Ako zacat s dievcatom ked sa nepoznate

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

slavo120 napísal:...
zabehni za nou, povedz jej nieco ,nech sa aj ona nepozera na teba uz tak jak na nejakeho "tutka" povedz jej nieco ,nejako ju slusne uzemni za to jak do teba skace . a aj ty sa budes po rozhovore s nou citit lepsie ,dokazes si tym nieco ,stupne ti sebavedomie . uz sa len tolko neboj.

btw "klyn sa klynom vybija" :wink:
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

Noooooooo tu som sa uz teda davno nevijadril a toto by mal byt aj posledny prispevok ak sa zas nic neudeje :D .........no v skratke da sa povedat ze sme sa udobrili .......peace :) ......... neviem povedala ze si musi premysliet ci ma chce este za kamarata (ta jej dam cas uvidi sa ) ale hlavne je ze uz je to dobre ona si neutahuje zo mna ja z nej ... dokonca povedala ze som fajn chalan a ze vie co ku nej citim aaa mal by som sa prestat kvoli nej trapit :oops: ......................ta mal by som poklopat na drevo aby sa nic zas nezmenilo ale hadam to bude uz fajn ..... i ked ci budeme kamarati je stale vo hviezdach
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

ako sa zoznamit ...jednoducho vecsinou sa dat s nou do reci temu a ci vobec sa dat do reci to vsetko zavysi od okolia od podmienok.... a potom potom to uz ide samo .. :wink:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

mi to pripada dost hlupe
vraj "nevie ci ta chce za kamarata " spytaj sa ktoru ruku ma pravu ci to bude vediet :) . ked sa neviem rozhodnut v necom takomto asi o tebe este nerozmysla vo velmi pozitvnom smere a imho nejaky extra kamarati na zivot a na smrt z vas pravdepodobne nebudu.
vase kamaratsvo bude pravdepodobne aspon z jej strany spocivat v pozdraveni sa .
slavo120
Professional
Professional

Lolofon napísal:mi to pripada dost hlupe
vraj "nevie ci ta chce za kamarata " spytaj sa ktoru ruku ma pravu ci to bude vediet :) . ked sa neviem rozhodnut v necom takomto asi o tebe este nerozmysla vo velmi pozitvnom smere a imho nejaky extra kamarati na zivot a na smrt z vas pravdepodobne nebudu.
vase kamaratsvo bude pravdepodobne aspon z jej strany spocivat v pozdraveni sa .
ta na tom zapracujem ak sa bude dat :) ......... hej ved ja viem ze tak ci tak to uz asi nebude nic vynimocne ale vzdy lepsie ako to bolo do teraz ........a mozno to nemyslela tak ako to vyznelo ..... uvidime casom co a jak
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

slavo120 napísal:povedala ze si musi premysliet ci ma chce este za kamarata
taka veta znamena ze keby mala na vyber tak si vyberie ze ta za kamarata nechce, ale nechcela ta zranit... (moj nazor) ale dufam ze vyjde aspon to kamaradstvo drzim palce :)
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Kolega pouvazuj...co cakas ty od toho? :) ked baba nevie ani ci ta chce za kamarata :? je pekne ze "vie" ze co k nej citis no ked nevie ci ta chce ako kamarata toto mi pripada skor ako pdlizovanie s tvojej strany...aj chlap musi mat svoju hrdost a nerobit zo seba metlu ..zametat somnou? ano ale odtial potial..a myslim ze toto je viac ako len "potial" takze pouvazuj nad tym ze co vlastne robis...kamaratiek budes mat este dost a ver mi budu vediet ze ta chcu ako kamarata ;)
slavo120
Professional
Professional

Re: all

midnight_man napísal:Kolega pouvazuj...co cakas ty od toho? :) ked baba nevie ani ci ta chce za kamarata :? je pekne ze "vie" ze co k nej citis no ked nevie ci ta chce ako kamarata toto mi pripada skor ako pdlizovanie s tvojej strany...aj chlap musi mat svoju hrdost a nerobit zo seba metlu ..zametat somnou? ano ale odtial potial..a myslim ze toto je viac ako len "potial" takze pouvazuj nad tym ze co vlastne robis...kamaratiek budes mat este dost a ver mi budu vediet ze ta chcu ako kamarata ;)
ale viete to je tak ........ ona ma davnejsie chcela spoznat len sa to akosi zacalo doje*** moji kamarati zacali po nej vykrikovat islo to dole vodou nooo a ona mala toho vsetkeho uz dost tak zmenila pohlad i na mna ....a tiez mi to trozku vracala ........ ta ja mam pocit ze sme takto aspon zakopali vojnovu sekeru a nic ine od toho necakam ....
midnight_man
Guru
Guru

slavo120 napísal:.....a nic ine od toho necakam ....
tymto by som si nebol taky isty :idea:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

midnight_man napísal:tymto by som si nebol taky isty :idea:
S týmto súhlasím. Aj keď nie zždy, ale častým javom býva, že sa po čase dostaví nostalgia, spomienky sa preberú a Ty sa opäť rozcítiš, no nechcem tu zvestovať jóbovky. Čas ukáže :idea:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

slavo120 napísal:........ ta ja mam pocit ze sme takto aspon zakopali vojnovu sekeru a nic ine od toho necakam ....

