diki ze si to vysvetlil fakt dikiprosex napísal:povedat niekomu: "Lubim ta!" nie je o tom ci mas odvahu alebo nie. Je to nieco viac a urcite to nepovies pri prvom stretnuti. Povies to az vtedy ked zistis, ze mas tu osobu naozaj rad a je ti s nou skutocne dobre, mate spolocne zaujmy a nevies si predstavit byt bez nej. Na to aby so to povedal nemusis zbierat odvahu, jednoducho povies to co citis. Preto ti vravim, ze je rozdiel "pacit sa" a "lubit"!
Ako jej povedat ze ju lubis?
-
moham3d
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
scortyak47
Medium Star
toto moze spravit mozno 12 rocne decko, ktore nema ani tusenie co je to laska.Unreal napísal:myslim ze to je aj tak blbost, predstav si ze sa rozpravate a ty jej povies ze ju mas rad (ze ju lubis). Ale co ak na to zareaguje uplne inak, ze ta vysmeje, povie to ostatnym a pod.
Ja si stale myslim ze na to treba ist inak.
-
Traktorista
Guru
tak sorry ja som asi nejaky iny, lebo ja tiez ziadnu taku nepoznam. Neviem si predstavit 20 rocnu zensku, ako ide za svojimi kamaratkami a vsetko im vytara. To musi byt naozaj slahnute decko.Unreal napísal:Moze, ale moze to spravit aj 15-20 rocne dievca, a to myslim tie ktore chodia kazdy den alebo druhy den na dyskoteky, a tam sa ozeru na hulia... ja osobne par taky dievcat poznam
Ja mam teraz taku dilemu. Cestujem denne vlakom do Bratislavy a so mnou cestuje jedna super baba - pekna a snad aj inteligentna. Pozname sa len z videnia, ale nic viac. A ja za Boha neviem ako zacat. Vety tipu: dnes ideme rychlo, alebo ine blbosti by skor uskodili ako pomohli. Co s tym? Bohuzial sa ani nezdravime, cize neviem ani len zacat...
-
t0m4s3
Admin
povedz jej, ze ju casto stretavas a ze je ti sympaticka, tak ci by nezasla do kaviarne/cajovne...Playboy napísal:Ja mam teraz taku dilemu. Cestujem denne vlakom TT-BA a so mnou cestuje jedna super baba. Pozname sa len z videnia, ale nic viac. A ja za Boha neviem ako zacat. Vety tipu: dnes ideme rychlo, alebo ine blbosti by skor uskodili ako pomohli. Co s tym? Bohuzial sa ani nezdravime, cize neviem ani len zacat...
-
Traktorista
Guru
hh, takto som sa kvoli jednej holke prednedavnom trapil aj ja,.. pak som pochopil urcite suvislosti,.. ake? velmi jednoducho sa to da povedat :"zivot je prilis kratky na to, aby sme vahali,..."Playboy napísal:Ja mam teraz taku dilemu. Cestujem denne vlakom do Bratislavy a so mnou cestuje jedna super baba - pekna a snad aj inteligentna. Pozname sa len z videnia, ale nic viac. A ja za Boha neviem ako zacat. Vety tipu: dnes ideme rychlo, alebo ine blbosti by skor uskodili ako pomohli. Co s tym? Bohuzial sa ani nezdravime, cize neviem ani len zacat...
ked sa ti lubi, nejako sa snou daj do reci, hlavne bud sam sebou,... to nejako myslim doslova, sa prihovor, je jedno ako,... ak si ta vsima potesi sa, a ak ju niecim dokazes "oslovit(ale ako ze sa jej na tebe nieco zapaci)" tak uvidis ze zacne komunikovat sama,... a hlavne sa neboj