Black List - podvodníci

Informujte sa na odhad ceny predávaného tovaru alebo služby + pravidlá...
fear100x
Medium Expert
Medium Expert

Re: Black List - podvodníci

Príspevok od používateľa fear100x »

Arkaz napísal:dnes to poslal moj brat. ale momentalne neni doma a podaci listok ma asi so sebou. posielal to 1 triedou dufam ze zajtra by to tam moblo byt. keby som nesiel spat teraz (vstavam o 6tej do roboty) tak by som cakal az pride a dal by som screen listku. ale uvidis sa mzajtra ci pride balik. ak nie dam foto lisktu.

Došlo to ............... ale aj tak ju mi ja na prd , pretoze na zadnej strane pcb chýbaju sučiastky ani ni málo , C sú nafuknté aj chýbajú , tv out roztavený ! , keby som toto vedel tak ju ani nezoberem a cele toto natahovanie je k ničomu ......

A dalšia vec GPU je totalne zničené/bolo velmi nahriate /skoro na celej ploche je oduté a tiež chýba jeden C druhý je ohnutý .

Bolo by dobré keby sa LuboZa vyjadril či ju v takom stave poslal Arkazovii

Ako mi dako moze po 3 týždnom poslať kartu v takom stave !!!! neverím , že si ju kúpil v takom stave , iste si ešte robil pokusy.........
V tomto stave karta abslotne nemôže ísť a už nikdy nepôjde...........

Keď niečo predávam , tak kupujúceho plne oboznámim zo stavom tovaru !!! , hlave že som pýtal foto : nv či to má význam si povedal , tak dobre som ti veril a k čomu to bolo ????

Fakt to je už sila ............ tak čo mám vlastne z tej výmeny ?? ty máš cpu + 5 E , ja 1 ks šrotu !
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

s katrou som ABSOLUTNE nic nerobil okrem toho ze som ju pichol do PC a to nie do mojho ale do kamosovho lebo ja nemam silny PC a vobec nie zdroj nato. skusil som ci sa zapne ako mi bolo povedane ze nabehne na 5-6 krat. po 10tom resete som nemal nato nervy tak som ju vytiahol a kaslal nato. nic viac nic menej. ziadne pecenie ani neviem co som ja nanej nerobil. a v tomt opeceni sa vobec nevyznam stav grafiky som nemohol odhadnut. nepozeral som sa ci je nieco nafuknute alebo inak poskodene.
fear100x
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fear100x »

Arkaz napísal:s katrou som ABSOLUTNE nic nerobil okrem toho ze som ju pichol do PC a to nie do mojho ale do kamosovho lebo ja nemam silny PC a vobec nie zdroj nato. skusil som ci sa zapne ako mi bolo povedane ze nabehne na 5-6 krat. po 10tom resete som nemal nato nervy tak som ju vytiahol a kaslal nato. nic viac nic menej. ziadne pecenie ani neviem co som ja nanej nerobil. a v tomt opeceni sa vobec nevyznam stav grafiky som nemohol odhadnut. nepozeral som sa ci je nieco nafuknute alebo inak poskodene.
Ono to vydno ked sa na ňu pozres ...... skoda kedy som to vedel............. , ako to mohol LuboZA predávať a za 18 E :smt098
A že tá karta nabehne neni možné , nehrozí cca 5 odporov neni na svojom mieste , GPU je úplne oduté , 2 C na nom odrapené , a kopa dalších veci .........
Koncím se.... na to ..... :smt098
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ved jasne pozeral som ju videl som ze bola pecena ved mi to bolo aj povedane. ale zeby som sa tomu nejak extra rozumel co je nafuknute atd tak to nie. preto sa mi to zdalo bez problemov. keby som vedel ze to je tak nahovno resp kus srotu tak by som to ani nepredaval dalej !
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ale ja som nevedel ze tam nieco viac chyba. nic take mi luboZA alebo jak ma tne nick nepovedal. a kupoval som ju s tym ze ide ale zapne sa az na 6-7 pokus. po 10tom sa mi to nechcelo skusat vybral som ju z PC a dalej kaslal nato.
andidas
Novice
Novice

Príspevok od používateľa andidas »

izzy-boy
izzy-boy napísal:Prajem dobrý deň, mám na predaj 2 účty na RapidShare na každom je 5000 rapids.
Cenu si navrhnite

Ďalej predám samotné rapids 2300 za 10€.

