Ale tak fakt by sa to nedalo uz otocit? toto mozno este hej.... mozno.... ci? nedavat tomu zbytocnu nadej?
Zväčšenie sympatii a zaľúbenie sa.
-
qwerty-xyz
Re: Zväčšenie sympatii a zaľúbenie sa.
to bolo az sialene presne napisane co som cchel povedat ja, ale mne by sa to podarilo asi v brutalnejsej forme.
Ale tak fakt by sa to nedalo uz otocit? toto mozno este hej.... mozno.... ci? nedavat tomu zbytocnu nadej?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...tak šanca tu je, ale pre dotyčného už nie...ak doteraz nepochopil, čo znamená náhodný dotyk?...to čo sa sem už chodia ľudia pýtať za otázky? Ako keď ja stúpim do hovna a potom sa opýtam čo mám robiť...šak asi zdvihnem tú nohu z toho hovna, nie?...a čo urobil on? Skočil do neho aj druhou nohou...ja by som to už nechal tak...alebo to skúsiť, ale len pre tú srandu ako veľmi sa to môže doje***...alebo aby sa aspoň ešte čo to naučil o tom, že 3 sms na dobrú noc sú moc...to každej kamarátke posiela 3 sms?...lebo ak nie, robí niečo zle...a ak áno, tak tiež...
-
PhYs0c
King
hneď prvá odpoveď balič a všeznalec qwerty:D s naštudovanou knihou od ďalšieho baliča žien a zaručeným receptom na úspech... veľký trt makový
každá baba je iná, takže na každú platí niečo iné...rob to, čo si hovoril, myslím, že je to dobrá cesta a koniec koncov budeš to robiť prirodzenejšie a viac to podľa mňa zapôsobí ako keby si sa snažil robiť niečo nasilu podľa rád iných.. tie potrebujú hlavne jedinci, ktorí nevedia absolútne čo majú robiť...nečítal som príspevky ďalej takže neviem či sa to nejak pohlo odvtedy, reagujem len na prvý.. každopádne ak to nevyjde máš dve možnosti, skúsiť inú taktiku alebo si povedať, že ona jednoducho neni tá "pravá" a na inú to platiť bude... láska nie je nekonečná ani osudová, preto sa môžeme zaľúbiť viackrát za život a tí, ktorí sú spolu dlho alebo do smrti si tú lásku jednoducho predlžujú svojim správanim a podobne, nie je to tým, že ich láska bola osudová...jednoducho si vyhovovali vo všetkom tak, že spolu vydržali dokonca..
-
Grim
Darca
...každá baba je iná...aj keď mnoho ich je veľmi podobných...a už podľa správania, ktoré tu bolo opísané by si mohol vedieť odhadnúť, kam takú babu zaradiť...a samozrejme potom aj zaujať k nej stanovisko...
-
PhYs0c
King
teraz som precital jeho posledny prispevok..tie nahodne dotyky.. ja som bol zrovna piatok na diskoteke a parkrat sme sa pleskli po zadku no ku koncu vecer a uz bola na mne nalepena ina baba
no ale ako odchadzala tak prisla za mnou odtiahla ma od tej baby povedala ze uz ide domov a dala mi na dobru noc pusu na lice..a ja si stale nie som isty ci chce daco viac 
/grim: ku karme: tie nahodne dotyky som myslel unho nie u mna
u mna boli nahodneasi tie ze ked mi nieco hovorila do ucha tak sa vzdy oprela licom o lice a druhou rukou ma chytila za druhe lice.. a problem je v tom ze raz alebo teda vacsinou prejavuje zaujem a inokedy..vlastne cil.uz nwm kedy ani nie:-D take ze zlato alebo zboznujem ta si piseme bezne ale...okej problem je asi v tom ze je to brutalne pekna baba o 2 roky starsia a ja si ani za boha nechcem priznat ze ma o mna zaujem:-D
/grim: ku karme: tie nahodne dotyky som myslel unho nie u mna
Dotyky pri tanci na diskoteke a dotyky pri popijani kavicky v klude alebo jazde autom su velmi odlisne.Na diskoteke je to normalne a malokto sa pozastavuje nad tym.
-
Peter_Retep
VIP
nejako mi zacal unikat zmysel temy...to tu fakt rooberame nahodny dotyk? dafuq?
