• AirSoft •
-
impending_disaster
Medium Expert
p4ra: Najlepsie pre zaciatocnika je zobrat par kamosov, zavolat do nejakej pozicovne, odkial poslu instruktora, zbrane a poradia nejaku lokalitu kam sa chodi hravat. Dostanes do ruky pomerne kvalitny elektricky automat a mozes hrat. Takto za cca 800 - 1000 Sk na vlastnej kozi zistis co je airsoft a mozes si rozmysliet ci sa tomu chces venovat.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
p4ra: A ak ta to nahodou chyti, tak by som odporucal ako zaklad samozrejme okuliare
ak chces aj helmu (ja s nou nehravam, dost ma otravuje). Ako primary weapon by som dal klasicke HK
a ako Sidearm SOCOM(osobne pouzivane a odporucane)
a ako Sidearm SOCOM(osobne pouzivane a odporucane)
rofl mi mame teraz firemny vikend v auguste a tam sa vzdy tesim, bo sefovia (alebo neviem kto to vybera) prichystaju vzdy nieco coool, tentoraz zas budeme mat paintball (zas sa rozdrtime), bungee, taku gulu velku co do nej sadnes a gula ta to dole kopco no rofl a minuly rok boli bmw objednane tak sme jazdili, no mrteeee boloooo
tento rok sa tesim na ten PAINT ball (ale aj tak sa mi to zda dost drahe este...ak to platim ja)
kde chodite hravat? paint ???
tento rok sa tesim na ten PAINT ball (ale aj tak sa mi to zda dost drahe este...ak to platim ja)
-
jin
VIP
Na ihrisko ti staci jedna luka! Koridory su nafukovacie! Prakticky ak mas zdroj energie pre kompresory, tak to mozes rozbalit aj na zelenej luke! Su vsak aj stacionarne ihriska, tie byvaju zvacsa pevne robene a vzdy je pri nich aj pozicovna vystroje/vyzbroje. Podla mna pojdete na nejake take. O lokalitach neviempethosk napísal:rofl mi mame teraz firemny vikend v auguste a tam sa vzdy tesim, bo sefovia (alebo neviem kto to vybera) prichystaju vzdy nieco coool, tentoraz zas budeme mat paintball (zas sa rozdrtime), bungee, taku gulu velku co do nej sadnes a gula ta to dole kopco no rofl a minuly rok boli bmw objednane tak sme jazdili, no mrteeee boloooo
ja myslim v ramci ba, nejake vstavane, kde sa to drti, kde su domy, prekazky a podobne...jin153 napísal:Na ihrisko ti staci jedna luka! Koridory su nafukovacie! Prakticky ak mas zdroj energie pre kompresory, tak to mozes rozbalit aj na zelenej luke! Su vsak aj stacionarne ihriska, tie byvaju zvacsa pevne robene a vzdy je pri nich aj pozicovna vystroje/vyzbroje. Podla mna pojdete na nejake take. O lokalitach neviemJa si iba obcas zahram airsoft
btw minuly rok sme to hrali v lese, je*li mi to na hlavu zhora, skoro som skapal, odvtedy nosim aj prilbu
-
soviet666
Star
pri AEG? je v tom nieco pravdy
mna strasne pritahuju pusky a detaily
mam vysadkarsky ihlicnaty maskac (komplet), dostojnicku uniformu a rusku letnu bundu
hh a este plynovu masku, bodaky, puzdra...
snazim sa 1vystrel= 1 zasah
napriek vsetkemu mam TM Glock17 [man] (pre neznalych veci je to pistol
) a TM VSR10-Gspec [man- v zaklade] (odstrelovacia puska opakovacka + optika 3-9x40 to 3-9 je priblizenie a 40 je priemer sosovky cilindrove predlzenie optiky => nieje vidiet odraz od sosovky)
doslaova trpim na TM Glock17 3rd GBB a na P90 od TM
pre tych co chcu stale vysvetlenia je tam co je vlastne AS, ake su zbrane, ciel hry, moznosti hry...
