Apple iPhone

Všetko o mobiloch, PDAčkach...

Paci sa mi

Ano
121
79%
Nie
33
21%

Celkom hlasov: 154

enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa enter00 »

nikto ta nenuti to kupovat, co si robi sukromna firma a ake vyrobky vyraba je jej vec, vola sa to kapitalizmus a volny trh:)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

enter00 napísal:nikto ta nenuti to kupovat, co si robi sukromna firma a ake vyrobky vyraba je jej vec, vola sa to kapitalizmus a volny trh:)
vsak on iba vyjadril svoj nazor (koniec koncov je to diskusne forum) :D , jasne ze si ho nekupi ked nechce :D
mne sa celkom ten phone paci, uz len keby nemal tie blbe obmedzenia napriklad na mp3 zvonenia :? ale som zvedavy ako to poriesia s predajom u nas :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

peace napísal:Obyčajný telefón, ktorý je navyše uzavretý všade, kde sa dá. Politika Applu mi začína liezť krkom. Začínajú mi silne pripomínať Microsoft a to preto, lebo všetci používajú to, čo vôbec nie je dobré. (najmä v USA, dúfam, že sa teraz všetci nezačnú opičiť po Appli za to, že pekne vyzerá. Okrem designu nemajú viac ponúknuť). :wink:
Tak Apple s Microsoftom prosim vobec neporovnavaj. MS si chrani iba zdrojaky, ale v ziadnom pripade nebrani instalacii softveru tretich stran. MS neustale pracuje na aktualizaciach a poskytuje ich zadarmo, nie ako Apple, ktory vytvori aktualizaciu operacneho systemu a potom ju este aj predava.
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

tesim sa na neho a dufam ze dojde do ponuky co najskor a k nemu dobry pausalik nezaskodiiii :)) teraz mam pda asus p535 som snim spokojny ale preca len iphone uz chcem dlho :)) neviete kedy ma dobehnut tu knam alebo sa mam prestahovat ? :D
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Čo hovorite o tom blokovaní tak tuším že verzia 1.11 umožňuje odblokovanie do všetkých sieti a odblokovanie pre používanie aplikáci tretích stran.O tie programy by som sa zrovna moc nebál pretože na amerických forach vznikaju nove a nove nápady a podobne.Napr teraz som videl: iphone nedokáže natáčať video štandardne,avšak po nainštalovaní jednej aplikácie možete natáčať a to v plnom rozlíšeni...
Nové verzie firmwaru maju byť už uzamknuté dôkladnejšie.Ten típek čo odomkol volá sa tušim George Hotz tak ten už robí v apple... :o

A inak dizajn telefonu ma ma velmi oslovil,avšak najviac ma štve itunes a celkovo prenos suborov do pamate...ale podla noviniek ma byť v niektorej verzii implantovana funkcia mass storage,kedy to bude ešte nikto z nás nevie...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

.:M4jco:. napísal:Čo hovorite o tom blokovaní tak tuším že verzia 1.11.....blabla
Uz davno existuje verzia 1.1.2 a od decembra je von 1.1.3, ktora vsak este nie je celkom spolahliva. USB Mass storage nie je problem, existuje plugin do Total Commanderu T-PoT, ktory umoznuje normalny pristup do telefonu...
Inac uz mam iPhone aj ja, FW 1.1.2, jailbreaknuty a bez turbosim. Unlocked na O2 UK. Celkom spokojnost, este si na to musim zvyknut, minusom je nahluple nahadzovanie piesni cez iTunes (ak chcem scrollovanie v albumoch s obrazkami, nic ine mi nezostava, s pouzitim mass storage by to nefungovalo)...Mam tam emulator na Nintendo a PS1 hry, celkom to fici...uvidime ako dlho vydrzi...

