|
|
|
| Paci sa mi |
| Ano |
|
82% |
[ 97 ] |
| Nie |
|
17% |
[ 21 ] |
|
| Celkom hlasov : 118 |
|
| Autor |
Správa |
Aiden Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.04.2007 Príspevky: 1097 Bydlisko: Mors Certa, Vita Incerta Karma: 
|
Zaslal: 20 Okt 2007, 13:03 Predmet: |
|
|
...ale krasny novucicky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
das fas Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2005 Príspevky: 504 Bydlisko: medzi nebom a blatom Karma: 
|
Zaslal: 20 Okt 2007, 15:35 Predmet: |
|
|
| Strasne hnusny dizajn, inac by to bola paradna vecicka. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dedomil Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 570 Bydlisko: RJ45 Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2045
Zaslal: 20 Nov 2007, 12:17 Predmet: |
|
|
"dostupnosť: momentálne nedostupné" a ta cena:)
nech sa daju vysmiat, 600usd aj s dopravou do 3dni je doma. (14500sk cca) |
|
| Návrat hore |
|
 |
peace Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.07.2007 Príspevky: 234
Zaslal: 20 Nov 2007, 16:38 Predmet: |
|
|
Obyčajný telefón, ktorý je navyše uzavretý všade, kde sa dá. Politika Applu mi začína liezť krkom. Začínajú mi silne pripomínať Microsoft a to preto, lebo všetci používajú to, čo vôbec nie je dobré. (najmä v USA, dúfam, že sa teraz všetci nezačnú opičiť po Appli za to, že pekne vyzerá. Okrem designu nemajú viac ponúknuť).  |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2045
Zaslal: 20 Nov 2007, 20:58 Predmet: |
|
|
| nikto ta nenuti to kupovat, co si robi sukromna firma a ake vyrobky vyraba je jej vec, vola sa to kapitalizmus a volny trh:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stopa Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 837
Zaslal: 21 Nov 2007, 2:53 Predmet: |
|
|
| enter00 napísal: |
| nikto ta nenuti to kupovat, co si robi sukromna firma a ake vyrobky vyraba je jej vec, vola sa to kapitalizmus a volny trh:) |
vsak on iba vyjadril svoj nazor (koniec koncov je to diskusne forum) , jasne ze si ho nekupi ked nechce
mne sa celkom ten phone paci, uz len keby nemal tie blbe obmedzenia napriklad na mp3 zvonenia ale som zvedavy ako to poriesia s predajom u nas  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5411 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2007, 11:06 Predmet: |
|
|
| peace napísal: |
Obyčajný telefón, ktorý je navyše uzavretý všade, kde sa dá. Politika Applu mi začína liezť krkom. Začínajú mi silne pripomínať Microsoft a to preto, lebo všetci používajú to, čo vôbec nie je dobré. (najmä v USA, dúfam, že sa teraz všetci nezačnú opičiť po Appli za to, že pekne vyzerá. Okrem designu nemajú viac ponúknuť).  |
Tak Apple s Microsoftom prosim vobec neporovnavaj. MS si chrani iba zdrojaky, ale v ziadnom pripade nebrani instalacii softveru tretich stran. MS neustale pracuje na aktualizaciach a poskytuje ich zadarmo, nie ako Apple, ktory vytvori aktualizaciu operacneho systemu a potom ju este aj predava. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jumper Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2005 Príspevky: 1060 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 28 Jan 2008, 0:57 Predmet: |
|
|
tesim sa na neho a dufam ze dojde do ponuky co najskor a k nemu dobry pausalik nezaskodiiii ) teraz mam pda asus p535 som snim spokojny ale preca len iphone uz chcem dlho ) neviete kedy ma dobehnut tu knam alebo sa mam prestahovat ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
.:M4jco:. Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.05.2007 Príspevky: 178 Bydlisko: Krakenfniare Karma: 
|
Zaslal: 28 Jan 2008, 18:32 Predmet: |
|
|
Čo hovorite o tom blokovaní tak tuším že verzia 1.11 umožňuje odblokovanie do všetkých sieti a odblokovanie pre používanie aplikáci tretích stran.O tie programy by som sa zrovna moc nebál pretože na amerických forach vznikaju nove a nove nápady a podobne.Napr teraz som videl: iphone nedokáže natáčať video štandardne,avšak po nainštalovaní jednej aplikácie možete natáčať a to v plnom rozlíšeni...