jin153: ten socom je podla mna velke neprakticke hovado
a ta MP5 ujde ale ako skoro kazda MP5 (vinimka su upravene MP5-SD kde sa dava dlhsia hlaven a cez tlmic) ma kratku hlaven
btw mozno to hovorim preto ze som "zatazeny" na sniperky ale kazdopadne ten socom ne je to hovado podobne ako desert ale ten sa este celkom dobre drzi
skratka ja len pusky a ked prizmurim oci tak samozrejme aj kalacha 47 alebo 105
mna strasne pritahuju pusky a detaily
mam vysadkarsky ihlicnaty maskac (komplet), dostojnicku uniformu a rusku letnu bundu
hh a este plynovu masku, bodaky, puzdra...
snazim sa 1vystrel= 1 zasah
napriek vsetkemu mam TM Glock17 [man] (pre neznalych veci je to pistol
doslaova trpim na TM Glock17 3rd GBB
Kód: Vybrať všetko
http://www.tokyo-marui.co.jp/products/02/glock17/index.htmlKód: Vybrať všetko
http://www.tokyo-marui.co.jp/products/01/05_p90/index.htmlKód: Vybrať všetko
http://www.akcnesporty.sk/shop/airsoft.phpjin153: ten socom je podla mna velke neprakticke hovado
a ta MP5 ujde ale ako skoro kazda MP5 (vinimka su upravene MP5-SD kde sa dava dlhsia hlaven a cez tlmic) ma kratku hlaven
btw mozno to hovorim preto ze som "zatazeny" na sniperky ale kazdopadne ten socom ne je to hovado podobne ako desert ale ten sa este celkom dobre drzi
skratka ja len pusky a ked prizmurim oci tak samozrejme aj kalacha 47 alebo 105
ja som si kupil pod stromcek
:http://img89.imageshack.us/my.php?image=img0234gx8.jpg
-
jin
VIP
Mne ten SOCOM vyhovoval - mam ruky jak hovado, na klaviri chytim bez problemu 11 tonovsoviet666 napísal:...
Nahod foto tej ostrelovacky som zvedavy
Osobne uz nehravam, zbrane som predal. P90 za 8500 a SOCOM za 1000
to Xantyp: No offense bracho, ale pod stromcek dostat AK-cko sa mi zda trocha pritiahnute za vlasy
-
soviet666
Star
je tam priam fatalny rozdielStep256 napísal:blazni ... no ale velmi rad by som kupil kebyze mam momentalne zvysne financie a ked sa tu v meste znoova zorganizuje (vacsinou paintball ale to nie je velky rozdiel) tak si urcite pojdem zahrat
napr.: zbrane, oblecneie, taktiky, ihriska, vybava...................... (vismni si ze uz som nedal 3-bodky
2skenner: prid v sobotu na fercaky treba mi predsa na niekom doladit kolimator (riflescope kolimator od CA) brutal vecicka
ked dokupim insie creva teda aj M150 strunku, (uf neujdete) tak kupim aj optiku
2kibo: to foto si pamatam uz si to tu raz daval inak od koho je ten desert mozno ti pomozem
2Xantyp: WOW od koho to je, alebo je to TM s dokupenymi drevenimi pazbami? ale na TM to nevyzera
alebo si vrtak
OMG ty by si si mal trocha vyjasnit o com je tato diskusia, lebo tu sa bavi o realnych airsoftovych zbraniach, ktore aj nieco stoja, nie o tych jarmocnych k*kotinach ktore stoja par stoviek a na boku maju napisane airsoft len na nalakanie.Kibo napísal:mne na mojom deserte roztrhlo ten valcek... naserie, nie a nie to zohnat, skusam aj japan...
-
pinacolada
Guru wannabe
a ty by si sa mohol uz konecne ukludnit.niekto prosi o radu a ty ho spi*ujes.cchel by si byt na jeho mieste??Gangy napísal:OMG ty by si si mal trocha vyjasnit o com je tato diskusia, lebo tu sa bavi o realnych airsoftovych zbraniach, ktore aj nieco stoja, nie o tych jarmocnych k*kotinach ktore stoja par stoviek a na boku maju napisane airsoft len na nalakanie.