1000 za 5€.

V prípade záujmu ma kontaktujte cez súkromné správy.
Poslal som peniaze a uz ani neodpovedá na správy.Kupoval som ten za 5euro.
________
dano234 napísal:takisto ako užívateľ nadomnou mám problém s užívateľom izzy-boy, poslal som peniaze a odvtedy nekomunikuje
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Chlapi, seriózne, kupovať niečo od usera platbou dopredu čo má tri príspevky? :) utter idiocitiy is always punished. Ja som sa tiež tak o*ekabátil, ale ten môj mal aspoň 100 príspevkov. Zabannujem ho, ale viac Vám s ním asi nehelfneme.
M@thew
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M@thew »

Ludia co mozem spravit lebo niektory ludia si myslia ze som M@tt-H3w ... Chcem kupit 1 zdroj a ma ho za good cenu a nutne ho potrebujem ... Mohli by ste hodit IP logy alebo take daco ??? Je to dost sproste kvoli podobe nicku ...
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Ip logy sa nezverejňujú. Avšak podľa nich sa aj tak nedá presne povedať, či si M@tt-H3w alebo nie si.
Momentálne môžem len povedať, že M@tt-H3wova IP sa v zozname tvojich IP nenachádza. Čo však nemusí byť smerodajné a nepotvrdzuje to, že si/nie si M@tt-H3w.
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

tu v teme http://www.hojko.com/platby-cez-paypal-t114299-80.html som postol prispevok, ze by som mohol pomoct s platbou na Paypal... tak sa mi ozval na ICQ jeden chlapik, jeho nick je tam Janic3k a po castiach som mu platil sumy na Paypal, a on mi poslal peniaze na ucet... poslal mi iba potvrdenku, na ktorej je vsetko OK, ale doteraz mi peniaze neprisli...
jeho meno na potvrdenke je Ján Biroš, tak pozor na neho !
aj ked mozno aj to meno ma falosne, tak este vam dam aj Paypal maily, ktore pouzival:

[email protected]
[email protected]
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Aaale ba, co som nasiel na MacBlogu, nas juzansky kamarat bakusgabor je oje*** :)

http://www.macblog.sk/forum/discussion/ ... kusenosti/
Užívateľ s nickom: gabi19932 , zaregistrovaný aj na tomto Mac blogu s obľubou používa inzerciu na portáli Bazos .sk je to typický internetový podvodník Zásadne od neho nič nekupujte!!!
Podvodník je na webe známy z portálu Bazoš.sk ako Tibor z Tvrdošína Všetko "predáva" po 20 € ale tovar si žiada zaplatiť vopred, tvrdiac, že má veľa záujemcov a uprednostní tých, ktorý mu zašlú peniaze na účet vopred. Používa pri registrácii cudzie telefónne číslo: 0908795467 na ktoré však vyzýva kupujúcich aby nevolali, (pretože číslo v skutočnosti patrí pánovi P. z Bratislavy), pán „Tibor“ ho jednoducho zneužil na svoje nekalé ciele.. Nesúhlasí ani aby platba bola zrealizovaná prostredníctvom poštovej poukážky, (pretože by prezradil svoju identitu. O poštovej dobierke nechce ani počuť V emailovej komunikácii sa prezentuje falošným : „Toldi Tibor“ Komárnanská cesta 125/7 Nové Zámky. Adresa je správna, len nepatrí jemu.
Používa e-mailové adresy: [email protected] a [email protected]
Na portáli Hojko.sk má tento podvodník až dva zaregistrované nicky: bakusgabor a gabi11932 Druhý nick má aj na aukčnom portáli Aukro.sk. Platbu požaduje zaslať vopred na číslo účtu v Slovenskej sporiteľni 0243215137/0900. Vyžaduje zaslať zosnímanú obrazovku (screen) alebo PDF výpis z účtu Keď zistí, že peniaze má na účte viac už sa neozve. Môžete mu vypisovať koľko len chcete. Ked sme odhalili jeho identitu, tak jedinné čo ho napadlo bolo reagovať na falošnej e-mailovej adrese a oznámiť, že "on nič neposlal, lebo nedostal peniaze" a napísal číslo účtu také isté ako som vyššie uviedol, len pozmenil jednu predposlednú číslicu (to aby vyzeralo, že on nemá s účtom nič spoločné)pritom v e-mailovej komunikácii s údajmi vo výpise z účtu súhlasil a oznámil, že tovar zasiela. To svedčí o jeho pofidérnej mentálnej výbave. Jednoznačne sa jedná o 21 ročného chlapca menom Gabriel (Gábor) Bakuš z obce Zemné okr.Nové Zámky.
//edit Goten: pridaný screen