//dakujem za -K neznamemu darcovi, sice neviem za co, ale uzi si ju :lol:
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Máš pravdu,a inak nová verzia to je tá 1.1.3 tam nieje náhodou aj funkcia copy and paste?Niekde som to čítal ale neni som si istý či je to pre tuto verziu...

//Tu k- som ti neposlal,peace :roll:
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

seth82 napísal:Uz davno existuje verzia 1.1.2 a od decembra je von 1.1.3, ktora vsak este nie je celkom spolahliva. USB Mass storage nie je problem, existuje plugin do Total Commanderu T-PoT, ktory umoznuje normalny pristup do telefonu...
Inac uz mam iPhone aj ja, FW 1.1.2, jailbreaknuty a bez turbosim. Unlocked na O2 UK. Celkom spokojnost, este si na to musim zvyknut, minusom je nahluple nahadzovanie piesni cez iTunes (ak chcem scrollovanie v albumoch s obrazkami, nic ine mi nezostava, s pouzitim mass storage by to nefungovalo)...Mam tam emulator na Nintendo a PS1 hry, celkom to fici...uvidime ako dlho vydrzi...

//dakujem za -K neznamemu darcovi, sice neviem za co, ale uzi si ju :lol:
kde si ho kupil za kolko a ako ci kto ti to odblokoval :?:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

jumper napísal:kde si ho kupil za kolko a ako ci kto ti to odblokoval :?:
Kupil som ho z EBay, kde - staci pozriet na moje bydlisko, bol uz odblokovany a jailbreaknuty. Stal 320 libier
Frito22
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frito22 »

ma niekto skusenosti s hiphone(om) i32?da sa nainstalovat aspon ciastocna cestina?aky je vas postoj k tomuto "fake iPhonu"?
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Frito22 napísal:ma niekto skusenosti s hiphone(om) i32?da sa nainstalovat aspon ciastocna cestina?aky je vas postoj k tomuto "fake iPhonu"?
presne taky, aky pises. Fake je len fake.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

uplink napísal:doh...sproste jablko akcie im stupaju, lebo "ziaria" napadmi. Za chvilu spravia iCar, iPribor a iCondom... :?

...ale jedno treba nechat ma to dost kvalitne ovladanie [aspon podla videa], ale neni mi sypmaticky apple...in general [mozno zacne byt]
tak, tvoje predpovede sa naplňaju, iCondom tu už máme
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Earl_Simmons »

hmmm cital som ze sa da kupit za 199 USD 8GB a 299 USD 16GB verzia ... nema niekto stranku kde sa to da obiednat ???
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

mne sa nepaci,slaby fotak,nedaju sa posielat mms,...Je to telefon na imidz,nic viac
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Earl_Simmons napísal:hmmm cital som ze sa da kupit za 199 USD 8GB a 299 USD 16GB verzia ... nema niekto stranku kde sa to da obiednat ???
Da aj neda. Kupis ho za 199 dolarov, ale len k pausalu v USA (s mesacnou splatkou 45 dolarov minimalne). Cize keby ho chces bez pausalu, zaplatis tusim 599 dolarov.

Edit - Karmicka :minus: od koho zlaticka? :D Myslim, ze viem, no si trapny. Ak za toto das K-, samozrejme bez podpisu a dovodu, tak ja uz neviem...
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

aha :D... a co poviete na toto ?

Kód: Vybrať všetko

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11073
je to napodobenina ale myslim ze celkom dobra :)
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

no čo ja viem :P

hmm ma stade niekto iphone ? rozmyslal som nad kupou a by som sa rad popytal nejake veci onom...
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

ked je v popise napisane ze mobil je na GSM 800Mhz / 1800Mhz tak to pojde aj na slovensku ??? lebo my to tu mame na GSM 900/1800
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Earl_Simmons napísal:aha :D... a co poviete na toto ?

Kód: Vybrať všetko

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11073
je to napodobenina ale myslim ze celkom dobra :)
To bol 1. apríl, že? :roll: :D
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

preco ?
Napísať odpoveď