ta a ja mam pocit ze stale ju chces hoci si uvedomujes ze je to v sucasnosti dost nemozne
midnight_man
Guru
Guru

all

aj tak vies co ti poviem? nikdy necakajod nicoho moc..lebo vacsinou ked cakas moc nedostanes nic...ked cakas malo dostanes viac a ked nie tak niesi sklamany lebo si necakal vela viem ze prax je ina.ocom som sa momentalne presvedcil dneska..ale zateoretizovat si mozme :wink:
slavo120
Professional
Professional

Lolofon napísal:ta a ja mam pocit ze stale ju chces hoci si uvedomujes ze je to v sucasnosti dost nemozne
...to si asi vystihol ....... viem ze ju mat nemozem no stale by som chcel ..... a aj preto som rad ze sme si co to vysvetlili no na druhu stranu jin ma asi pravdu kedze som do nej stale buchnuty a uz to bolo ako tak dobre je mozne ze teraz sa vsetko vrati tam kde som bol predtym .....
Lolofon
Medium Star
Medium Star

slavo120 napísal:...to si asi vystihol ....... viem ze ju mat nemozem no stale by som chcel ..... a aj preto som rad ze sme si co to vysvetlili no na druhu stranu jin ma asi pravdu kedze som do nej stale buchnuty a uz to bolo ako tak dobre je mozne ze teraz sa vsetko vrati tam kde som bol predtym .....
najlepsie ako zamedzit tomu aby si sa dostal opet na zaciatok by bolo najst si novy objekt tuzob a vynakladat usilie k dosiahnutiu tohto noveho ciela ,ten postarsi objekt si ta nevazi a neceni taku treba nechat tak
slavo120
Professional
Professional

Lolofon napísal:najlepsie ako zamedzit tomu aby si sa dostal opet na zaciatok by bolo najst si novy objekt tuzob a vynakladat usilie k dosiahnutiu tohto noveho ciela ,ten postarsi objekt si ta nevazi a neceni taku treba nechat tak
...
asi mas pravdu no isto ju mas ....... raz ma chce spoznat potom zas nie potom sa na mna hneva ja za nic nemozem potom zas daco ine .....hmm to len ja som do nej asi prilis zahladeny tak ju stale obhajujem a mozno je chyba v nej a nie vo mne mozno som nic zle neurobil a ked nema zajem tak by som sa mal na nu vykaslat ......... novy objekt by sa aj nasiel aspon myslim :oops: ta jedna slecna by tu este bola a to dokonca vyzera ze ona ma o mna zaujem (sa mi zacala zdravit a nepozname sa a kamarati hovorili minule zo po mne pokukuje ta neviem no ) ale radsej uz nic od toho necakam aby som zase nenarazil ......... a teraz ked som si to jak tak vyjasnil s touto ta stale viem ze ku nej nieco citim ....... no asi by bolo spravne kaslat uz na nu a radsej si zacat vsimat tu druhu slecnu ........
Lolofon
Medium Star
Medium Star

no vidis,ries tuto aby si nelutoval ze nemas ani jednu na tu prvu sa vykasli ,nestoji za to.
tato bude mozno lepsia jak tamta,ak to dobre "zaonacis" tak sa budete lubit navzajom a nie jednostranne :!:
slavo120
Professional
Professional

Lolofon napísal:no vidis,ries tuto aby si nelutoval ze nemas ani jednu na tu prvu sa vykasli ,nestoji za to.
tato bude mozno lepsia jak tamta,ak to dobre "zaonacis" tak sa budete lubit navzajom a nie jednostranne :!:
.....hej hej mas pravdu ked ja len tu prvu mam stale v hlave ta druha je fajn a mozno ma o mna aj zaujem :P (ale neviem to istotne ) no zas by bolo z mojej strany asi dost nefer zacat si nieco s tou druhou a mat v hlave stale tu prvu ........ i ked ono by sa potom asi aj lepsie zabudalo pri nej by som prisiel na ine myslienky a nepopieram ze sa mi celkom paci ....... len zas neviem ci by to bolo spravne ...... no asi by som sa mal chytit sance kym je aby som potom nelutoval a mozno casom zistim ze to co som hladal som mal stale pod nosom a nebola to ta kvoli ktorej je tu uz 12 stran :)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

nemoralizuj a hop na druhu :D . tu nemas o com ani ,nemal si z tamtou ziaden vztah nic co by ta malo aspon minimalne skriet ked presedlas na inu,hoci sa budes snazit . nech len ta prva zavidi :!: ,ked ta tak odpisala .
sam si si odpovedal ako by sa najlepsie zabudalo :P . uvedom si charakter tej prvej dotycnej a pochop ze je to dalsia do poctu co sa rada hra s chlapcami
slavo120
Professional
Professional

Lolofon napísal:nemoralizuj a hop na druhu :D
karma + toto sa mi vazne paci :D :D ........ urobim ako kazes :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Lolofon napísal: tu nemas o com ani ,nemal si z tamtou ziaden vztah nic co by ta malo aspon minimalne skriet ked presedlas na inu,hoci sa budes snazit . nech len ta prva zavidi :!: ,ked ta tak odpisala .
sam si si odpovedal ako by sa najlepsie zabudalo :P .
k+ jj
Napísať odpoveď