ked si zoberiete realitu, samopal ako napr. skorpion, uzi, mp5, rusky Spagin atd. strielaju pistolove naboje. utocna puska/automaticka puska (m4a1, ak47 atd) strielaju naboje kalibru v rozmedzi pistolovych az puskovych. nikdy nie samotne puskovych (.357 napriklad
Call of Duty 4
ot: skusil som si CoD4 zahrat mutliplayer na cracklych, a asi ostanem pri CSku... ani neviem, teda skor nevidim poriadne kto do mna pali a hned skapem. a ked uvidim killcam tak pouzil jednu gulku z m4a1 alebo g3 a hned som dead... a ja ked tam zacnem palit s RPD po vsetkych svetovych stranach (s gripom a priblizenim aby som cosi trafil) tak prezije aj 3... nj, nerealne. tot moj nazor 
ked si zoberiete realitu, samopal ako napr. skorpion, uzi, mp5, rusky Spagin atd. strielaju pistolove naboje. utocna puska/automaticka puska (m4a1, ak47 atd) strielaju naboje kalibru v rozmedzi pistolovych az puskovych. nikdy nie samotne puskovych (.357 napriklad
). taky gulomet uz striela naboje od puskovych a hore. (browning 50cal... z konca ramba 4), a teda neexistuje aby ma v realizme trafil dvoma nabojmi z utocnej pusky nez ja nasolit 3 (ponevadz presne) z gulometu. ale zas nemozeme porovnavat realitu a PC hru 
-
Marek99
Expert
- Kontaktovať používateľa:
axo ty si muis punkbuster aktualizovat a nie ho vypinat a zapinat, na www.evenbalance.com stiahni PBsetup v nom si potom vyberes hru najdes umiestnenie kde ju mas na disku a das chcek updates a ono ti to updajtne, potom mozno este restart compu a malo by to istAXO napísal:aj ja by som si zahral, ale ma to dva haciky, neviem nazov siete a heslo na hamachi, a ci mi to pojde cez hamachi, lebo normalne cez net mi PB vypisuje chyby(screeny su tu v tejto teme na 64. strane)
-
AXO
Professional
pomohlo, dik, uz to ide, karma odoslanaMarek99 napísal:axo ty si muis punkbuster aktualizovat a nie ho vypinat a zapinat, na www.evenbalance.com stiahni PBsetup v nom si potom vyberes hru najdes umiestnenie kde ju mas na disku a das chcek updates a ono ti to updajtne, potom mozno este restart compu a malo by to ist
//autoeditácia príspevku ( 25 Aug 2008, 0:06 )
este sa chcem opytat, ze ci by ste mi neposlalli nejake IP na free (neorig)servre cez PM(SS) alebo aj sem do temy(neviem ci sa to moze)
lebo co som nasiel, tak bud malo ludi, alebo prazdne, alebo vysoke pingy, mam jeden kvalitny, takze iba na nom hravam, a je to S&D tak by som aj nieco ine vyskusal.. dik
-
lekoklatik
VIP
Kód: Vybrať všetko
http://www.private-servers.info/CallOfDuty4.htmlTu máš Sk server (USSP)
Byva tam dost ludi 
Kód: Vybrať všetko
89.185.240.173:28960lebo CS je realne jak svina, ze?inflater napísal:ot: skusil som si CoD4 zahrat mutliplayer na cracklych, a asi ostanem pri CSku... ani neviem, teda skor nevidim poriadne kto do mna pali a hned skapem. a ked uvidim killcam tak pouzil jednu gulku z m4a1 alebo g3 a hned som dead... a ja ked tam zacnem palit s RPD po vsetkych svetovych stranach (s gripom a priblizenim aby som cosi trafil) tak prezije aj 3... nj, nerealne. tot moj nazor
btw CoD (hlavne 4) je arkada .. na nejaky extra realizmus sa to nikdy nehralo
-
AXO
Professional
lenze je rozdiel, ked ty si rank 1 a on 55, on moze mat vylepsenia na vacsi zivot, prieraznejsie naboje, vacsi dmg nabojov atd...inflater napísal:ot: skusil som si CoD4 zahrat mutliplayer na cracklych, a asi ostanem pri CSku... ani neviem, teda skor nevidim poriadne kto do mna pali a hned skapem. a ked uvidim killcam tak pouzil jednu gulku z m4a1 alebo g3 a hned som dead... a ja ked tam zacnem palit s RPD po vsetkych svetovych stranach (s gripom a priblizenim aby som cosi trafil) tak prezije aj 3... nj, nerealne. tot moj nazor
-
AXO
Professional
ja by som mhol, ale mam otazocku, daju sa zbuerat XP aj cez hamachi ? bo som to len vcera zacal hrat okolo 19:00 a som len 10 alebo 11 lvl a chcem si odomknut lepsie veci-=wolf=- napísal:neskusime dneska podvecer alebo vecer zahrat cez hamachi, vacsina serverov mi nebeha tak by som si s vami rad zahral