Call of Duty 4
-
Marek99
Expert
- Kontaktovať používateľa:
musis si ho len aktualizovat, ako pise sudo na www.evenbalance.com si stiahni pb setup, instaluj a cez neho si potom zadas hru na ktoru chces aktualizovat PB das call of duty , zadas ciel kde ho mas na disku a on ti ho aktualizuje a na server ti uz pojde, zalezi aj na tom za co presne ta Pb kickuje
cod 4
cawte tak ja mam taky problem idem sa pripojit na server cod4 a my zacne pocitat 1..2..3..7..8..9..10..11 a pri 11 to vypne a napise server connection timed out firewall mam vypnut a originalku nemam tak plz ked nieko bude vediet co s tym nech napise moze aj na mail: [email protected] mozte poslat aj spravu dakujem!
-
Marek99
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: cod 4
mozno zadavas zle ip servera, alebo ten server proste nejde skus tento 89.185.240.173:28960 , ak ti pojde tak je vsetko okmato171 napísal:cawte tak ja mam taky problem idem sa pripojit na server cod4 a my zacne pocitat 1..2..3..7..8..9..10..11 a pri 11 to vypne a napise server connection timed out firewall mam vypnut a originalku nemam tak plz ked nieko bude vediet co s tym nech napise moze aj na mail: [email protected] mozte poslat aj spravu dakujem!
V jednotke to bol tusim Mjr. Ingram v dvojke to bol Cpt. Price a v trojke neviem ako sa volalClicK napísal:chalani troska OT ale nezamysleli ste sa nad tym ze myslim ze uz v jednotke bol cpt price potom bol v dvojke a teraz je aj v stvorke predsa je to par desatroci a on sa ani nezmenil je to jeho syn alebo akoviete niekto vysvetlit?
ot: skusil som si CoD4 zahrat mutliplayer na cracklych, a asi ostanem pri CSku... ani neviem, teda skor nevidim poriadne kto do mna pali a hned skapem. a ked uvidim killcam tak pouzil jednu gulku z m4a1 alebo g3 a hned som dead... a ja ked tam zacnem palit s RPD po vsetkych svetovych stranach (s gripom a priblizenim aby som cosi trafil) tak prezije aj 3... nj, nerealne. tot moj nazor 
ked si zoberiete realitu, samopal ako napr. skorpion, uzi, mp5, rusky Spagin atd. strielaju pistolove naboje. utocna puska/automaticka puska (m4a1, ak47 atd) strielaju naboje kalibru v rozmedzi pistolovych az puskovych. nikdy nie samotne puskovych (.357 napriklad
). taky gulomet uz striela naboje od puskovych a hore. (browning 50cal... z konca ramba 4), a teda neexistuje aby ma v realizme trafil dvoma nabojmi z utocnej pusky nez ja nasolit 3 (ponevadz presne) z gulometu. ale zas nemozeme porovnavat realitu a PC hru 
ked si zoberiete realitu, samopal ako napr. skorpion, uzi, mp5, rusky Spagin atd. strielaju pistolove naboje. utocna puska/automaticka puska (m4a1, ak47 atd) strielaju naboje kalibru v rozmedzi pistolovych az puskovych. nikdy nie samotne puskovych (.357 napriklad