťu, no musím vidieť niečo aj zo strany dievčaťa.
Knihy odporúčam aj ja, Baránka som prečítal ako prvého, potom Straussa - Hru a teraz sem tam pozriem neake články od Deangela, škoda že väčšina je v angličtine...
Ale o tom som nechcel, neaké vyznania citov by som teraz nepraktizoval, skúšal by som možno náhodné dotyky, vyskúšal pusu. Vieš nám s istotou povedať či už nie si úplne vo friendzone?
smsky čo ja viem, to bude hrozne okaté, dievča bude hneď vedieť že ju chceš a potom už preňu nebudeš tak príťažlivý. Možno by som jej skúsil len tak zavolať, porozprávať sa s ňou navrhnúť stretko, vziať ju na neake pekné miesto kde budete sami, pekný nočný park napríklad a tam skúsiť tú ruku alebo bozk, pokiaľ uhne tak cúvaj
Good luck
qwerty a áno dá sa nájsť aj holka na dlhšie, musíš mať aj troška šťastia, dúfam že ja som ho tentokrat mal
Knihy odporúčam aj ja, Baránka som prečítal ako prvého, potom Straussa - Hru a teraz sem tam pozriem neake články od Deangela, škoda že väčšina je v angličtine...
Ale o tom som nechcel, neaké vyznania citov by som teraz nepraktizoval, skúšal by som možno náhodné dotyky, vyskúšal pusu. Vieš nám s istotou povedať či už nie si úplne vo friendzone?
smsky čo ja viem, to bude hrozne okaté, dievča bude hneď vedieť že ju chceš a potom už preňu nebudeš tak príťažlivý. Možno by som jej skúsil len tak zavolať, porozprávať sa s ňou navrhnúť stretko, vziať ju na neake pekné miesto kde budete sami, pekný nočný park napríklad a tam skúsiť tú ruku alebo bozk, pokiaľ uhne tak cúvaj
Good luck
qwerty a áno dá sa nájsť aj holka na dlhšie, musíš mať aj troška šťastia, dúfam že ja som ho tentokrat mal
-
johndaltonfosterprvy
Amateur
Ahojte, začal som trošku robiť aktivitu, z jednej strany som sa rozhodol pre mierne ignorovanie ako som sa dočítal už aj tu na fóre. Druhá stránka mojej aktivity je, že sme našli reč k spoločnému rozhovoru a aj mierne otvorenie citov k sebe. Dozvedel som sa od nej pri rozhovore, že ku mne niečo cíti, že ma má veľmi rada, rada je so mnou, ALE má strach zo mňa, zo vzťahu a z toho čo by bolo a či by sa to celé nezhoršilo. Pochopil som to tak, že asi to nebude z jej strany úplne zaľúbenie alebo zamilovanie, ale city tam sú a nie malé.
Najvačší problém vidím v nej a to v tom, že sa ma v istých veciach asi bojí, aspoň tak mi to naznačila a bojí sa aké by to bolo po čase medzi nami, aby sa nepokazilo to pekné medzi nami a ona by to potom ľutovala a mala z toho výčitky.
Okrem rozhovoru som slušnejší, obmedzil som nadávky ktoré mi občas vyhŕkli z úst, mierna zmena oblečenia a celkového výzoru, rád som jej pomohol keď posledné dni potrebovala a zo tri správy pred spaním na dobrú noc boli z mojej strany odoslané. Ako radil Filipito, pár náhodných dotykov ako bolo tľapnutie po kolene, frčka do líčka
alebo nežné pohladenie po líčku bol vcelku úspešné, nebránila sa, ale ani na to nereagovala v obdobnej forme. Boli sme sa aj previesť nočným okolím mesta po dedinkách, cestou sme sa rozprávali a kadečom možnom, ale k bozku som sa neodvážil ešte.
Najvačší problém vidím v nej a to v tom, že sa ma v istých veciach asi bojí, aspoň tak mi to naznačila a bojí sa aké by to bolo po čase medzi nami, aby sa nepokazilo to pekné medzi nami a ona by to potom ľutovala a mala z toho výčitky.
Okrem rozhovoru som slušnejší, obmedzil som nadávky ktoré mi občas vyhŕkli z úst, mierna zmena oblečenia a celkového výzoru, rád som jej pomohol keď posledné dni potrebovala a zo tri správy pred spaním na dobrú noc boli z mojej strany odoslané. Ako radil Filipito, pár náhodných dotykov ako bolo tľapnutie po kolene, frčka do líčka
-
Grim
Darca
...frčka do líčka nieje náhodný dotyk...tľapnutie po kolene nieje náhodný dotyk...ani to nežné pohladenie po líčku, ale tam je aspoň tá nežnosť...a tri správy pred spaním?...y r doing it wrong...ak ti povedala, že má strach, tak to už podľa mňa neotočíš...vzťah nechce, ale nemá to sdce ti to povedať na plnú hubu...