//
"S bakusgabor som obchodoval, nie raz. Zatial bez problemov. Neociernoval by som takto niekoho z hojka, zato, ze je na nejakom macblogu. Tam si mozem tiez zaregistrovat nick moosha a robit ti zle meno..."
nulová perspektiva, ztracenej případ... (citat Prago Union urceny len pre teba, za to, aku pi***** si z ust vypustil)
Prílohy
BL_bakus.jpg
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Príspevky o bakusgaborovi a jeho podvodoch som zmazal. Tie ktoré za niečo stáli, som priložil do screenu v mooshovom príspevku.
Ďalších komentárov na tému mac blog-bakusgabor sa vyvarujte. Bakusgabora do BL nezaradím, nakoľko sa nedopustil podvodu tu na fóre.
Príspevok o jeho možnom podvode z macblogu tu však nechám, aby si mohol každý utvoriť vlastný názor či tomu obvineniu uverí alebo nie.
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

No. Nerad sem prispievam, ale chcem upozornit inych clenov.
Uzivatel buker. Dohodli sme sa na kupe http://www.hojko.com/p-lan-karta-za-1-euro-t147491.html . Dohodli sme osobku, na 16:30-17:00 v centre BA, ja som dorazil o 16:30, po pol hodine som si nasiel na hojku PM, ze meska, a preklada to na siestu. To uz ma troska nastvalo, ale co, zatal som zuby, a cakal. Cakal som jak taky ch*j do siedmej. Ziadna SMS, cislo mi neposlal.

Tu kartu mam uz v pazi, ale stratil som na nom 2,5hodiny mojho casu /dalsia hodina len cesta/.

//autoeditácia príspevku (22.09.10, 22:00)
Pripominam, ze na PM na hojku neodpisuje..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak by niekoho zaujimalo, ako to vyzera s podvodnikom z vychodu (Stefan K.), tak dnes som obdrzal sudny prikaz (alebo nieco v tom style) na poskytnutie logov zo servera, komunikacie atd... Skupinka poskodenych teda moze dufat, ze by sa tym mohli pohnut lady a mozno sa dockaju spravodlivosti.
DR8PruBr
Star
Star

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

hojko > Môžeš sem postnúť nejaké podrobnejšie info potom ako to dopadlo, resp. čo si viac zistil? Veľa sa o tom písalo aj tu, aj na Bazoši... Som zvedavý, možno sa fakt aspoň u jedného z mnohých prípadov niektorý dočkajú spravodlivosti.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

DR8PruBr: Samozrejme, ale kym vybavenie tohto rozhodnutia trvalo viac ako pol roka, tak myslim, ze to dalsie vysetrovanie bude dlho trvat.
micronet
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa micronet »

DR8PruB: na bazosi je forum alebo daka diskusia? mozes hodit pls link? rad by som si o tom precital
DR8PruBr
Star
Star

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

micronet > Na Bazoši máš niečo ako „hodnotenie užívateľa“. Ak si nájdeš nejaké inzeráty od toho človeka (myslím, že aj tu na na fóre boli) tak sa to tam dá vyhľadať podľa mena alebo e-mailu.
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

Peperko ... po dohode nedodal tovar

http://www.hojko.com/post1492782.html#p1492782
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

Tomas15

no kupoval som pred davnom od neho ext.box a ked mi prisiel zistil som ze nejde.potom sme to riesili ale pisal ze mi po maturitach posle koruny.potom sa na to zabudlo.po case som mu zase napisal a v kuse to odklada.mam aj dokaz v ss.skuste mu napisat niekto s kompetentnych lebo na mna akosik serie :?

tema
http://www.hojko.com/i-p-junk-t135800.html
Zamknuté