Ako zacat s dievcatom ked sa nepoznate
no imho mozno to ona tak trocha aj chcela sa "rozist" , aspon podla toho co si anpisal tak usudzujem
dievcata ktore mame su niekedy dost nevyspytatelne,tak ako ti uz vyssie poradili ostan z nou aspon "kamarat" ked uz pre nic ine tak aby ta potom neohovarala
,lebo mozno dostane zaujem o niejake dievca ci bude jej kamoskou a ani o tom nebudes vediet .minimalne ti to neposkodi ,a pravdaze najlepsie ako zabudnut by bolo skoncit u nejakej inej 
asi v tom nemas prehlad mi niesme kamarati a uz asi ani nikdy nebudeme .........a nebola nikdy moje dievca len sa mi hrozne paci ............... noooo tak ona ma neohovara pred druhimi abo tak len ma ma uz dost a ja za to nemozem aspon by som sa jej chcel za vsetko ospravedlnit noooo neviem ci ma vobec vypocuje lebo viete ona je taka ze co si zmysli tak jej z hlavy clovek nedostane a teraz si zmyslela ze si to za vsetko zliznem jaLolofon napísal:no imho mozno to ona tak trocha aj chcela sa "rozist" , aspon podla toho co si anpisal tak usudzujemdievcata ktore mame su niekedy dost nevyspytatelne,tak ako ti uz vyssie poradili ostan z nou aspon "kamarat" ked uz pre nic ine tak aby ta potom neohovarala
![]()
,lebo mozno dostane zaujem o niejake dievca ci bude jej kamoskou a ani o tom nebudes vediet .minimalne ti to neposkodi ,a pravdaze najlepsie ako zabudnut by bolo skoncit u nejakej inej
prepac ,nechcem ti oponovat ale pri slovicku ROZIST som pouzil " " ,,,,neboj ona to predycha ajked je taka dracica ... hoc uz spolu nebudete podla mna sancu ospravedlnit sa este budes mat ,aspon tuslavo120 napísal:asi v tom nemas prehlad mi niesme kamarati a uz asi ani nikdy nebudeme .........a nebola nikdy moje dievca len sa mi hrozne paci ............... noooo tak ona ma neohovara pred druhimi abo tak len ma ma uz dost a ja za to nemozem aspon by som sa jej chcel za vsetko ospravedlnit noooo neviem ci ma vobec vypocuje lebo viete ona je taka ze co si zmysli tak jej z hlavy clovek nedostane a teraz si zmyslela ze si to za vsetko zliznem ja...sancu som mal vtedy som to pokaslal a mozno si to teda aj zasluzim
oki tak sorry ze som ta zle pochopil .........tak teda myslis ze i ked je taka "dracica" a ma ma dost tak sa natolko zlutuje a niejak ma len vypocuje ?bo ja som do toho velke nadeje nevkladal skor som myslel ze srat na to ved ma i tak odripe ale ak je sanca ze ma vypocuje tak by som to skusil.............. lenze do hlavy jej nikto nevidi a mozno ma nevypocujeLolofon napísal:prepac ,nechcem ti oponovat ale pri slovicku ROZIST som pouzil " " ,,,,neboj ona to predycha ajked je taka dracica ... hoc uz spolu nebudete podla mna sancu ospravedlnit sa este budes mat ,aspon tu
Takze z tohto vsetkeho mi vypliva ze väcsina z vas by to na mojom mieste skusila aj s tym rizikom zeby vas mohla dana osoba odje*at ........... a asi nema cakat to ze ked ma vypocuje tak sa nieco zmeni maximalne ma nebude mat za idiota co ...........
Vie mi tu niekdo vysvetlit preco ked som jej vraj tak hrozne ukradnuty a nemusi ma tak sa ku mne obcas ozve .......... napr. dnes som siel po schodoch ona dole bola s kamoskami a idem okolo a ona ze :"Slavo pozor aby si nespadol"a usmievala sa ta som sa usmial a siel dalej ............... ja akoze uz vobec nechapem.............
//eritrocit: Nepíš tri príspevky za sebou, používaj tlačítko uprav.