Nové verzie firmwaru maju byť už uzamknuté dôkladnejšie.Ten típek čo odomkol volá sa tušim George Hotz tak ten už robí v apple...
A inak dizajn telefonu ma ma velmi oslovil,avšak najviac ma štve itunes a celkovo prenos suborov do pamate...ale podla noviniek ma byť v niektorej verzii implantovana funkcia mass storage,kedy to bude ešte nikto z nás nevie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1180 Bydlisko: Computer...define dancing Karma: 
|
Zaslal: 28 Jan 2008, 22:38 Predmet: |
|
|
| .:M4jco:. napísal: |
| Čo hovorite o tom blokovaní tak tuším že verzia 1.11.....blabla |
Uz davno existuje verzia 1.1.2 a od decembra je von 1.1.3, ktora vsak este nie je celkom spolahliva. USB Mass storage nie je problem, existuje plugin do Total Commanderu T-PoT, ktory umoznuje normalny pristup do telefonu...
Inac uz mam iPhone aj ja, FW 1.1.2, jailbreaknuty a bez turbosim. Unlocked na O2 UK. Celkom spokojnost, este si na to musim zvyknut, minusom je nahluple nahadzovanie piesni cez iTunes (ak chcem scrollovanie v albumoch s obrazkami, nic ine mi nezostava, s pouzitim mass storage by to nefungovalo)...Mam tam emulator na Nintendo a PS1 hry, celkom to fici...uvidime ako dlho vydrzi...
//dakujem za -K neznamemu darcovi, sice neviem za co, ale uzi si ju  |
|
| Návrat hore |
|
 |
.:M4jco:. Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.05.2007 Príspevky: 178 Bydlisko: Krakenfniare Karma: 
|
Zaslal: 28 Jan 2008, 23:04 Predmet: |
|
|
Máš pravdu,a inak nová verzia to je tá 1.1.3 tam nieje náhodou aj funkcia copy and paste?Niekde som to čítal ale neni som si istý či je to pre tuto verziu...
//Tu k- som ti neposlal,peace  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jumper Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2005 Príspevky: 1060 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 28 Jan 2008, 23:57 Predmet: |
|
|
| seth82 napísal: |
Uz davno existuje verzia 1.1.2 a od decembra je von 1.1.3, ktora vsak este nie je celkom spolahliva. USB Mass storage nie je problem, existuje plugin do Total Commanderu T-PoT, ktory umoznuje normalny pristup do telefonu...
Inac uz mam iPhone aj ja, FW 1.1.2, jailbreaknuty a bez turbosim. Unlocked na O2 UK. Celkom spokojnost, este si na to musim zvyknut, minusom je nahluple nahadzovanie piesni cez iTunes (ak chcem scrollovanie v albumoch s obrazkami, nic ine mi nezostava, s pouzitim mass storage by to nefungovalo)...Mam tam emulator na Nintendo a PS1 hry, celkom to fici...uvidime ako dlho vydrzi...
//dakujem za -K neznamemu darcovi, sice neviem za co, ale uzi si ju  |
kde si ho kupil za kolko a ako ci kto ti to odblokoval  |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1180 Bydlisko: Computer...define dancing Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2008, 11:38 Predmet: |
|
|
| jumper napísal: |
kde si ho kupil za kolko a ako ci kto ti to odblokoval  |
Kupil som ho z EBay, kde - staci pozriet na moje bydlisko, bol uz odblokovany a jailbreaknuty. Stal 320 libier |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frito22 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 82 Bydlisko: m4rtin Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 21:03 Predmet: |
|
|
| ma niekto skusenosti s hiphone(om) i32?da sa nainstalovat aspon ciastocna cestina?aky je vas postoj k tomuto "fake iPhonu"? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|