Ako zacat s dievcatom ked sa nepoznate

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Re: all

Príspevok od používateľa Lolofon »

slavo120 napísal:........ ta ja mam pocit ze sme takto aspon zakopali vojnovu sekeru a nic ine od toho necakam ....

ta a ja mam pocit ze stale ju chces hoci si uvedomujes ze je to v sucasnosti dost nemozne
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

aj tak vies co ti poviem? nikdy necakajod nicoho moc..lebo vacsinou ked cakas moc nedostanes nic...ked cakas malo dostanes viac a ked nie tak niesi sklamany lebo si necakal vela viem ze prax je ina.ocom som sa momentalne presvedcil dneska..ale zateoretizovat si mozme :wink:
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

Lolofon napísal:ta a ja mam pocit ze stale ju chces hoci si uvedomujes ze je to v sucasnosti dost nemozne
...to si asi vystihol ....... viem ze ju mat nemozem no stale by som chcel ..... a aj preto som rad ze sme si co to vysvetlili no na druhu stranu jin ma asi pravdu kedze som do nej stale buchnuty a uz to bolo ako tak dobre je mozne ze teraz sa vsetko vrati tam kde som bol predtym .....
Lolofon
Medium Star
Medium Star

slavo120 napísal:...to si asi vystihol ....... viem ze ju mat nemozem no stale by som chcel ..... a aj preto som rad ze sme si co to vysvetlili no na druhu stranu jin ma asi pravdu kedze som do nej stale buchnuty a uz to bolo ako tak dobre je mozne ze teraz sa vsetko vrati tam kde som bol predtym .....
najlepsie ako zamedzit tomu aby si sa dostal opet na zaciatok by bolo najst si novy objekt tuzob a vynakladat usilie k dosiahnutiu tohto noveho ciela ,ten postarsi objekt si ta nevazi a neceni taku treba nechat tak
slavo120
Professional
Professional

Lolofon napísal:najlepsie ako zamedzit tomu aby si sa dostal opet na zaciatok by bolo najst si novy objekt tuzob a vynakladat usilie k dosiahnutiu tohto noveho ciela ,ten postarsi objekt si ta nevazi a neceni taku treba nechat tak
...
asi mas pravdu no isto ju mas ....... raz ma chce spoznat potom zas nie potom sa na mna hneva ja za nic nemozem potom zas daco ine .....hmm to len ja som do nej asi prilis zahladeny tak ju stale obhajujem a mozno je chyba v nej a nie vo mne mozno som nic zle neurobil a ked nema zajem tak by som sa mal na nu vykaslat ......... novy objekt by sa aj nasiel aspon myslim :oops: ta jedna slecna by tu este bola a to dokonca vyzera ze ona ma o mna zaujem (sa mi zacala zdravit a nepozname sa a kamarati hovorili minule zo po mne pokukuje ta neviem no ) ale radsej uz nic od toho necakam aby som zase nenarazil ......... a teraz ked som si to jak tak vyjasnil s touto ta stale viem ze ku nej nieco citim ....... no asi by bolo spravne kaslat uz na nu a radsej si zacat vsimat tu druhu slecnu ........
Lolofon
Medium Star
Medium Star

no vidis,ries tuto aby si nelutoval ze nemas ani jednu na tu prvu sa vykasli ,nestoji za to.
tato bude mozno lepsia jak tamta,ak to dobre "zaonacis" tak sa budete lubit navzajom a nie jednostranne :!:
slavo120
Professional
Professional

Lolofon napísal:no vidis,ries tuto aby si nelutoval ze nemas ani jednu na tu prvu sa vykasli ,nestoji za to.
tato bude mozno lepsia jak tamta,ak to dobre "zaonacis" tak sa budete lubit navzajom a nie jednostranne :!:
.....hej hej mas pravdu ked ja len tu prvu mam stale v hlave ta druha je fajn a mozno ma o mna aj zaujem :P (ale neviem to istotne ) no zas by bolo z mojej strany asi dost nefer zacat si nieco s tou druhou a mat v hlave stale tu prvu ........ i ked ono by sa potom asi aj lepsie zabudalo pri nej by som prisiel na ine myslienky a nepopieram ze sa mi celkom paci ....... len zas neviem ci by to bolo spravne ...... no asi by som sa mal chytit sance kym je aby som potom nelutoval a mozno casom zistim ze to co som hladal som mal stale pod nosom a nebola to ta kvoli ktorej je tu uz 12 stran :)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

nemoralizuj a hop na druhu :D . tu nemas o com ani ,nemal si z tamtou ziaden vztah nic co by ta malo aspon minimalne skriet ked presedlas na inu,hoci sa budes snazit . nech len ta prva zavidi :!: ,ked ta tak odpisala .
sam si si odpovedal ako by sa najlepsie zabudalo :P . uvedom si charakter tej prvej dotycnej a pochop ze je to dalsia do poctu co sa rada hra s chlapcami
slavo120
Professional
Professional

Lolofon napísal:nemoralizuj a hop na druhu :D
karma + toto sa mi vazne paci :D :D ........ urobim ako kazes :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Lolofon napísal: tu nemas o com ani ,nemal si z tamtou ziaden vztah nic co by ta malo aspon minimalne skriet ked presedlas na inu,hoci sa budes snazit . nech len ta prva zavidi :!: ,ked ta tak odpisala .
sam si si odpovedal ako by sa najlepsie zabudalo :P .
k+ jj
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

taký istý som mal aj ja problém asi pred dvoma mesiacmi keď sme sa presťahovali a nastúpil som do novej školy.....páčila sa mi jedna baba v našej novej triede...nevedel som ako jej to povedať..hlavne musíš byť aktívny...aj keď tu bola viac aktívna ona :lol: :lol: ...a teraz spolu chodíme :lol:
slavo120
Professional
Professional

