Apple iPhone

Všetko o mobiloch, PDAčkach...

Paci sa mi

Ano
121
79%
Nie
33
21%

Celkom hlasov: 154

low-rider
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa low-rider »

to enter00 // tvoj nazor ti neberiem,ale n95 je pre mna omnoho lepsia volba....nemozme sa tu ale takto vadit,pretoze ci na N95 abo iPhone este neni recenzia...mozno 2mpx Iphonu budu robit lepsie foto jak 5 mpx nokie (aj ked pochybujem o tom ) , mozno gps v sr nebude 100% fungovat....ale zamyslam sa nad tym ...ked ti iPhone padne s display na nejaky strk abo co,no necel by som platit ucet zo servisu
to ob3l1x // nepisal som podpriemerne ale priemerne,zober si napr.fotak , repraky tiez nic moc...ale zas diplay je display.....na moj vkus je N95 king of mobile phone,hlavne co sa tyka multimed. funkcii , keby tam supli VGA disp. a xenon. blesk tazko by som hladal nieco co mu chyba
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

low-rider napísal:to enter00 // tvoj nazor ti neberiem,ale n95 je pre mna omnoho lepsia volba....nemozme sa tu ale takto vadit,pretoze ci na N95 abo iPhone este neni recenzia...mozno 2mpx Iphonu budu robit lepsie foto jak 5 mpx nokie (aj ked pochybujem o tom ) , mozno gps v sr nebude 100% fungovat....ale zamyslam sa nad tym ...ked ti iPhone padne s display na nejaky strk abo co,no necel by som platit ucet zo servisu
hocijaky telefon/pocket pc ked ti padne na tvrdu vec a to tak nestastne, ze sa ti poskodi displej mas problem:) podla toho si vyberat zariadenie fakt nemozes.

iPhone ja neberiem ako priamo zariadenie, ale ako novy druh zariadenia a stylu pouzivania - ked sa ujme, isto nieco podobne zacnu vyrabat aj dalsie znacky.
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

enter00 napísal:hocijaky telefon/pocket pc ked ti padne na tvrdu vec a to tak nestastne, ze sa ti poskodi displej mas problem:) podla toho si vyberat zariadenie fakt nemozes.

iPhone ja neberiem ako priamo zariadenie, ale ako novy druh zariadenia a stylu pouzivania - ked sa ujme, isto nieco podobne zacnu vyrabat aj dalsie znacky.
jj,lenze je rozdiel ked ti padne tft display jak dotyk. display .... mas pravdu,LG uz daco podobne v style cokolady vyrobilo
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

http://mobilmania.cz/Bleskovky/iPhone-b ... fault.aspx
a myslim ze tymto si to akurat tak posrali... :lol:
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

njn,bod pre N95 :lol:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

ades napísal:http://mobilmania.cz/Bleskovky/iPhone-b ... fault.aspx
a myslim ze tymto si to akurat tak posrali... :lol:
hm, mala nevyhoda, ale pokial apple zabezpeci vsetko potrebne aplikacie je mi to jedno:)
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

zabezpecit zabezpeci,ale ta cena....
davidman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa davidman »

Podla mna bude iPhone len stylova zalezitost. Ja by som ho necel v ziadnom pripade. Ako tu uz kecali o dyspleji, ja by som ho znicil za jeden den. Ved uz moj iPod ma na zadnej strane "kus mensiu" jamku v hliniku, ani neviem kedy sa mi ohol a o tom aky je doskrabany ani nehovorim. A je to dost velke na moje vrecka :D Co uz keby som mal vecsie a volnejsie vrecka, tak by som vsetko postracal, takto mi nic nevypane. Ale mam uz problemy s vytahovaniem hoci len mojho ipodu a to ma hrubku len par mm. Ten iPhone bude mat slabe vybavenie podla mna a kedze nebude to zrat cudzie aplikacie, teda tie, kt. niesu od apple, tak sa na to mozem vykaslat, svoju sunku by som nevymenil, ani keby som iPhone mal dostat zadara. Sice ten moj SE T230 nema nic v sebe dokopy, mam ho uz 3etri rok a zatial ide v pohode a to mi kazdy den spadne minimalne 1x. Maximalne mi vypise ze SIM is unpluged abo daco v tom zmysle.
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

