Arkaz napísal:dnes to poslal moj brat. ale momentalne neni doma a podaci listok ma asi so sebou. posielal to 1 triedou dufam ze zajtra by to tam moblo byt. keby som nesiel spat teraz (vstavam o 6tej do roboty) tak by som cakal az pride a dal by som screen listku. ale uvidis sa mzajtra ci pride balik. ak nie dam foto lisktu.
Došlo to ............... ale aj tak ju mi ja na prd , pretoze na zadnej strane pcb chýbaju sučiastky ani ni málo , C sú nafuknté aj chýbajú , tv out roztavený ! , keby som toto vedel tak ju ani nezoberem a cele toto natahovanie je k ničomu ......
A dalšia vec GPU je totalne zničené/bolo velmi nahriate /skoro na celej ploche je oduté a tiež chýba jeden C druhý je ohnutý .
Bolo by dobré keby sa LuboZa vyjadril či ju v takom stave poslal Arkazovii
Ako mi dako moze po 3 týždnom poslať kartu v takom stave !!!! neverím , že si ju kúpil v takom stave , iste si ešte robil pokusy.........
V tomto stave karta abslotne nemôže ísť a už nikdy nepôjde...........
Keď niečo predávam , tak kupujúceho plne oboznámim zo stavom tovaru !!! , hlave že som pýtal foto : nv či to má význam si povedal , tak dobre som ti veril a k čomu to bolo ????
Fakt to je už sila ............ tak čo mám vlastne z tej výmeny ?? ty máš cpu + 5 E , ja 1 ks šrotu !