• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Victor12
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Victor12 »

milujem airsoft hravam airsoft s kamosmi
kepuc
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kepuc »

Victor12 napísal:milujem airsoft hravam airsoft s kamosmi
ja to si pametam ked sme hrali spolu a tomu jednemu si trafil do oka!
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa impending_disaster »

p4ra: Najlepsie pre zaciatocnika je zobrat par kamosov, zavolat do nejakej pozicovne, odkial poslu instruktora, zbrane a poradia nejaku lokalitu kam sa chodi hravat. Dostanes do ruky pomerne kvalitny elektricky automat a mozes hrat. Takto za cca 800 - 1000 Sk na vlastnej kozi zistis co je airsoft a mozes si rozmysliet ci sa tomu chces venovat.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

p4ra: A ak ta to nahodou chyti, tak by som odporucal ako zaklad samozrejme okuliare 8) ak chces aj helmu (ja s nou nehravam, dost ma otravuje). Ako primary weapon by som dal klasicke HK
a ako Sidearm SOCOM(osobne pouzivane a odporucane)
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

rofl mi mame teraz firemny vikend v auguste a tam sa vzdy tesim, bo sefovia (alebo neviem kto to vybera) prichystaju vzdy nieco coool, tentoraz zas budeme mat paintball (zas sa rozdrtime), bungee, taku gulu velku co do nej sadnes a gula ta to dole kopco no rofl a minuly rok boli bmw objednane tak sme jazdili, no mrteeee boloooo
tento rok sa tesim na ten PAINT ball (ale aj tak sa mi to zda dost drahe este...ak to platim ja)
kde chodite hravat? paint ???
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

pethosk napísal:rofl mi mame teraz firemny vikend v auguste a tam sa vzdy tesim, bo sefovia (alebo neviem kto to vybera) prichystaju vzdy nieco coool, tentoraz zas budeme mat paintball (zas sa rozdrtime), bungee, taku gulu velku co do nej sadnes a gula ta to dole kopco no rofl a minuly rok boli bmw objednane tak sme jazdili, no mrteeee boloooo
tento rok sa tesim na ten PAINT ball (ale aj tak sa mi to zda dost drahe este...ak to platim ja)
kde chodite hravat? paint ???
Na ihrisko ti staci jedna luka! Koridory su nafukovacie! Prakticky ak mas zdroj energie pre kompresory, tak to mozes rozbalit aj na zelenej luke! Su vsak aj stacionarne ihriska, tie byvaju zvacsa pevne robene a vzdy je pri nich aj pozicovna vystroje/vyzbroje. Podla mna pojdete na nejake take. O lokalitach neviem :? Ja si iba obcas zahram airsoft :)
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

jin153 napísal:Na ihrisko ti staci jedna luka! Koridory su nafukovacie! Prakticky ak mas zdroj energie pre kompresory, tak to mozes rozbalit aj na zelenej luke! Su vsak aj stacionarne ihriska, tie byvaju zvacsa pevne robene a vzdy je pri nich aj pozicovna vystroje/vyzbroje. Podla mna pojdete na nejake take. O lokalitach neviem :? Ja si iba obcas zahram airsoft :)
ja myslim v ramci ba, nejake vstavane, kde sa to drti, kde su domy, prekazky a podobne...
btw minuly rok sme to hrali v lese, je*li mi to na hlavu zhora, skoro som skapal, odvtedy nosim aj prilbu ;)
Hawkey
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Hawkey »

fuCKYou napísal:nieco ako paint ball lenze su tam velmi realne zbrane :) ktore nemaju az taky ucinok. je to CS nazivo
pozor kamo, airsoft v ziadnom pripade neni CS nazivo :!: pri CS sa len nahanaju 2 teamy, ale airsoft je aj o inom
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

pri AEG? je v tom nieco pravdy
mna strasne pritahuju pusky a detaily
mam vysadkarsky ihlicnaty maskac (komplet), dostojnicku uniformu a rusku letnu bundu
hh a este plynovu masku, bodaky, puzdra...

