• AirSoft •
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Mne ten SOCOM vyhovoval - mam ruky jak hovado, na klaviri chytim bez problemu 11 tonovsoviet666 napísal:...
Nahod foto tej ostrelovacky som zvedavy
Osobne uz nehravam, zbrane som predal. P90 za 8500 a SOCOM za 1000
to Xantyp: No offense bracho, ale pod stromcek dostat AK-cko sa mi zda trocha pritiahnute za vlasy
-
soviet666
Star
je tam priam fatalny rozdielStep256 napísal:blazni ... no ale velmi rad by som kupil kebyze mam momentalne zvysne financie a ked sa tu v meste znoova zorganizuje (vacsinou paintball ale to nie je velky rozdiel) tak si urcite pojdem zahrat
napr.: zbrane, oblecneie, taktiky, ihriska, vybava...................... (vismni si ze uz som nedal 3-bodky
2skenner: prid v sobotu na fercaky treba mi predsa na niekom doladit kolimator (riflescope kolimator od CA) brutal vecicka
ked dokupim insie creva teda aj M150 strunku, (uf neujdete) tak kupim aj optiku
2kibo: to foto si pamatam uz si to tu raz daval inak od koho je ten desert mozno ti pomozem
2Xantyp: WOW od koho to je, alebo je to TM s dokupenymi drevenimi pazbami? ale na TM to nevyzera
alebo si vrtak
OMG ty by si si mal trocha vyjasnit o com je tato diskusia, lebo tu sa bavi o realnych airsoftovych zbraniach, ktore aj nieco stoja, nie o tych jarmocnych k*kotinach ktore stoja par stoviek a na boku maju napisane airsoft len na nalakanie.Kibo napísal:mne na mojom deserte roztrhlo ten valcek... naserie, nie a nie to zohnat, skusam aj japan...
-
pinacolada
Guru wannabe
a ty by si sa mohol uz konecne ukludnit.niekto prosi o radu a ty ho spi*ujes.cchel by si byt na jeho mieste??Gangy napísal:OMG ty by si si mal trocha vyjasnit o com je tato diskusia, lebo tu sa bavi o realnych airsoftovych zbraniach, ktore aj nieco stoja, nie o tych jarmocnych k*kotinach ktore stoja par stoviek a na boku maju napisane airsoft len na nalakanie.
-
Kibo
Hardcore addict
si sa pekne prejavil... predviedol si sa ako pravy odbornik znaly veci. mas tu dva prispevky, v jednom si zahlasil citujem "tak to si si kupil kvalitku" a v druhom si mi div, ze nevynadal. lebo ked na tom obrazku nie je napisane tokyo marui a vlavo dole made in japan a je foteny mobilom, tak je to hned mejdinmiletic??? ten desert stal v case ked som ho kupoval 9500 slovenskych fialovych, je znackovy, nie je to detska natahovacka z umelej hmoty vaziaca menej ako figaro mliecna cokolada, je to plynovka s blowbackom... si fakt odbornik... dakujem. peaceGangy napísal:OMG ty by si si mal trocha vyjasnit o com je tato diskusia, lebo tu sa bavi o realnych airsoftovych zbraniach, ktore aj nieco stoja, nie o tych jarmocnych k*kotinach ktore stoja par stoviek a na boku maju napisane airsoft len na nalakanie.
To ze ta zbran nieje jarmocna k*kotina beriem, niesom odbornik a vyzeralo to proste tak (tie creva atd), zmylil som sa, uznavam. Ale ze som niekoho zp*coval?
-
Kibo
Hardcore addict
Gangy napísal:Kde som ja komu vynadal alebo koho som pre boha sp*coval?
pinacolada si to tiez mozno trosku zobral k srdcu, on to cele pochopil ako urazku mojej osoby, lebo bolo to pisane inym tonom, ale je to ok, nic sa nedeje. ale kde mas pisane, ze sa tu rozobera ina kategoria zbrani? ak ma niekto korejskeho plynaka (znackoveho, nie miletic), tak preco by sa nemohol pochvalit? ja som si napr. v UK kupil taku malu natahovacku za tusim ani nie 4£ a strielame sa s nim v byte. je to hracka, ale je to airsoftka, aj ked bezvyznamna a napr s tym desertom sa neda porovnavat, pistolka pod 70£ nie je onoOMG ty by si si mal trocha vyjasnit o com je tato diskusia, lebo tu sa bavi o realnych airsoftovych zbraniach, ktore aj nieco stoja, nie o tych jarmocnych k*kotinach ktore stoja par stoviek a na boku maju napisane airsoft len na nalakanie
-
soviet666
Star
municak je bohovina!!!
prisla mi z opravi (uz aj z opravi !!!) ta VSRka
prisla este dodrbanejsia ako predtym (neviem ci prevozom) vratim ju, alebo za tie peniaze kupim nieco insie
ale jedno je iste ked kupim tak nie z municaku, trvalo tyzden kym mi napisali ze veci mnou objednane nemaju srat na to
kupim z WGC nieco lepsie nejaku od maruzenu, najskor APS96 (znama tiez ako AWM) alebo ine GRRRRRR
PS: neznaly veci PLS nepiste, nejde tu o nahrabanie prispevkov, ale o rady
menej je niekedy (vadsinou) viac
prisla mi z opravi (uz aj z opravi !!!) ta VSRka
prisla este dodrbanejsia ako predtym (neviem ci prevozom) vratim ju, alebo za tie peniaze kupim nieco insie
ale jedno je iste ked kupim tak nie z municaku, trvalo tyzden kym mi napisali ze veci mnou objednane nemaju srat na to
kupim z WGC nieco lepsie nejaku od maruzenu, najskor APS96 (znama tiez ako AWM) alebo ine GRRRRRR
PS: neznaly veci PLS nepiste, nejde tu o nahrabanie prispevkov, ale o rady
menej je niekedy (vadsinou) viac
-
soviet666
Star
padlo jane rozhodnutie:
puska:
Sun Project M-40 XB (New Version)

