slavo120 napísal:........ ta ja mam pocit ze sme takto aspon zakopali vojnovu sekeru a nic ine od toho necakam ....
ta a ja mam pocit ze stale ju chces hoci si uvedomujes ze je to v sucasnosti dost nemozne
...to si asi vystihol ....... viem ze ju mat nemozem no stale by som chcel ..... a aj preto som rad ze sme si co to vysvetlili no na druhu stranu jin ma asi pravdu kedze som do nej stale buchnuty a uz to bolo ako tak dobre je mozne ze teraz sa vsetko vrati tam kde som bol predtym .....Lolofon napísal:ta a ja mam pocit ze stale ju chces hoci si uvedomujes ze je to v sucasnosti dost nemozne
najlepsie ako zamedzit tomu aby si sa dostal opet na zaciatok by bolo najst si novy objekt tuzob a vynakladat usilie k dosiahnutiu tohto noveho ciela ,ten postarsi objekt si ta nevazi a neceni taku treba nechat takslavo120 napísal:...to si asi vystihol ....... viem ze ju mat nemozem no stale by som chcel ..... a aj preto som rad ze sme si co to vysvetlili no na druhu stranu jin ma asi pravdu kedze som do nej stale buchnuty a uz to bolo ako tak dobre je mozne ze teraz sa vsetko vrati tam kde som bol predtym .....
...Lolofon napísal:najlepsie ako zamedzit tomu aby si sa dostal opet na zaciatok by bolo najst si novy objekt tuzob a vynakladat usilie k dosiahnutiu tohto noveho ciela ,ten postarsi objekt si ta nevazi a neceni taku treba nechat tak
.....hej hej mas pravdu ked ja len tu prvu mam stale v hlave ta druha je fajn a mozno ma o mna aj zaujemLolofon napísal:no vidis,ries tuto aby si nelutoval ze nemas ani jednu na tu prvu sa vykasli ,nestoji za to.
tato bude mozno lepsia jak tamta,ak to dobre "zaonacis" tak sa budete lubit navzajom a nie jednostranne
ta hadam to vijde aj mne i ked ja s tou aktivitou niesom niejaky prebojnik ta ja nikdy neviem ako na to nevystihnem tu spravnu chvilu abo to dajak doripem .... tu bola aktivna tiez ona zo zaciatku ale teraz sme stale pri zdraveni ta ja neviem kedy pokecat a viem zeby som mal .......... ta ked ja mam smolu na trapne momenty a potom to nedopadne vzdy dobreOpak napísal:taký istý som mal aj ja problém asi pred dvoma mesiacmi keď sme sa presťahovali a nastúpil som do novej školy.....páčila sa mi jedna baba v našej novej triede...nevedel som ako jej to povedať..hlavne musíš byť aktívny...aj keď tu bola viac aktívna ona![]()
...a teraz spolu chodíme
to narazas teraz na ktore dievca ??? lebo tu sa riesia uz dvepe3x napísal:Mozno sa mi to hovori lahko, ale urcite by som nekazil vztah, ak by im to klapalo, a nevedel by som chodit s babou ktoru nepoznam. To je najvcasia blbost dat sa dokopy s babou len koli tomu ze sa ti paci..
no ved ja to presne aj tak robim ja mam v pi*i nech si hovoria ale dnes ma to proste uz akosi najebalo ta som skoro jedneho prerazilLolofon napísal:co s tym? no nic ,nerob nic . narazky ignoruj ty si sa aspon o daco pokusil zatial co ostatni ....
ak budes sa zlostit alebo obzerat za narazkami,podpichovanim zlostenim z ich strany oni budu este viac pokracovat. nevyhrazaj sa im nicim,je ich viac a ajtak by neprestali,len by si ich tym pdporil dalej v ich provokaciach.
najlepsi sposob na "vyriesenie" tohto problemu,je dalej neriesit.
je tazke sa ovladat ale,,,,,treba,tak prestanu reci najrychlejsie......
co ta nezabije to ta posilni