http://www.macblog.sk/forum/discussion/ ... kusenosti/
//edit Goten: pridaný screenUžívateľ s nickom: gabi19932 , zaregistrovaný aj na tomto Mac blogu s obľubou používa inzerciu na portáli Bazos .sk je to typický internetový podvodník Zásadne od neho nič nekupujte!!!
Podvodník je na webe známy z portálu Bazoš.sk ako Tibor z Tvrdošína Všetko "predáva" po 20 € ale tovar si žiada zaplatiť vopred, tvrdiac, že má veľa záujemcov a uprednostní tých, ktorý mu zašlú peniaze na účet vopred. Používa pri registrácii cudzie telefónne číslo: 0908795467 na ktoré však vyzýva kupujúcich aby nevolali, (pretože číslo v skutočnosti patrí pánovi P. z Bratislavy), pán „Tibor“ ho jednoducho zneužil na svoje nekalé ciele.. Nesúhlasí ani aby platba bola zrealizovaná prostredníctvom poštovej poukážky, (pretože by prezradil svoju identitu. O poštovej dobierke nechce ani počuť V emailovej komunikácii sa prezentuje falošným : „Toldi Tibor“ Komárnanská cesta 125/7 Nové Zámky. Adresa je správna, len nepatrí jemu.
Používa e-mailové adresy: [email protected] a [email protected]
Na portáli Hojko.sk má tento podvodník až dva zaregistrované nicky: bakusgabor a gabi11932 Druhý nick má aj na aukčnom portáli Aukro.sk. Platbu požaduje zaslať vopred na číslo účtu v Slovenskej sporiteľni 0243215137/0900. Vyžaduje zaslať zosnímanú obrazovku (screen) alebo PDF výpis z účtu Keď zistí, že peniaze má na účte viac už sa neozve. Môžete mu vypisovať koľko len chcete. Ked sme odhalili jeho identitu, tak jedinné čo ho napadlo bolo reagovať na falošnej e-mailovej adrese a oznámiť, že "on nič neposlal, lebo nedostal peniaze" a napísal číslo účtu také isté ako som vyššie uviedol, len pozmenil jednu predposlednú číslicu (to aby vyzeralo, že on nemá s účtom nič spoločné)pritom v e-mailovej komunikácii s údajmi vo výpise z účtu súhlasil a oznámil, že tovar zasiela. To svedčí o jeho pofidérnej mentálnej výbave. Jednoznačne sa jedná o 21 ročného chlapca menom Gabriel (Gábor) Bakuš z obce Zemné okr.Nové Zámky.
//
nulová perspektiva, ztracenej případ... (citat Prago Union urceny len pre teba, za to, aku pi***** si z ust vypustil)"S bakusgabor som obchodoval, nie raz. Zatial bez problemov. Neociernoval by som takto niekoho z hojka, zato, ze je na nejakom macblogu. Tam si mozem tiez zaregistrovat nick moosha a robit ti zle meno..."