|
|
|
| Autor |
Správa |
ef.K0 Star

Stav:  Založený: 18.01.2005 Príspevky: 587 Bydlisko: DT Karma: 
|
Zaslal: 01 Apr 2008, 11:07 Predmet: |
|
|
| omg, co tu riesite, mate na neho kontakt, nech sa paci chodte ho navstivit, chalanovi vylepit facku ze sa z nej zgrdza a od rodicov pytat peniaze... |
|
| Návrat hore |
|
 |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1364 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
Zaslal: 01 Apr 2008, 13:27 Predmet: |
|
|
nejako maju zlepene rite ako vidim.. sa boja nejakeho trapka co ich okradol o peniaze .. svet je cudny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
whisper Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2006 Príspevky: 674 Bydlisko: [EU]BA Karma: 
|
Zaslal: 01 Apr 2008, 14:41 Predmet: |
|
|
ja s kamošmi za ním z Ba ideme, momentálne však ležím doma na antibiotikách s angínou ale buďte si istí, že to nie je len výhovorka, už mám vybavené dve autá... všetko má svoj čas a ja nezabúdam, nebojte sa svoje peniaze dostanem, či už od neho, jeho rodičov alebo starej mamy... plus pridať sa môže kto chce  |
|
| Návrat hore |
|
 |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1364 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
Zaslal: 01 Apr 2008, 15:36 Predmet: |
|
|
a kde to byva? na ktorej casti slovenska?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
M@rt1n Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2006 Príspevky: 855 Bydlisko: cca 200km od BA Karma: 
|
Zaslal: 01 Apr 2008, 15:38 Predmet: |
|
|
| v Prievidzi Stredne slovensko 180km od BA zhruba |
|
| Návrat hore |
|
 |
2janci2 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.01.2007 Príspevky: 195 Bydlisko: modra planeta Karma: 
|
Zaslal: 02 Apr 2008, 22:52 Predmet: |
|
|
kebyze mne nieco take spravi,tak tam idem aj s mojou oblubenou PVC rurkou a boxerom a bil by som ho dokym by mi tie peniaze nedal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2517
Zaslal: 02 Apr 2008, 22:59 Predmet: |
|
|
| to ze tu hovorite ze vas okradol o par tisic a ze sa to neda zalovat je jedna vec. sice niesom pravnik ale moj laicky nazor je ten, ze to kradez nebola, lebo to by vam musel fyzicky bez vasho vedomia zobrat cash z vrecka. toto co on spravil je skor podvod a myslim ze tam nejake minimalne hranice niesu. treba sa kazdopadne poradit. vela stastia s motherfuckers. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord ANAKIN Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.07.2007 Príspevky: 535 Bydlisko: ::: Poprad ::: Karma: 
|
Zaslal: 02 Apr 2008, 23:33 Predmet: |
|
|
| ja by som to vselijako riesil sudnou cestou to ze dostane cez drzku mu menej ublizi ako zaznam v tresnom registri ci ako sa to vola.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2592 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 03 Apr 2008, 17:52 Predmet: |
|
|
| zelovoc:Na predošlej strane som uviedol vyňatok zo zákonníka, kde sa uvádza, že za krádež, spreneveru alebo podvod so škodou do sumy minimálnej mzdy je pokuta až do 10 000,-. Nad minimálnu mzdu je to už trestný čin a to sa už rieši inak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
cthulhu Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.07.2007 Príspevky: 46 Bydlisko: okres PK Karma: 
|
Zaslal: 03 Apr 2008, 18:29 Predmet: |
|
|
Priestupku sa dopustí ten, kto úmyselne spôsobí škodu na cudzom majetku krádežou, spreneverou, podvodom alebo zničením veci, ak škoda neprevyšuje hodnotu minimálnej mzdy. Nad túto sumu už ide o trestný čin.
Ak sa tento precin vykona na viacerych osobach, treba aby kazda zucastnena a poskodena osoba podala trestne oznamenie, v pripade ze sa tohoto precinu dopustila jedna osoba, sumy vzniknute poskodenym osobam sa zrataju, a ak vysledna hodnota presiahne vysku minimalnej mzdy, jedna sa o trestny cin. |
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 1056 Bydlisko: Brno(FI MU),Martin Karma: 
|
Zaslal: 03 Apr 2008, 18:38 Predmet: |
|
|
Ak sa tento precin vykona na viacerych osobach, treba aby kazda zucastnena a poskodena osoba podala trestne oznamenie, v pripade ze sa tohoto precinu dopustila jedna osoba, sumy vzniknute poskodenym osobam sa zrataju, a ak vysledna hodnota presiahne vysku minimalnej mzdy, jedna sa o trestny cin.
konkretne toto je zaujimave.. ked to zratate dokpy, nepresiahne to vysku minimalnej mzdy..? ale v tomto pripade je dolezite aby do toho siel kazdy, koho podviedol |
|
| Návrat hore |
|
 |
cthulhu Light Expert

|
Zaslal: 03 Apr 2008, 18:51 Predmet: |
|
|
nie je to presna citacia zakona, ale v tomto zneni mi to bolo vysvetlene pravnikom.
samozrejme treba pri podani obvinenia postupovat podla zakona, a predlozit vierohodne dokazy o spachani trestneho cinu, resp. priestupku, a podanie treba podavat na neznamu osobu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13020 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 04 Apr 2008, 1:31 Predmet: |
|
|
| cthulhu: Preco na neznamu osobu, ked viete o koho ide??? Je v tom daky rozdiel v postupe vysetrovania alebo...??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
cthulhu Light Expert

|
Zaslal: 04 Apr 2008, 9:36 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| cthulhu: Preco na neznamu osobu, ked viete o koho ide??? Je v tom daky rozdiel v postupe vysetrovania alebo...??? |
pretoze ak by doslo k tomu ze mu nebude dokazana vina, v tom pripade moze on podat trestne oznamenie na dotycneho za krive obvinenie. preto sa vzdy podava obvinenie na neznamu osobu, samozrejme ze v dokazoch uz uvedene jeho meno musi byt. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Monako2 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.05.2005 Príspevky: 902 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 04 Apr 2008, 20:28 Predmet: re |
|
|
teraz to nema uz vyznam... mozem to cele je...
//audiotrack: adresa zmazaná, nech si hovorý kto čo chce, ja to budem mazať kým budem vládať Nepáči? rozposielaj ju záujemcom cez ss |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|