Apple iPhone
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hmm akoze vyzera to pekne, dobre ovladanie a velky display, ale to ze je to apple je nevyhoda ... naviac nema to ani 3G ... no su aj nejake podobne zalezitosti a podla mna toho bude viac , urcite sa neoplati zbrklo kupovat, kto vie ci iphone vobec bude na nasom trhu ... napr. samsung F700 http://gizmodo.com/gadgets/cellphones/a ... 235112.php
-
D!eSel_78
Star
BT je sice 2.0 ale jeho podpora je mizerna. neposles cez to ziadny multimedialny obsahob3l1x napísal:no zase pockaj ako podpriemerne myslis ? display je teraz pomerne velke plus ...
k tomu zober wifi 802.11G a BT 2.0 co je tiez hodne velke plus ...
ja napriklad 3G nevyuzivam ... sice GPS by tam este bodlo ale da sa prezit aj bez toho ... a este ked tam bude taky procesor ako pisu tak to bude hodne velka konkurencia aj pre n95 ...
-
D!eSel_78
Star
Trosku noveho vetrika
Europa dostane vylepseny iPhone. Je uz takmer iste ze bude mat 3G. Co vsak nieje iste je ze by mal prist v 8 a 16 GB verzii, pretoze 4 GB v USA nezaujala. Dalej by ho mal od 12.11.2007 ponukat DE T-Mobile za cenu 499€ (16 GB verzia). Pausal nieje prehnane vysoky a podla vsetkeho bude T-M ponukat iPhone v zapadnej aj strednej Europe.
More?
na novymobil.cz sa predava od 15.10. za 16.000 Kč = 20.350 Sk. Show me the money...
Europa dostane vylepseny iPhone. Je uz takmer iste ze bude mat 3G. Co vsak nieje iste je ze by mal prist v 8 a 16 GB verzii, pretoze 4 GB v USA nezaujala. Dalej by ho mal od 12.11.2007 ponukat DE T-Mobile za cenu 499€ (16 GB verzia). Pausal nieje prehnane vysoky a podla vsetkeho bude T-M ponukat iPhone v zapadnej aj strednej Europe.
More?
na novymobil.cz sa predava od 15.10. za 16.000 Kč = 20.350 Sk. Show me the money...
-
D!eSel_78
Star
mudrci ratali DPH, colne, cenu za dopravu + rozdiel medzi cenami v USA a europe? Ach boze kde sme, naozaj to nikomu nedopne?Kibo napísal:4 GB stoji v prepocte cca 12.000 a 8 GB cca 15.000
tomu ver ze si to kupimGothaR napísal:No 20 000 za taky mobil...kto si toto kupi, tak je blazon. Polovicu platu za kus hardveru s mnohymi obmedzeniami, slabymi funkciami a debilnym ovladanim, no so slusnym dizajnom... je az neskutocne co dokaze dobry marketing.
//pouzivaj edit
kobalt
-
Kibo
Hardcore addict
mudry si ako radio, kto povedal, ze som napisal cenu u nas? len som skonstatoval cenu cisto v prepocte, to by ti asi mohlo dojstSchre! napísal:mudrci ratali DPH, colne, cenu za dopravu + rozdiel medzi cenami v USA a europe? Ach boze kde sme, naozaj to nikomu nedopne?
neriesme to
paci sa mi ten fon ak sa to to uz pc ale tie obmedzenia ma niak nelakaju a aki je ten soft v nom su na to niake app inac vizera dobre a k tej cene povecte mi co je lacne od jablka sak oni uz o chvilu budu virabat aj toaletak a bude kotuc nie za 4 sk ale za 10 a to len 5 sk bude stat to logo na nom takze cena ma ani neprekvapuje ale este radsej pockam sak ani nokia alebo se sa urcite nenecha zahambit
Ved to, ale vzdy sa najdu zakaznicipuccik napísal:paci sa mi ten fon ak sa to to uz pc ale tie obmedzenia ma niak nelakaju a aki je ten soft v nom su na to niake app inac vizera dobre a k tej cene povecte mi co je lacne od jablka sak oni uz o chvilu budu virabat aj toaletak a bude kotuc nie za 4 sk ale za 10 a to len 5 sk bude stat to logo na nom takze cena ma ani neprekvapuje ale este radsej pockam sak ani nokia alebo se sa urcite nenecha zahambit