|
|
|
| Autor |
Správa |
Lord PROXI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1606 Bydlisko: [SWK]Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 21:29 Predmet: |
|
|
zaujimave citanie, az na jedno, skor by som to riesil z rodicmy, v skole a policiou, nahodou ruka vyleti a mate obvinenie za ublizenie .... a to asi nechcete  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dostanes_po_nej Amateur

Stav:  Založený: 22.03.2008 Príspevky: 10
Zaslal: 25 Mar 2008, 21:35 Predmet: |
|
|
sak prave z rodicmi...uvidime, kludne aj zo skolou...
//jeremy - frajerinky se nechaj pre inych, ja chcem svoje peniaze, ked s tym nemas nic spolocne nevypisuj mi ss |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1264
Zaslal: 25 Mar 2008, 22:41 Predmet: |
|
|
| Ja by som povedal ze ke za nim pridu 5ti manici a nalozia mu tak by im sud udelil tak podmienku.A myslim ze keby 5ti manici dostali podmienku tak mc_hard by sa musel kracat niecim inym ako nohami alebo rukami |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord PROXI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1606 Bydlisko: [SWK]Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 1:32 Predmet: |
|
|
no hej, ale niekto koli malemu zasranovi nechce byt s podmienkou ... a ake je slovenske lekarstvo, staci papier a mozu platit mesacne za nasledky ... co by bolo len pre neho lepsie.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
missskooo Amateur

Stav:  Založený: 17.03.2008 Príspevky: 16
Zaslal: 26 Mar 2008, 17:25 Predmet: |
|
|
| dostanes_po_nej napísal: |
| sak prave z rodicmi...uvidime, kludne aj zo skolou... |
magorr pimp_c=rid=7iRO=dostanes_po_nej......si strasne trapny ze sa chces s niecoho vymotat pritom si sam 7iro namoceny do takych sraciek s ktorych sa uz von neda.si marny pretoze sa zase hras na uzivatela ktorym nie si. som s uzivatelom v kontakte a vravel ze nie je na inom fore ako jedno nemenovane a dospeli sme k rieseniu ako mu nieco vratim.tolko k panovi 7irovi.sk cmuk |
|
| Návrat hore |
|
 |
dostanes_po_nej Amateur

Stav:  Založený: 22.03.2008 Príspevky: 10
Zaslal: 26 Mar 2008, 20:11 Predmet: |
|
|
| nechaj si uz zastierky pimp_c alebo ako este, ak s nim nieco mas vybav si, ale ja zajtra volam 046 / 5400**7, nech sa rodicia cuduju, uz nemam naladu inak to riesit. Aspon dostanes pekne cez papulu od svojich rodicov, najlepsie riesenie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
missskooo Amateur

Stav:  Založený: 17.03.2008 Príspevky: 16
Zaslal: 26 Mar 2008, 21:00 Predmet: |
|
|
ano 7irko ty mozes ty si len pockaj na ine navstevy a nehraj sa tu ze som ta "okradol" preboha neviem co stym sledujes  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 1391 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 27 Mar 2008, 21:04 Predmet: |
|
|
| ku*va pana bo*a nedate si vy dvaja pokoj? proste vy ste nenormalny keby sme vsade riesili ze kto je kto tak to by sme daleko nezasli |
|
| Návrat hore |
|
 |
stopercent Novice

Stav:  Založený: 30.03.2008 Príspevky: 1
Zaslal: 31 Mar 2008, 12:41 Predmet: 7iro |
|
|
| caffte na webtrh som pisal ze ma tiez okradol 7iro, a tam som navrhol toto : mna okradol o 3200sk ,co je zatial len priestupok,ale keby sme sa spojili viaceri,a mali by sme to nad 5000 sk tak je to uz trestny cin. nerobi mi problem sa stretnut s hocikym,staci mat len doklad ze ste mu peniaze posielali a hodili by ste podpis na papier co pripravi moj oco-on je v tom doma. tak cakam na vase navrhy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13074 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 16:05 Predmet: |
|
|
| stopercent: Myslis, ze ked sa tie sumy spocitaju, ze pojde o trestny cin??? No neviem, neviem, podla mna sa kazdy takyto pripad riesi osobitne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
alfo Amateur

Stav:  Založený: 25.03.2008 Príspevky: 32 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 16:21 Predmet: |
|
|
| presne tak . Osobitne sa riesi kazdy pripad. |
|
| Návrat hore |
|
 |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1368 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 16:28 Predmet: |
|
|
kazdopadne sa tu strasne velmi vela keca a nikto sa nepodujme anilen ho navstivit a povedat mu svoje..
vela kecov.. malo cinov.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1140
Zaslal: 31 Mar 2008, 17:23 Predmet: |
|
|
| no asi tak..aj tak vacsinou tu pisu ti co maju jeden dva prispevky..a7iro je sama o sebe kategorie.. kebyze mna o 3 litre oje*** tak vazne stratim nervy.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1368 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 20:51 Predmet: |
|
|
tak tak, suhlasim.. mne keby ten fagan liter ukradol takym sposobom .. tak idem tam a riesim to, ale vy sa tu len rozpspisujte na 6 stran.. a ciny? ziadne.. anilen nepridete mu zakyvat ked ide rano do skoly..nothing  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2598 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 21:32 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| stopercent: Myslis, ze ked sa tie sumy spocitaju, ze pojde o trestny cin??? No neviem, neviem, podla mna sa kazdy takyto pripad riesi osobitne. |
Možno keby podali hromadnú žalobu by sa to riešilo komplexne. Ale aj priestupok stojí za to:
| Citácia: |
§ 50
Priestupky proti majetku
(1) Priestupku sa dopustí ten, kto úmyselne spôsobí škodu na cudzom majetku krádežou, spreneverou, podvodom alebo zničením alebo poškodením veci z takého majetku, ak škoda nedosahuje výšku minimálnej mesačnej mzdy ustanovenej všeobecne záväzným právnym predpisom, alebo sa o takéto konanie pokúsi.
(2) Za priestupok podľa odseku 1 možno uložiť pokutu do 10 000 Sk. |
Zdroj: http://www.minv.sk/legislativa/372priestupky.htm
//edit:Len taká zaujímavosť:
| Citácia: |
(1) Ak uplatnil ten, komu bola priestupkom spôsobená majetková škoda, nárok na jej náhradu v konaní o priestupku (ďalej len "poškodený"), pôsobí správny orgán, ktorý priestupok prejednáva, na to, aby škoda bola dobrovoľne nahradená.
(2) Ak škoda a jej výška bola spoľahlivo zistená, a nebola dobrovoľne nahradená, uloží správny orgán páchateľovi priestupku povinnosť ju nahradiť; inak odkáže poškodeného s jeho nárokom na náhradu škody na súd alebo iný príslušný orgán. |
-IMHO mne sa už len pri pomyslení na to behanie hore-dole a vysvetlovanie nechce a radšej by som tie peniaze dobrovolne vrátil. Takže chalani chopte sa činu a pome zajtra na útvar to ohlásiť. Večer sem hoďte o tom report.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|