Apple iPhone
vsak on iba vyjadril svoj nazor (koniec koncov je to diskusne forum)enter00 napísal:nikto ta nenuti to kupovat, co si robi sukromna firma a ake vyrobky vyraba je jej vec, vola sa to kapitalizmus a volny trh:)
mne sa celkom ten phone paci, uz len keby nemal tie blbe obmedzenia napriklad na mp3 zvonenia
Tak Apple s Microsoftom prosim vobec neporovnavaj. MS si chrani iba zdrojaky, ale v ziadnom pripade nebrani instalacii softveru tretich stran. MS neustale pracuje na aktualizaciach a poskytuje ich zadarmo, nie ako Apple, ktory vytvori aktualizaciu operacneho systemu a potom ju este aj predava.peace napísal:Obyčajný telefón, ktorý je navyše uzavretý všade, kde sa dá. Politika Applu mi začína liezť krkom. Začínajú mi silne pripomínať Microsoft a to preto, lebo všetci používajú to, čo vôbec nie je dobré. (najmä v USA, dúfam, že sa teraz všetci nezačnú opičiť po Appli za to, že pekne vyzerá. Okrem designu nemajú viac ponúknuť).
-
.:M4jco:.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Čo hovorite o tom blokovaní tak tuším že verzia 1.11 umožňuje odblokovanie do všetkých sieti a odblokovanie pre používanie aplikáci tretích stran.O tie programy by som sa zrovna moc nebál pretože na amerických forach vznikaju nove a nove nápady a podobne.Napr teraz som videl: iphone nedokáže natáčať video štandardne,avšak po nainštalovaní jednej aplikácie možete natáčať a to v plnom rozlíšeni...
Nové verzie firmwaru maju byť už uzamknuté dôkladnejšie.Ten típek čo odomkol volá sa tušim George Hotz tak ten už robí v apple...
A inak dizajn telefonu ma ma velmi oslovil,avšak najviac ma štve itunes a celkovo prenos suborov do pamate...ale podla noviniek ma byť v niektorej verzii implantovana funkcia mass storage,kedy to bude ešte nikto z nás nevie...
Nové verzie firmwaru maju byť už uzamknuté dôkladnejšie.Ten típek čo odomkol volá sa tušim George Hotz tak ten už robí v apple...
A inak dizajn telefonu ma ma velmi oslovil,avšak najviac ma štve itunes a celkovo prenos suborov do pamate...ale podla noviniek ma byť v niektorej verzii implantovana funkcia mass storage,kedy to bude ešte nikto z nás nevie...
-
seth82
Darca
Uz davno existuje verzia 1.1.2 a od decembra je von 1.1.3, ktora vsak este nie je celkom spolahliva. USB Mass storage nie je problem, existuje plugin do Total Commanderu T-PoT, ktory umoznuje normalny pristup do telefonu....:M4jco:. napísal:Čo hovorite o tom blokovaní tak tuším že verzia 1.11.....blabla
Inac uz mam iPhone aj ja, FW 1.1.2, jailbreaknuty a bez turbosim. Unlocked na O2 UK. Celkom spokojnost, este si na to musim zvyknut, minusom je nahluple nahadzovanie piesni cez iTunes (ak chcem scrollovanie v albumoch s obrazkami, nic ine mi nezostava, s pouzitim mass storage by to nefungovalo)...Mam tam emulator na Nintendo a PS1 hry, celkom to fici...uvidime ako dlho vydrzi...
//dakujem za -K neznamemu darcovi, sice neviem za co, ale uzi si ju
kde si ho kupil za kolko a ako ci kto ti to odblokovalseth82 napísal:Uz davno existuje verzia 1.1.2 a od decembra je von 1.1.3, ktora vsak este nie je celkom spolahliva. USB Mass storage nie je problem, existuje plugin do Total Commanderu T-PoT, ktory umoznuje normalny pristup do telefonu...
Inac uz mam iPhone aj ja, FW 1.1.2, jailbreaknuty a bez turbosim. Unlocked na O2 UK. Celkom spokojnost, este si na to musim zvyknut, minusom je nahluple nahadzovanie piesni cez iTunes (ak chcem scrollovanie v albumoch s obrazkami, nic ine mi nezostava, s pouzitim mass storage by to nefungovalo)...Mam tam emulator na Nintendo a PS1 hry, celkom to fici...uvidime ako dlho vydrzi...
//dakujem za -K neznamemu darcovi, sice neviem za co, ale uzi si ju
-
seth82
Darca
-
audiotrack
VIP
tak, tvoje predpovede sa naplňaju, iCondom tu už mámeuplink napísal:doh...sproste jablko akcie im stupaju, lebo "ziaria" napadmi. Za chvilu spravia iCar, iPribor a iCondom...
...ale jedno treba nechat ma to dost kvalitne ovladanie [aspon podla videa], ale neni mi sypmaticky apple...in general [mozno zacne byt]
-
Earl_Simmons
Light Star
-
D!eSel_78
Star
Da aj neda. Kupis ho za 199 dolarov, ale len k pausalu v USA (s mesacnou splatkou 45 dolarov minimalne). Cize keby ho chces bez pausalu, zaplatis tusim 599 dolarov.Earl_Simmons napísal:hmmm cital som ze sa da kupit za 199 USD 8GB a 299 USD 16GB verzia ... nema niekto stranku kde sa to da obiednat ???
Edit - Karmicka
-
Earl_Simmons
Light Star
aha
... a co poviete na toto ?
je to napodobenina ale myslim ze celkom dobra 
Kód: Vybrať všetko
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11073-
Earl_Simmons
Light Star
-
D!eSel_78
Star
To bol 1. apríl, že?Earl_Simmons napísal:aha... a co poviete na toto ?
je to napodobenina ale myslim ze celkom dobraKód: Vybrať všetko
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11073