-
johndaltonfosterprvy
Amateur
Asi sme sa nesprávne pochopili. Tie tri sms správy, ktoré som jej poslal neboli v jeden večer, bolo to za ten týždeň odkedy som sem napísal. Pred dvomi alebo tromi dňami som ju chcel zavolať von a bola na mna dosť arogantná v ten večer aj keď poobede ešte bolo všetko v poriadku a bavili sme sa, že večer niekde pôjdeme. Potom som jej napísal sms správu na dobrú noc a už som sa jej neozval. Včera sa mi ozvala ona sama, ale stroho som odpisal pár viet a dosť. Dnes mi písala, ale ani som jej neodpísal a potom mi poobede volala čo robím a ako sa mám. Večer mi volala opäť, že čo idem, tak som jej povedal že idem s kamarátmi von a ak chce, môže sa pridať čo aj hneď odmietla.
Vypadá to tak, že taktika ignorácie čiastočne funguje a má potrebu sa mi ozvať, ale neviem či len ako kamarátovi alebo jej chýbam viac a preto mi sama píše a volá. Tento týždeň nechám tempo takto nasadené a uvidím čo sa stane do konca týždňa.
Vypadá to tak, že taktika ignorácie čiastočne funguje a má potrebu sa mi ozvať, ale neviem či len ako kamarátovi alebo jej chýbam viac a preto mi sama píše a volá. Tento týždeň nechám tempo takto nasadené a uvidím čo sa stane do konca týždňa.
-
PhYs0c
King
to je jedno, ked ma potrebu sa ti ozvat, tak jej chybas ci ako kamos alebo hocico, a tym padom na teba mysli a ak na teba vela mysli namota sa....urcite skor ako ked na teba nemysli
myslím, že z časti už máš vyhraté. Už len to dokončiť 
-
johndaltonfosterprvy
Amateur
Ako tak čas úteka tak sa dejú rôzne veci. Neozvala sa mi pár dni a ja jej tiež nie, potom mi jedného dňa zavolala a išli sme spolu von, boli sme s kamarátmi a všetko bolo v najlepšom poriadku. Dozvedel som sa, že sa do toho mieša tretia osoba (muž) a začal som mať strach. Pri emóciach a strachu, ktorý sa vo mne prebúdzal som spravil nezmyselnú vec, aby som mu uškodil. Ona sa ma v ten deň spýtala že či som to bol ja, priznal som sa jej, začala plakať do telefónu a povedala, že to nečakala. Čo je horšie, tak deň alebo dva predtým sme mali takú ťažku chvíľku v aute, povedali sme si veľa vecí, bozkávali sme sa a myslel som si, že mám vyhraté. A pom ta moja nezmyselná vec.
Večer som jej zavolal, prišiel som za ňou a ospravedlnil som sa so slzami v očiach. Cítil som sa hrozne, cítil som sa previnilo a vedel som, že som to pokazil. Ona mi povedala, že som ju veľmi sklamal a že nevie čo teraz, že sa bojí a že nevie aké by to bolo medzi nami, ako to teraz vlastne je a že keby sa to nestalo, tak sa asi dáme najbližšie dni dokopy. Vtedy som pochopil, že som pochoval asi všetky šance čo som mal a neviem ani len odhadnúť čo bude ďalej. Na ďalší deň sme boli spolu, pozreli sme si spolu film u mňa a potom som ju odviezol domov. Bolo nám fajn, nasmiali sme sa ale nechcel som nič robiť čo by sa jej nepáčilo, tak ked som ju viezol domov tak som sa jej pri vystupovaní spýtal ako malý chlapec, že či ju môžem pobozkať. Ona mi povedala, že nie a že sa hnevá na mňa. Ešte sme sa stretli podvečer na pár minút, zabudla mi niečo vrátiť čo som potreboval a odchádzala na víkend ku rodine mimo mesta. Boli sme spolu len pár minút, objali sme sa, zakývali a išla preč. Chvíľu sme spolu telefonovali, prehodili pár sms v noci a zdalo sa mi, že by to mohlo byť lepšie. Povedala mi, že o tom čo sa stalo už nechce počuť a že to bolo moje zlyhanie, ale že už ani slovo o tom. Napísal som tej tretej osobe, ktorá sa medzi nás stavia ospravedlnenie a povedal som aj jej, že som sa mu ospravedlnil, lebo som sa cítil hrozne previnilo. Bola rada, že som to spravil kvôli nej a aj kvôli sebe.