//Väznica - 24 hodín
nooooo ja neviem podla mna si mozno z teba robi len haluz i ked clovek nikdy nevie a predsa asi jej niesi az tak ukradnuty moj nazor je ze ak ma ma niejeka baba na haku tak sa nebude ku mne ozivat .......... ale niesom na to odbornik ....... a vazne neviem co mysli tym ze sa ti obcas ozve hadam poradi niekto iny ti..............inac drzim palce ........a inac nezabudaj ze nech to myslela akokolvek stale o tebe vie a nezabudla aj to je nieco :Da ak by chcela tak hrozne zabudnut neozivala by sa ti hmm mozno to nemas az take zle ako si myslisslavo120 napísal:Vie mi tu niekdo vysvetlit preco ked som jej vraj tak hrozne ukradnuty a nemusi ma tak sa ku mne obcas ozve .......... napr. dnes som siel po schodoch ona dole bola s kamoskami a idem okolo a ona ze :"Slavo pozor aby si nespadol"a usmievala sa ta som sa usmial a siel dalej ............... ja akoze uz vobec nechapem.............
Aj ja mam pocit ze si zo mna robi haluz ............. ta co uz nemyslel som ze takto dopadnem
no stava sa .............. keby mala aspon dovod to robit no myslim ze nema ........... mozno sa jej ani neospravedlnim ved v podstate nemam zaco (okrem toho so spoluziakmi) a ona si zo mna asi i tak utahuje
vies kazdy ma svoju hrdost na to treba mysliet, ak ta ona podpichuje a pod tak jej to vrat nejako sikovne naspet ale tak aby si ju neurazil . to ju bude zlostit ovela viac ako keby si jej vynadal do šťčžčž a pod. pravdepodobne by ju podobne podpichlo keby si sa jej pekne ospravedlnil ,ziadne nadavanie proste pekne slusne aaaaa ovisne jej sanka.
na hlupe reci nereaguj z vlastnej skusenosti viem ze tie po case prestanu tak ako aj same zacali ked sa do toho nebudes pliest ani sa z nich rozculovat
. ziadne skripanie zubov ale usmev na tvari ,v dusi si o nich mysli co len chces ale nedaj to najavo.
na hlupe reci nereaguj z vlastnej skusenosti viem ze tie po case prestanu tak ako aj same zacali ked sa do toho nebudes pliest ani sa z nich rozculovat
Takze ak by som sa jej ospravedlnil este by som mohol z toho vytazitLolofon napísal: pravdepodobne by ju podobne podpichlo keby si sa jej pekne ospravedlnil ,ziadne nadavanie proste pekne slusne aaaaa ovisne jej sanka.
..........ja si tiez myslim zeby si to mohol skusit nie zly napad .......... ale chlape uvedom si ze ak to ma vyjst aby jej "spadla sanka" tak musis povedat nieco fakt pekne mudre nie od veci a hlavne sa nedorip sam .... tym ta nechcem odradit istotne to skus len hovorim ze to ako to dopadne zalezi na tom co povies....no ak to vijde istotne bude hotova z toho ze ona ta ma v pi.. a utahuje si z teba a ty si sa jej este pekne ospravedlnil...........drzim palce .............hlavne nerozmyslaj nad tym ako to dopadne ale zisti to tym ze pri prvej prilezitosti nezavahas ale pojdes ...........slavo120 napísal:Takze ak by som sa jej ospravedlnil este by som mohol z toho vytazit...........nie zly napad to ma nenapadlo hehe .........ta skusime to po velkej noci nech kuka ..............
vies ja osobne davam prednost niecomu takemuto ,ono ju to bude potom raz tak boliet ze sa k tebe spravala ..... prijmenu zabavu ,,,,len neh to bude nieco duchaplneslavo120 napísal:Takze ak by som sa jej ospravedlnil este by som mohol z toho vytazit...........nie zly napad to ma nenapadlo hehe .........ta skusime to po velkej noci nech kuka ..............
.........no sak toho sa najviac bojim aby to bolo nieco duchaplne ved ja nieco zo seba vysukam len jedina moznost kde to urobit je vo skole inde ju nevidam (ona je z dediny a v meste je po menej )a tam to je vzdy tak ze je s niejakymi kamaratkami a preto ak to urobim tak budem musiet nabrat dost odvahy a hlavne nezhovadit este viac sam seba .............Lolofon napísal:vies ja osobne davam prednost niecomu takemuto ,ono ju to bude potom raz tak boliet ze sa k tebe spravala ....len neh to bude nieco duchaplne
no ano budes musiet pred jej kamoskami , potom to bude dvakrat take neprijemne ak sa ti to podari ...... priprav si vduchu nejake mudre frazy,ved mas na to cez prazdniny dost casu a nejako ju ohurslavo120 napísal:.........no sak toho sa najviac bojim aby to bolo nieco duchaplne ved ja nieco zo seba vysukam len jedina moznost kde to urobit je vo skole inde ju nevidam (ona je z dediny a v meste je po menej )a tam to je vzdy tak ze je s niejakymi kamaratkami a preto ak to urobim tak budem musiet nabrat dost odvahy a hlavne nezhovadit este viac sam seba .............
