Inak si myslim ze clovek ktory potrebuje mobil len cisto na "Halo orol si tam?" tak toto urcite nie je riesenie uz len pre tu velkost.

myslim ze aj ked mobil bol vysoko ocakavany, tak ostatni vyrobcovia telefonov sa nemusia bat

no zase pockaj ako podpriemerne myslis ? display je teraz pomerne velke plus ...low-rider napísal:zoberte si to takto...co vas na iphone zaujalo..pravdu...jedine ten display,ine funkcie ma priemerne,az na tu pamat,ale ked si kupite 2gb kartu tak vam musi stacit...za rovnaku cenu kupite napr. NOKIA N95,s kt. sa iphone nemoze ani rovnat...5mpx,gps,3g,... jedne co mu chyba je dotykovy display...ale na moj vkus je klasicka klavesnic lepsie riesenie,neviem si predstavit ze s mojimi prstiskami by som na to pisal SMS...radsej si kupim N95 kt. po uvedeni iPhone na trh bude omnoho lacnejsia
displej - ano, to je to o co tu kraca - ved na plast okolo sa nepozeras, nie? pozeras sa na displej ked pracujes, pozeras video, citas texty...low-rider napísal:zoberte si to takto...co vas na iphone zaujalo..pravdu...jedine ten display,ine funkcie ma priemerne,az na tu pamat,ale ked si kupite 2gb kartu tak vam musi stacit...za rovnaku cenu kupite napr. NOKIA N95,s kt. sa iphone nemoze ani rovnat...5mpx,gps,3g,... jedne co mu chyba je dotykovy display...ale na moj vkus je klasicka klavesnic lepsie riesenie,neviem si predstavit ze s mojimi prstiskami by som na to pisal SMS...radsej si kupim N95 kt. po uvedeni iPhone na trh bude omnoho lacnejsia
hocijaky telefon/pocket pc ked ti padne na tvrdu vec a to tak nestastne, ze sa ti poskodi displej mas problem:) podla toho si vyberat zariadenie fakt nemozes.low-rider napísal:to enter00 // tvoj nazor ti neberiem,ale n95 je pre mna omnoho lepsia volba....nemozme sa tu ale takto vadit,pretoze ci na N95 abo iPhone este neni recenzia...mozno 2mpx Iphonu budu robit lepsie foto jak 5 mpx nokie (aj ked pochybujem o tom ) , mozno gps v sr nebude 100% fungovat....ale zamyslam sa nad tym ...ked ti iPhone padne s display na nejaky strk abo co,no necel by som platit ucet zo servisu
jj,lenze je rozdiel ked ti padne tft display jak dotyk. display .... mas pravdu,LG uz daco podobne v style cokolady vyrobiloenter00 napísal:hocijaky telefon/pocket pc ked ti padne na tvrdu vec a to tak nestastne, ze sa ti poskodi displej mas problem:) podla toho si vyberat zariadenie fakt nemozes.
iPhone ja neberiem ako priamo zariadenie, ale ako novy druh zariadenia a stylu pouzivania - ked sa ujme, isto nieco podobne zacnu vyrabat aj dalsie znacky.
hm, mala nevyhoda, ale pokial apple zabezpeci vsetko potrebne aplikacie je mi to jedno:)ades napísal:http://mobilmania.cz/Bleskovky/iPhone-b ... fault.aspx
a myslim ze tymto si to akurat tak posrali...
len neviem ci je iphone urceny pre tu sferu zakaznikov ktory to potrebuju pre pracuenter00 napísal:hm. poznam asi 20 majitelov pocket pc, smarthphonov typu se p990i, hp a mozno dvaja z nich tam niekedy nieco instalovali.
ludia chcu zariadenia na pracu pouzivat, nie sa s nimi hrat.