Ako zacat s dievcatom ked sa nepoznate
Hej aj ja si myslim ze pomaly dalej zajdem len tak nezavezne pokecat a casom sa uvidi len ked ja som sa nedostal este ani k tej nezaveznej komunikacii
.............. a uz by sa vazne patrilo stale chodime okolo seba kuknem na nu poviem ahoj ona tiez a mozem saa usmievat kolko chcem no to je asi malo by som uz mal nabehnut za nou a prehodit par slov ale ta ja ked taky somar som 
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Normalne to je, no ber to tak, ze sa Ti paci, no tazko budes do nej zalubeny, ked ju ani nepoznas. A vzhladom na Tvoju situaciu, a sice ze ma starsieho chalana, tak by mozno bolo pre Teba lepsie sa s nou nejako nezblizovat, lebo ak by si ju spoznal a bola by to osoba, ktora by Ta naozaj zaujala(tym chcem, povedat ze uz by to nebolo o tom, ze sa Ti paci ale mozno by si sa naozaj zalubil) tak by to bolo pre Teba este horsie, lebo...ved ani sam neveris, ze s nou chces byt iba kamarat...cize zvaz to.slavo120 napísal:Je normalne ze nanu skoro vzdy myslim ako sa ma co asi robi teraz a take sprostosti uz mi to dajak prerasta cez hlavu sa mi zda........... da sa to niejak liecit ale tak zeby som nemusel hlavu o mur otrepat
-
midnight_man
Guru
all
Zatil by som nesiel dalej,,ostan pri tych pozdravoch a usmevoch..uvidis sam,,ak sa jej zapacis da ti to najavo a bude to pre teba urcite krajsieslavo120 napísal:Tak sa jej mam proste len zdravit a koniec ?????,, este ju budem dlho vidat bo ona tretiacka a ja druhak no neviem
No to je laska,,,slavo120 napísal:Je normalne ze nanu skoro vzdy myslim ako sa ma co asi robi teraz a take sprostosti uz mi to dajak prerasta cez hlavu sa mi zda
NIe NIe NIE to je somarina,,vies ak by sa patrilo tak by ti to dala najavo,,,skus to natiahnut usmievaj sa,,,pomalicky mozes zacat rec len tak,,s toho ahoj caw,,prejdi na nieco dlhsie,,a tak,,ved vies ako to myslim,,ale nie hned hrrrrr..chladna hlava chlape!slavo120 napísal:a uz by sa vazne patrilo stale chodime okolo seba kuknem na nu poviem ahoj ona tiez a mozem saa usmievat kolko chcem no to je asi malo by som uz mal nabehnut za nou a prehodit par slov ale ta ja ked taky somar som
Waaaaaaaaa ta baba sa mi prestala zdravit .......... viete to niekto pochopit ??? lebo ja ju nechapem ??? .......... mozno chcela aby som ju oslovil a aj by sme pokecali a preto ked videla ze nejavim zaujem tak na mna kasle a prestala sa mi zdravit ???? alebo aky mohla mat dovod ??......... asi by som mal za nou zbehnut a zistit co sa stalo nie ?????????
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nás sa nepýtaj, nikto ti to nepovie. Spýtaj sa len jej, len taxa dozvieš prečo...slavo120 napísal:Waaaaaaaaa ta baba sa mi prestala zdravit .......... viete to niekto pochopit ??? lebo ja ju nechapem ??? .......... mozno chcela aby som ju oslovil a aj by sme pokecali a preto ked videla ze nejavim zaujem tak na mna kasle a prestala sa mi zdravit ???? alebo aky mohla mat dovod ??......... asi by som mal za nou zbehnut a zistit co sa stalo nie ?????????
Hej to mam v plane aj urobit musim zistit preco ..................... v poslednom case akosi nechapem zeny stale ma v niecom prekvapuju .... skoda ze zväcsa v tom zlom ............................ ale toto musim zistit nabehnem za nou pri prvej prilezitosti lebo teraz mam na nu vela otazok a vobec nechapem preco robi co robi .....
-
midnight_man
Guru
all
Keby si to chapal tak,by si dostal nobelovu cenu za "pochopenie zeny"slavo120 napísal:vobec nechapem preco robi co robi .....
Tak tu som mal zinformovat ze ako to dopadne vsetko tak dost dlho som uz k tejto teme nic nenapisal tak vam teda poviem ze horsie asi uz ani nemohlo nechal som to uz tak .......... ona ma ma vraj uz plne zuby (ja som nic neurobil takze neviem preco) dalej vraj jej idu na nervy moji kamosi ktory po nej vykrikuju (za co ja nemozem ved im vzdy poviem ale ta nedaju si povedat) a myslim ze ma i kopu dalsich dovodov.............a mna na tom vsetko stve ze ja za to zväcsa nemozem nooooooo a ja som ten co si to musel zliznut.... jasne ze mozno som spravil par chyb nieco som pokaslal ked to bolo este dobre ale myslim si ze som si od nej nezasluzil ze skoncim tak ako to je
...........a stale som akosi do nej beznadejne buchnuty nooooo nevidim uz vychodisko aby som nieco zachranil neviem clovek si zasluzi druhu sancu nooooooooo tu uz od nej asi nedostanem a neviem zabudnut na nu stale
.........a najviac ma i tak stve ze ma ma za debila a ja taky niesom ze ma proste odpisala a teeraz sa obvinujem co som pokaslal co som mal spravit inak jaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjj nooo takto blbo som sa uz dlho nemal
........ved ja by som rad uz aj keby to bolo posledny krat co s nou hovorim len aby pocula z mojich ust to ze ma to vazne mrzi a tak ....... akurat ze ona je dost zatata a neviem ci ma vobec vypocuje lebo vraj uz ma ma plne zubyP3Bo napísal:a inac mal by si sa s nou udobrit jednoducho jej povedz ze si s nou uz skoncil a ze ta mrzi ked dostavala stupidne pripomienky od tvojich znamich ale ty za to niemozes. Asi tolko.
To mas pravdu len jak ma hned odripe ze ma ani nevypocuje toho sa najviac bojim .......dalsi trapas to by bolo uz aj na mna privela ......... i ked u nej uz nizsie padnut nemozem a ak sa dokazem ja zmierit s tym ze ma mozno odripe tak to skusit mozem ..........P3Bo napísal:Za vyskusanie sa neplati..
noo a toto sa hovori lepsie ako sa aj robi aj sa snazim no i ked to chvilu ide tak potom zacnem znovu na nu mysliet ved ju denne stretavam vo skole....mna len stve ten jej nazor na mna mozno keby ma vypocula tak aj ak by uz sme spolu nikdy nehovorili aspon by zmenila nazor a tak by som sa s tym lepsie zmieroval ........ problem je ze ci ma ona vypocuje noooo neviem mam dost biedne sance ...P3Bo napísal:a ked ta ona nechce a mysli si o tebe ze si...... tak sa na nu uz uplne vyser nestoji za to.