snazim sa 1vystrel= 1 zasah
napriek vsetkemu mam TM Glock17 [man] (pre neznalych veci je to pistol :P ) a TM VSR10-Gspec [man- v zaklade] (odstrelovacia puska opakovacka + optika 3-9x40 to 3-9 je priblizenie a 40 je priemer sosovky cilindrove predlzenie optiky => nieje vidiet odraz od sosovky)

doslaova trpim na TM Glock17 3rd GBB

Kód: Vybrať všetko

http://www.tokyo-marui.co.jp/products/02/glock17/index.html
a na P90 od TM

http://www.tokyo-marui.co.jp/products/01/05_p90/index.html
pre tych co chcu stale vysvetlenia

http://www.akcnesporty.sk/shop/airsoft.php
je tam co je vlastne AS, ake su zbrane, ciel hry, moznosti hry...

jin153: ten socom je podla mna velke neprakticke hovado
a ta MP5 ujde ale ako skoro kazda MP5 (vinimka su upravene MP5-SD kde sa dava dlhsia hlaven a cez tlmic) ma kratku hlaven
btw mozno to hovorim preto ze som "zatazeny" na sniperky ale kazdopadne ten socom ne je to hovado podobne ako desert ale ten sa este celkom dobre drzi
skratka ja len pusky a ked prizmurim oci tak samozrejme aj kalacha 47 alebo 105
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ty prasa uz si kupil tu pusku? ti to trvalo.. chcem ju vidiet.. a otestovat :D dones do skoly
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

soviet666 napísal:...
Mne ten SOCOM vyhovoval - mam ruky jak hovado, na klaviri chytim bez problemu 11 tonov :P
Nahod foto tej ostrelovacky som zvedavy :wink:
Osobne uz nehravam, zbrane som predal. P90 za 8500 a SOCOM za 1000 :oops:
to Xantyp: No offense bracho, ale pod stromcek dostat AK-cko sa mi zda trocha pritiahnute za vlasy :smt064
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

blazni ... no ale velmi rad by som kupil kebyze mam momentalne zvysne financie a ked sa tu v meste znoova zorganizuje (vacsinou paintball ale to nie je velky rozdiel) tak si urcite pojdem zahrat
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

tak ja som si kupil vid avatar pod strom :)
a uz som stihol odlomit jeden prepinac strelby :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

pershing napísal:tak ja som si kupil vid avatar pod strom :)
a uz som stihol odlomit jeden prepinac strelby :D
Tak to si si kupil kvalitku :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

mne na mojom deserte roztrhlo ten valcek... naserie, nie a nie to zohnat, skusam aj japan...
Prílohy
Snímka007.jpg
Snímka007.jpg (68.64 KiB) 2130 zobrazení
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

Step256 napísal:blazni ... no ale velmi rad by som kupil kebyze mam momentalne zvysne financie a ked sa tu v meste znoova zorganizuje (vacsinou paintball ale to nie je velky rozdiel) tak si urcite pojdem zahrat
je tam priam fatalny rozdiel
napr.: zbrane, oblecneie, taktiky, ihriska, vybava...................... (vismni si ze uz som nedal 3-bodky :D )

2skenner: prid v sobotu na fercaky treba mi predsa na niekom doladit kolimator (riflescope kolimator od CA) brutal vecicka
ked dokupim insie creva teda aj M150 strunku, (uf neujdete) tak kupim aj optiku

2kibo: to foto si pamatam uz si to tu raz daval inak od koho je ten desert mozno ti pomozem

2Xantyp: WOW od koho to je, alebo je to TM s dokupenymi drevenimi pazbami? ale na TM to nevyzera
alebo si vrtak :D (skor ne ale co ak predsa)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Kibo napísal:mne na mojom deserte roztrhlo ten valcek... naserie, nie a nie to zohnat, skusam aj japan...
OMG ty by si si mal trocha vyjasnit o com je tato diskusia, lebo tu sa bavi o realnych airsoftovych zbraniach, ktore aj nieco stoja, nie o tych jarmocnych k*kotinach ktore stoja par stoviek a na boku maju napisane airsoft len na nalakanie.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Gangy napísal:OMG ty by si si mal trocha vyjasnit o com je tato diskusia, lebo tu sa bavi o realnych airsoftovych zbraniach, ktore aj nieco stoja, nie o tych jarmocnych k*kotinach ktore stoja par stoviek a na boku maju napisane airsoft len na nalakanie.
a ty by si sa mohol uz konecne ukludnit.niekto prosi o radu a ty ho spi*ujes.cchel by si byt na jeho mieste??
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

jin153 napísal:to Xantyp: No offense bracho, ale pod stromcek dostat AK-cko sa mi zda trocha pritiahnute za vlasy :smt064
no ja som ho nedostal ja som si ho kupil :D .
Napísať odpoveď