Opak napísal:taký istý som mal aj ja problém asi pred dvoma mesiacmi keď sme sa presťahovali a nastúpil som do novej školy.....páčila sa mi jedna baba v našej novej triede...nevedel som ako jej to povedať..hlavne musíš byť aktívny...aj keď tu bola viac aktívna ona :lol: :lol: ...a teraz spolu chodíme :lol:
ta hadam to vijde aj mne i ked ja s tou aktivitou niesom niejaky prebojnik ta ja nikdy neviem ako na to nevystihnem tu spravnu chvilu abo to dajak doripem .... tu bola aktivna tiez ona zo zaciatku ale teraz sme stale pri zdraveni ta ja neviem kedy pokecat a viem zeby som mal .......... ta ked ja mam smolu na trapne momenty a potom to nedopadne vzdy dobre :oops: ... ale skusat treba vzdy .....za pokus nic nedam .......a ak ma dievcina zaujem o mna ta mozno mi s tym i pomoze a neskonci to tragicky :)
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Mozno sa mi to hovori lahko, ale urcite by som nekazil vztah, ak by im to klapalo, a nevedel by som chodit s babou ktoru nepoznam. To je najvcasia blbost dat sa dokopy s babou len koli tomu ze sa ti paci..
slavo120
Professional
Professional

pe3x napísal:Mozno sa mi to hovori lahko, ale urcite by som nekazil vztah, ak by im to klapalo, a nevedel by som chodit s babou ktoru nepoznam. To je najvcasia blbost dat sa dokopy s babou len koli tomu ze sa ti paci..
to narazas teraz na ktore dievca ??? lebo tu sa riesia uz dve :D ......s tou prvou da sa povedat ze sme zmiereny ale nekamaratime sa a nic som jej v jej vztahu nepokazil no a ta druha nema nikoho ba dokonca prejavila o mna zaujem prva ..........
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

reagoval som na prvy prispevok
slavo120
Professional
Professional

pe3x napísal:reagoval som na prvy prispevok
ok ........... pohoda ......... ja som sa len pytal ...........tu sa toho uz od vtedy riadne vela poriesilo :D a vela veci sa zmenilo no
slavo120
Professional
Professional

No este jednu vec by som asi potreboval poriesit .... akoze s tou prvou babou uz to nema nic spolocne to je uzavreta kapitola chodime okolo seba jak keby sme o sebe ani nevedeli ... ale mam iny problem viete informacie sa asi rychlo siria a teraz kazdy idiot na skole ma zo mna ujeb lebo som sa doripal pred tou babou ... ona to najskorpovedala niekomu no a viete jak sa to sirii ....a teraz kazdy obrovsky hustak na skole si mysli aky je bohovsky ked si do mna zabrdne .... ona to uz nerobi nooo najskor sa o tom vsetci dozbvedeli od nej ,ona nemyslela ze sa to tak rozsiri a vsetci budu mat zo mna ujeb teraz ... noo ale co vlastne chcem proste viete si predstavit ked polka skoly si mysli aka je nehorazne vtipna ked si zo mna uje*e ..... otazka znie co s tym ??...ja viem ze trochu blba otazka ale proste minule som mal take nervy ze som myslel ze jedno hned na mieste prerazim no ja som proste taky ze sa vzdy na koniec udrzim a poviem si ze taky ko*ot mi za to nestoji nech sa aj poje**** ked si mysli aky je skvely ... lenze uz ma to akosi nebavi prilis pocuvat i ked ich mam vsetkych v pi*i lebo mne je fuk co si o mne mysli banda idiotov predsalen je to blbe stale pocuvat .......
Lolofon
Medium Star
Medium Star

co s tym? no nic ,nerob nic . narazky ignoruj ty si sa aspon o daco pokusil zatial co ostatni ....
ak budes sa zlostit alebo obzerat za narazkami,podpichovanim zlostenim z ich strany oni budu este viac pokracovat. nevyhrazaj sa im nicim,je ich viac a ajtak by neprestali,len by si ich tym pdporil dalej v ich provokaciach.
najlepsi sposob na "vyriesenie" tohto problemu,je dalej neriesit.
je tazke sa ovladat ale,,,,,treba,tak prestanu reci najrychlejsie......
co ta nezabije to ta posilni :)
slavo120
Professional
Professional

Lolofon napísal:co s tym? no nic ,nerob nic . narazky ignoruj ty si sa aspon o daco pokusil zatial co ostatni ....
ak budes sa zlostit alebo obzerat za narazkami,podpichovanim zlostenim z ich strany oni budu este viac pokracovat. nevyhrazaj sa im nicim,je ich viac a ajtak by neprestali,len by si ich tym pdporil dalej v ich provokaciach.
najlepsi sposob na "vyriesenie" tohto problemu,je dalej neriesit.
je tazke sa ovladat ale,,,,,treba,tak prestanu reci najrychlejsie......
co ta nezabije to ta posilni :)
no ved ja to presne aj tak robim ja mam v pi*i nech si hovoria ale dnes ma to proste uz akosi najebalo ta som skoro jedneho prerazil :D ale ja som skor taky ze si nevsimam abo nikdy nezacinam prvy taa som to radsej rozdychal .... len obcas ma to uz dost nasiera
Lolofon
Medium Star
Medium Star

nooo ked uz do teba pojde zlc treba zacat pooooriadne dychat :D neh sa ovladnes, zbytocne sa nad tym nepozastavovat a nerobit z komara somara . je to len taka ich mala zabavka ,nudia sa tak co uz im ine zostava ako provokovat :roll:
Napísať odpoveď