Teraz len čakám a čakám, spolu budeme až cez týždeňa ja mám stále pocit viny a myslím nie len na ňu, ale aj na to ako som to pokazil a že už možno nikdy nič z toho nebude.
Večer som jej zavolal, prišiel som za ňou a ospravedlnil som sa so slzami v očiach. Cítil som sa hrozne, cítil som sa previnilo a vedel som, že som to pokazil. Ona mi povedala, že som ju veľmi sklamal a že nevie čo teraz, že sa bojí a že nevie aké by to bolo medzi nami, ako to teraz vlastne je a že keby sa to nestalo, tak sa asi dáme najbližšie dni dokopy. Vtedy som pochopil, že som pochoval asi všetky šance čo som mal a neviem ani len odhadnúť čo bude ďalej. Na ďalší deň sme boli spolu, pozreli sme si spolu film u mňa a potom som ju odviezol domov. Bolo nám fajn, nasmiali sme sa ale nechcel som nič robiť čo by sa jej nepáčilo, tak ked som ju viezol domov tak som sa jej pri vystupovaní spýtal ako malý chlapec, že či ju môžem pobozkať. Ona mi povedala, že nie a že sa hnevá na mňa. Ešte sme sa stretli podvečer na pár minút, zabudla mi niečo vrátiť čo som potreboval a odchádzala na víkend ku rodine mimo mesta. Boli sme spolu len pár minút, objali sme sa, zakývali a išla preč. Chvíľu sme spolu telefonovali, prehodili pár sms v noci a zdalo sa mi, že by to mohlo byť lepšie. Povedala mi, že o tom čo sa stalo už nechce počuť a že to bolo moje zlyhanie, ale že už ani slovo o tom. Napísal som tej tretej osobe, ktorá sa medzi nás stavia ospravedlnenie a povedal som aj jej, že som sa mu ospravedlnil, lebo som sa cítil hrozne previnilo. Bola rada, že som to spravil kvôli nej a aj kvôli sebe.
Teraz len čakám a čakám, spolu budeme až cez týždeňa ja mám stále pocit viny a myslím nie len na ňu, ale aj na to ako som to pokazil a že už možno nikdy nič z toho nebude.
A čo si vlastne spravil?
-
johndaltonfosterprvy
Amateur
Niečo za čo sa hanbím a nerád by som to tu písal. Je to škoda na majetku.
Tak to sa potom čudujem tej babe, že sa s tebou ešte zapodieva. 
pokiaľ sa ešte s tebou baví, tak je zaľúbená...
Presne ma to napadlo, keby sa rozhodovala rozumom, tak ho pošle po tomto tak do riti, že by sa chalan ťažko oklepával. Ale zrejme je dievča tiež bezhlavo buchnuté do neho, len ešte hrá formu trochu nedostupnej... ale keď ho po tomto ešte dokáže zdraviť a normálne sa baviť, tak to má stále slušné u nej...
-
johndaltonfosterprvy
Amateur
Musíte to vziať aj z iného pohľadu a to takého, že jej som tým neublížil samotnej, ale veľmi som ju týmto činom sklamal.
Niekomu inému si spôsobil materiálnu škodu, kvôli tomu, že sa mu páči to isté dievča, čo tebe. Ublížil si jemu, ublížil si jej, teraz sa môžeš akurát tak modliť, že je dostatočne zaľúbená nato, aby ti to odpustila. Keby sa rozhodovala čisto len rozumom, tak nemáš šancu po tomto.
presne tak, baby sú na to veľmi háklive 
To, že sa neakému chalanovi páči moje dievča ešte nemusí znamenať že ho zbijem alebo mu spravím niečo iné. Stále sa to dá aj inak spraviť
To, že sa neakému chalanovi páči moje dievča ešte nemusí znamenať že ho zbijem alebo mu spravím niečo iné. Stále sa to dá aj inak spraviť
Spravil si hlupost a mozno len nechce prist o kamarata,kto vie.Ako sa k tebe spravala,aj ti nadala?