Apple iPhone
Apple iPhone
Co nan hovorite? Podla mna nema chybu okrem vysokej ceny, ale od Applu sme si uz hadam aj zvykli:P Kto nevie o com hovorim nech si pozrie
http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana ... fault.aspx
http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/Prac ... fault.aspx
http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana ... fault.aspx
http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/Prac ... fault.aspx
je to presne nieco take, co chcem... pri prvej moznej prilezitosti kupujem.
tenke, velky displej, pristupne zakladne funkcie. vydrz na baterie ma moc netrapi, taketo zariadenie aj tak kazdy den synchronizujem a teda sa pri tom nabije.
pocket pc ked som lenivy tiez mackam prstami, funguje to fajn a rychlo a toto je este vylepsene - velke virtualne tlacitka a snimanie viacerych bodov naraz.
tenke, velky displej, pristupne zakladne funkcie. vydrz na baterie ma moc netrapi, taketo zariadenie aj tak kazdy den synchronizujem a teda sa pri tom nabije.
pocket pc ked som lenivy tiez mackam prstami, funguje to fajn a rychlo a toto je este vylepsene - velke virtualne tlacitka a snimanie viacerych bodov naraz.
hm. vysoka cena... podla mna nie.
ano, u nas v europe a v sr/cr pomerne hej kvoli prepoctu euro=dolar, ale vzhladom v usa su ceny normalne.
iphone je konkurencia smartphonov a tie stoja po uvedeni tiez okolo 15, pocket pc s telefonom(TyTN aj 23-25) takze toto stoji rovnako.
ma viac pamate, vacsi displej, unikatny koncept.
ano, u nas v europe a v sr/cr pomerne hej kvoli prepoctu euro=dolar, ale vzhladom v usa su ceny normalne.
iphone je konkurencia smartphonov a tie stoja po uvedeni tiez okolo 15, pocket pc s telefonom(TyTN aj 23-25) takze toto stoji rovnako.
hej, lenze jeden detail este: tie ceny v dolaroch su uz po velmi stedrom dotovani americkym operatorom. ale nikdy som sa tak netesil na letnu brigadu ako terazenter00 napísal:hm. vysoka cena... podla mna nie.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak toto je prva vec od cias prveho iPodu,ktora ma pekny design.Ja nechapem kto co vidi na tych ohavnych,mrzskych iPodochh,hlavne na Nano-ziadny display,velke,drahe.A naostatok kazdemu druhemu na ulici visia z usi biele draty.Tak to bude aj s Iphonom-kazdy to bude mat,a platit za iTunes mp3,nekompatibilita bola uz smomenuta.A vraj to bude bezat na vlastnom software-ziadny win,symbian-nieco,co bude mat zo zaciatku iste kopec much.Podotykam,ze taketo dizajnove koncepty tu boli uz davno-staci sa pohrabat v arcive mobil.sme.sk a najdete tam podobne.A aj spomenuty datum vydania bude u fokin' yanks koncom roka a u nas mozno zaciatok 2008,dovtedy sa najde milion lepsich.
Myslim ze iPhone nie je mobil, resp. je ale je to hybrid kamery, prehravaca a PDAcka, to ze sa s tym da volat myslim ze je len doplnkova funkcia.
Inak si myslim ze clovek ktory potrebuje mobil len cisto na "Halo orol si tam?" tak toto urcite nie je riesenie uz len pre tu velkost.

myslim ze aj ked mobil bol vysoko ocakavany, tak ostatni vyrobcovia telefonov sa nemusia bat
Inak si myslim ze clovek ktory potrebuje mobil len cisto na "Halo orol si tam?" tak toto urcite nie je riesenie uz len pre tu velkost.