podla mna N95 je zbytocne predrazena, v baleni neni pamatova karta ktoru je nutne dokupit. Dalsia zbytocnost je podla mna 5mpx fotak aj tak to nikto nevyuzije a nokia tym chce len ukazat moznosti telefonu jaky moze vyrobit
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

dbco napísal:podla mna N95 je zbytocne predrazena, v baleni neni pamatova karta ktoru je nutne dokupit. Dalsia zbytocnost je podla mna 5mpx fotak aj tak to nikto nevyuzije a nokia tym chce len ukazat moznosti telefonu jaky moze vyrobit
a kto tu pise o N95? :roll:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

klasika napísal:a kto tu pise o N95? :roll:
su to uplne neporovnatelne zariadenia, ked uz tak, porovnavajte apple s pocketpc/mobilom - vyrobky HTC, FJS, Treo, HP a pod.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

no myslim ze vo vseobecnosti tou softwarovou podporou stratil tak 70% zakaznikov v europe :?
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

dizajn je podla mna velmi podareny ale cena bude urcite vysoka ale aj funkcie ma vyborne a mas tam spojene:MP3 player, pocitac, phone takze je to vyborne :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

ades napísal:no myslim ze vo vseobecnosti tou softwarovou podporou stratil tak 70% zakaznikov v europe :?
hm. poznam asi 20 majitelov pocket pc, smarthphonov typu se p990i, hp a mozno dvaja z nich tam niekedy nieco instalovali.
ludia chcu zariadenia na pracu pouzivat, nie sa s nimi hrat.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

enter00 napísal:hm. poznam asi 20 majitelov pocket pc, smarthphonov typu se p990i, hp a mozno dvaja z nich tam niekedy nieco instalovali.
ludia chcu zariadenia na pracu pouzivat, nie sa s nimi hrat.
len neviem ci je iphone urceny pre tu sferu zakaznikov ktory to potrebuju pre pracu ;-)
osobne to vidim ako multimedialneho pomocnika mladym ludom,...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Traktorista napísal:len neviem ci je iphone urceny pre tu sferu zakaznikov ktory to potrebuju pre pracu ;-)
osobne to vidim ako multimedialneho pomocnika mladym ludom,...
hm, kvalitny pristup k mailu, visual voicemail, dobry adresar?
ale mas pravdu, cielova skupina su skor ludia, co pracuju a nechcu nosit tri zariadenia - ipod, mobil a pocket pc.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

podla mna ked sa ajfoun dostane do ruk nejakemu ruskemu programatorovi co prefiltroval v oblickach uz litre vodky, tak sa hned na sieti objavi firmware s krycim nazvom "f*ck u american loosers" a z ajfounu vznikne smartiphone ktory bude ficat na symbiane ;)...to len moj skromny odhad do buducna :). Co som videl modifikacie niektorych telefonov od SE tak som vazne ze nechapal. Pre viacej informacii google a cellphone tuning, cellphone firmware modifications, modding, mod etc hladat na ruskych strankach... :D

toto je moj ciste hypoteticky napad ;)...
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

pre vsetkych co tu velebia iSrac*u tak na mobilmanii ho koncne pekne skritizovali :) uz bolo na case
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

low-rider napísal:pre vsetkych co tu velebia iSrac*u tak na mobilmanii ho koncne pekne skritizovali :) uz bolo na case
skritizovanie zariadenia bez toho aby ho pouzival ma asi taku uroven ako vynasanie do nebies.
mobilmania si len honi navstevnost.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

low-rider napísal:pre vsetkych co tu velebia iSrac*u tak na mobilmanii ho koncne pekne skritizovali :) uz bolo na case
cital som to a je to take nemastne neslane
v par veciach maju sice pravdu, ale az prilis casto miesaju firemne pouzivanie a pouzivanie 4 fun, ktore je casto uplne opacne
necham sa radsej prekvapit recenziou skutocneho seriovo vyrabaneho iPhonu ako kritikou niecoho co sme zatial vsetci videli len na obrazkoch
Napísať odpoveď