optika:
TSC 3-9X50 Scope

optika/kryt:
King Arms Scope Extender for 3-9 x 50 Scope (90mm)

montaz:

------------------------------------------------------------------------
spolu: 444$
444$ = 11544SK 1$=26Sk (4.1.2007)
+postovne a balne
+ ked to budem brat tak aj TM Glock17 3rd GBB + 2. zasobnik a flasa plynu ked uz

podla mna nic lepsie ako ta M40 nie je kedze nechem plynovku ked celkom upgrad nad 400fps stoji cca 65$
puska:
Sun Project M-40 XB (New Version)

optika:
TSC 3-9X50 Scope

optika/kryt:
King Arms Scope Extender for 3-9 x 50 Scope (90mm)

montaz:

------------------------------------------------------------------------
spolu: 444$
444$ = 11544SK 1$=26Sk (4.1.2007)
+postovne a balne
+ ked to budem brat tak aj TM Glock17 3rd GBB + 2. zasobnik a flasa plynu ked uz

podla mna nic lepsie ako ta M40 nie je kedze nechem plynovku ked celkom upgrad nad 400fps stoji cca 65$
-
soviet666
Star
poviem tak ze nemamXantyp napísal:chod na wargames daj si vyhladat "WGC". je tam dost clankov o nakupovani cez internet.
z redwolfom este ake take, ale s WGC ziadne respektive take ake mi poradili na uz spominanom AS fore wargame (o cca 2tyzdne mam doma to co je vyssie ten glock teraz neberiem)
jedno je jasne z municakom nemam najlepsie skusenosti (po nete sa maloco vybavi s nimi nacas a aj to ak sa to vobec vybavi)
catus je spolahlivy nie ako iny slovensky AS obchod ktory uz nemenujem