...lenze je to take ake pises ZBABELE a aj najjednoduchsie ..........no a ona nema doma ani net a v skole mame azet zablokovany (svine hnusne ) takze na pokec nechodi ............ a co by som si tym asi tak dokazal ??hmm to aky som zbabely ved by mozno ani neodpisala pri tej jej hrdosti aku ma ale do oci ked jej to poviem tak dokazem aj sebe ze na to mam a aj jej ukazem ze niesom ten za koho ma ma...........urobit to najlahsie nieje vzdy to najlepsie ...........miki7779 napísal:podla mna je najlepsi ale zaroven aj najzbabelejsi sposob cez azet , icq , skype a tak. je to zbabele ale asi najlepsie
Suhlas radsej len pekne na zivo po prazdninach za nou chod.......teraz mas dost casu mozes si vsetko premysliet a potom to na nu vybal niejaku premakanu rec nech kuka
.........a hlavne nezavahaj to by ta vyslo draho mala by ta este za väcsieho ko..ta .... nezabudaj vsak ze sa v podstate nemas coho bat pretoze ta zanho ma uz i teraz mozes si len prilepsit a dat jej aj prirucku lebo podla toho co tu vsetko pises to neni zla baba len je asi riadne tvrdohlava a zatata .......tak jej to ukaz drzim palce .....a mozno dopadnes aj takto
v tom horsom pride bude mat z teba haluz asi takto 
H mm myslím ze s tou premakanou recou problem nebude uz davno ju mam (ja som hrozne ukecany
) a je celkom dobra ak jej poviem co i len priblizne nieco take tak to teda bude kukat .......... inac ja musim byt asi hrozne sikovny ked ma ma za ko..ta a ani neviem ako som si toto zasluzil (ono to mozno neni az take zle ani sam neviem )..... vie mi tu niekdo vysvetlit preco vlastne ma ku mne obcas pripomienky ??tak na posledy to bolo "Slavo pozor aby si nespadol !!" ked som siel po schodoch a ona bola dole ...podla mna to vypada akokeby chcela na seba upozornit lebo ja som to uz nechal tak a ona zrazu zacala po mne vykrikovat (asi som jej chybal
).......a ake starosti si o mna robi ze aby som nespadol
..........joj tolko irónie som dal do tejto spravi ale mozno to tak i je ale iba MOZNO
Suhlas ona sa o teba neboji to by si chcel vela
ale nieco na tom ze chce uputat tvoju pozornost ked si to uz nechal tak moze byt pravda ktovie (to su baby nikdy ich nepochopis )a mozno si robi z teba haluze ze ty si to dost posral si aj sam a preto ako hovorim po prazdninach nabehni za nou pekne vypust hustu rec na nu a uvidis bude zaskocena a nebude viediet co povedat........i ked ti nezavidim ze to budes musiet povedat pred jej kamoskami kedze ju samu nevidas ono to treba dost odvahy a byt aj tak trochu blazon (alebo zufaly) aby si sa podujal na taky cin tym ta vsak nechcem odradit myslim zeby si zasluzila aby si jej ukazal (ale v dobrom mozno zmeni i nazor na teba)otazka znie ci to zvladnes hmm
Jajj tak posledny den volna zajtra a potom skola a idem na to ..... rec mam plus minus prichystanu v hlave myslite ze nieco take by mohlo byt ok : "Prepac nechcem ta prilis otravovat ale akosi mi to neda proste nechapem preco robis to co robis ja viem ze je to tvoja vec mozno mi ani neodpovies len by som chcel vazne vediet preco ??co som ti vlastne urobil alebo aky mas dovod k tomu ze ma mas az tak na haku .... ja viem ze sa nespravam vzdy super a mozno vazne posobim ako idiot na teba ale myslim si ze niesom na tom az tak zle a keby si ma lepsie spoznala zisitla by si aky v skutocnosti som aaaaaaaaa chcem sa ti aj ospravedlnit za par spoluziakov ktory po tebe obcas vykrikuju viem ze ti to nieje prijemne a je to kvoli mne a vazne ma to mrzi " noooooooooo to len tak priblizne co mam v hlave ale jasne ze tak to uplne nepoviem bo na zivo to je vzdy inak ale proste by som chcel zachytit to podstatne z toho tak co moze byt ???