Ako jej povedat ze ju lubis?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gabika91
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gabika91 »

no nemusíš jej to hned povedť ale pomaly jej to naznačuj !Menšie komplimenty sem tam zaltiť zmrzku pozvať na kolu a tak ona to pak pochopí...aaaaaach aj cem :((
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

opi sa ale len trochu do nalady dostanes odvahu a povedz jej ze ju lubis a ked ta od..ebe tak to nevadi bol si opity tak co
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

moham3d napísal:opi sa ale len trochu do nalady dostanes odvahu a povedz jej ze ju lubis a ked ta od..ebe tak to nevadi bol si opity tak co
a to jej ma povedat kde? Ked bude sediet v krcme po 5 pivach a s cigaretou v hube? Moc romanticke to nie je... Lubit niekoho a pacit sa je trochu rozdiel. Ty ked zacnes chodit s babou hned ju lubis?
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tak sry ale ked nemas odvahu tak chod na to pomaly a nejak jej to naznac a ked vies ze ta luby aj ona tak by to namal byt taky velky problem ale ked to vie ze ju lubis tak to ani nemusis hovorit
pinco
Darca
Darca

moham3d napísal:tak sry ale ked nemas odvahu tak chod na to pomaly a nejak jej to naznac a ked vies ze ta luby aj ona tak by to namal byt taky velky problem ale ked to vie ze ju lubis tak to ani nemusis hovorit
povedat niekomu: "Lubim ta!" nie je o tom ci mas odvahu alebo nie. Je to nieco viac a urcite to nepovies pri prvom stretnuti. Povies to az vtedy ked zistis, ze mas tu osobu naozaj rad a je ti s nou skutocne dobre, mate spolocne zaujmy a nevies si predstavit byt bez nej. Na to aby so to povedal nemusis zbierat odvahu, jednoducho povies to co citis. Preto ti vravim, ze je rozdiel "pacit sa" a "lubit"!
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

prosex napísal:povedat niekomu: "Lubim ta!" nie je o tom ci mas odvahu alebo nie. Je to nieco viac a urcite to nepovies pri prvom stretnuti. Povies to az vtedy ked zistis, ze mas tu osobu naozaj rad a je ti s nou skutocne dobre, mate spolocne zaujmy a nevies si predstavit byt bez nej. Na to aby so to povedal nemusis zbierat odvahu, jednoducho povies to co citis. Preto ti vravim, ze je rozdiel "pacit sa" a "lubit"!
diki ze si to vysvetlil fakt diki
scortyak47
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scortyak47 »

naco jej nieco hovorit...staci jej strcit jazyk do pusy a dojde jej to...ak nie tak sa na to treba vysrat... :wink:
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frostik »

Holubar napísal:takto:"Lubim ta" :)
pravda jednoducho a rychlo "LUBIM TA!" a ak si uz v tom dobry tak sa ti to podari aj pomalai "luuubiiiimmmm ttaaaa!" :D :D
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

Minule fachcim po polnej s jednou babenkou na bycikli a pribrzdili sme a zrazu bum a bolo to tam :) ale skoda ze sme ponahlali na doucko a nevyuzili tu vysoku travu :lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

scortyak47 napísal:naco jej nieco hovorit...staci jej strcit jazyk do pusy a dojde jej to...ak nie tak sa na to treba vysrat... :wink:
Mám otázku. Už ti dievča povedalo Ľúbim ťa ? Podľa toho čo si napísal asi ani nie. :wink:
Unreal
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Unreal »

myslim ze to je aj tak blbost, predstav si ze sa rozpravate a ty jej povies ze ju mas rad (ze ju lubis). Ale co ak na to zareaguje uplne inak, ze ta vysmeje, povie to ostatnym a pod.
Ja si stale myslim ze na to treba ist inak. :?
pinco
Darca
Darca

Unreal napísal:myslim ze to je aj tak blbost, predstav si ze sa rozpravate a ty jej povies ze ju mas rad (ze ju lubis). Ale co ak na to zareaguje uplne inak, ze ta vysmeje, povie to ostatnym a pod.
Ja si stale myslim ze na to treba ist inak. :?
toto moze spravit mozno 12 rocne decko, ktore nema ani tusenie co je to laska.
Unreal
Novice
Novice

pinco napísal:toto moze spravit mozno 12 rocne decko, ktore nema ani tusenie co je to laska.
Moze, ale moze to spravit aj 15-20 rocne dievca, a to myslim tie ktore chodia kazdy den alebo druhy den na dyskoteky, a tam sa ozeru na hulia... ja osobne par taky dievcat poznam
notrit
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa notrit »

tak takej to predsa nebudeš hovoriť, nie? :roll:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Unreal napísal:Moze, ale moze to spravit aj 15-20 rocne dievca, a to myslim tie ktore chodia kazdy den alebo druhy den na dyskoteky, a tam sa ozeru na hulia... ja osobne par taky dievcat poznam
hm, tak ja osobne zas nepoznam ani jednu co by toto spravila,...
pinco
Darca
Darca

Unreal napísal:Moze, ale moze to spravit aj 15-20 rocne dievca, a to myslim tie ktore chodia kazdy den alebo druhy den na dyskoteky, a tam sa ozeru na hulia... ja osobne par taky dievcat poznam
tak sorry ja som asi nejaky iny, lebo ja tiez ziadnu taku nepoznam. Neviem si predstavit 20 rocnu zensku, ako ide za svojimi kamaratkami a vsetko im vytara. To musi byt naozaj slahnute decko.
Unreal
Novice
Novice

tak to bude asi v tom, ze ja mam asi vazne stastia na take sproste zeny
keny8899
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa keny8899 »

scortyak47 napísal:naco jej nieco hovorit...staci jej strcit jazyk do pusy a dojde jej to...ak nie tak sa na to treba vysrat... :wink:
moj clovek :D
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Ja mam teraz taku dilemu. Cestujem denne vlakom do Bratislavy a so mnou cestuje jedna super baba - pekna a snad aj inteligentna. Pozname sa len z videnia, ale nic viac. A ja za Boha neviem ako zacat. Vety tipu: dnes ideme rychlo, alebo ine blbosti by skor uskodili ako pomohli. Co s tym? Bohuzial sa ani nezdravime, cize neviem ani len zacat...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Playboy napísal:Ja mam teraz taku dilemu. Cestujem denne vlakom TT-BA a so mnou cestuje jedna super baba. Pozname sa len z videnia, ale nic viac. A ja za Boha neviem ako zacat. Vety tipu: dnes ideme rychlo, alebo ine blbosti by skor uskodili ako pomohli. Co s tym? Bohuzial sa ani nezdravime, cize neviem ani len zacat...
povedz jej, ze ju casto stretavas a ze je ti sympaticka, tak ci by nezasla do kaviarne/cajovne...
Napísať odpoveď