myslim ze aj ked mobil bol vysoko ocakavany, tak ostatni vyrobcovia telefonov sa nemusia bat
ad cena po dotovani - ano, ale 500 dolarov je cca 15 tisic a tolko stoji dotovany TyTN - takze uplne porovnatelne.
ved uvidime za rok, mozno si pockam rovno na druhu verziu, doriesia v nej chyby a bugy co nastanu a je to.
ad velkost - hm, na mobilmanii je fotka v porovnani s ostatnymi komunikatormi, je to trosku vacsie, ale vyrovnava to velkost displeja a hrubka - 12mm je uzasne.
ved uvidime za rok, mozno si pockam rovno na druhu verziu, doriesia v nej chyby a bugy co nastanu a je to.
ad velkost - hm, na mobilmanii je fotka v porovnani s ostatnymi komunikatormi, je to trosku vacsie, ale vyrovnava to velkost displeja a hrubka - 12mm je uzasne.
zoberte si to takto...co vas na iphone zaujalo..pravdu...jedine ten display,ine funkcie ma priemerne,az na tu pamat,ale ked si kupite 2gb kartu tak vam musi stacit...za rovnaku cenu kupite napr. NOKIA N95,s kt. sa iphone nemoze ani rovnat...5mpx,gps,3g,... jedne co mu chyba je dotykovy display...ale na moj vkus je klasicka klavesnic lepsie riesenie,neviem si predstavit ze s mojimi prstiskami by som na to pisal SMS...radsej si kupim N95 kt. po uvedeni iPhone na trh bude omnoho lacnejsia 
no zase pockaj ako podpriemerne myslis ? display je teraz pomerne velke plus ...low-rider napísal:zoberte si to takto...co vas na iphone zaujalo..pravdu...jedine ten display,ine funkcie ma priemerne,az na tu pamat,ale ked si kupite 2gb kartu tak vam musi stacit...za rovnaku cenu kupite napr. NOKIA N95,s kt. sa iphone nemoze ani rovnat...5mpx,gps,3g,... jedne co mu chyba je dotykovy display...ale na moj vkus je klasicka klavesnic lepsie riesenie,neviem si predstavit ze s mojimi prstiskami by som na to pisal SMS...radsej si kupim N95 kt. po uvedeni iPhone na trh bude omnoho lacnejsia
k tomu zober wifi 802.11G a BT 2.0 co je tiez hodne velke plus ...
ja napriklad 3G nevyuzivam ... sice GPS by tam este bodlo ale da sa prezit aj bez toho ... a este ked tam bude taky procesor ako pisu tak to bude hodne velka konkurencia aj pre n95 ...
displej - ano, to je to o co tu kraca - ved na plast okolo sa nepozeras, nie? pozeras sa na displej ked pracujes, pozeras video, citas texty...low-rider napísal:zoberte si to takto...co vas na iphone zaujalo..pravdu...jedine ten display,ine funkcie ma priemerne,az na tu pamat,ale ked si kupite 2gb kartu tak vam musi stacit...za rovnaku cenu kupite napr. NOKIA N95,s kt. sa iphone nemoze ani rovnat...5mpx,gps,3g,... jedne co mu chyba je dotykovy display...ale na moj vkus je klasicka klavesnic lepsie riesenie,neviem si predstavit ze s mojimi prstiskami by som na to pisal SMS...radsej si kupim N95 kt. po uvedeni iPhone na trh bude omnoho lacnejsia
2gb < 8gb... takze, nie nestaci:)
n95? myslis to, kde zakladne funkcie su o nicom, hlavne, ze to ma milion moznosti, ktore clovek skusi raz zo zvedavosti? tu pri iPhone ide ako som pochopil, o jednoduche a intuitivne tie funkcie, ktore clovek pouziva 95 percent casu. mam HTC TyTN, viem o com hovorim.
tvoj nazor na klavesnicu ti neberiem. mam moznost pouzivat oboje - a popravde, na tie kratke texty co na htc pisem - odpisat na mail, nejake icq a pod, mi softverova staci a velakrat hardverovu neotvaram.