Call of Duty 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
inflater
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa inflater »

ot: skusil som si CoD4 zahrat mutliplayer na cracklych, a asi ostanem pri CSku... ani neviem, teda skor nevidim poriadne kto do mna pali a hned skapem. a ked uvidim killcam tak pouzil jednu gulku z m4a1 alebo g3 a hned som dead... a ja ked tam zacnem palit s RPD po vsetkych svetovych stranach (s gripom a priblizenim aby som cosi trafil) tak prezije aj 3... nj, nerealne. tot moj nazor :roll:

ked si zoberiete realitu, samopal ako napr. skorpion, uzi, mp5, rusky Spagin atd. strielaju pistolove naboje. utocna puska/automaticka puska (m4a1, ak47 atd) strielaju naboje kalibru v rozmedzi pistolovych az puskovych. nikdy nie samotne puskovych (.357 napriklad :D). taky gulomet uz striela naboje od puskovych a hore. (browning 50cal... z konca ramba 4), a teda neexistuje aby ma v realizme trafil dvoma nabojmi z utocnej pusky nez ja nasolit 3 (ponevadz presne) z gulometu. ale zas nemozeme porovnavat realitu a PC hru :)
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

CoD4 MP ma nezaujal. Je to moc nudne na mna. Blba komunita hracov a nebavi ma to
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

mna to celkom bavilo ale pak mi to nejak zblblo a nestaral som sa : )) a teraz vravim ze BF2 naj :D
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

ClicK napísal:mna to celkom bavilo ale pak mi to nejak zblblo a nestaral som sa : )) a teraz vravim ze BF2 naj :D
kde hravas bf2?
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

AXO napísal:kde hravas bf2?
na Antikoch :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

2lekoklatik: ja by som si zahral cez hamachi ak by si chcel, len mi treba povedat aky mas cod 4 patch a mozme
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

aj ja by som si zahral, ale ma to dva haciky, neviem nazov siete a heslo na hamachi, a ci mi to pojde cez hamachi, lebo normalne cez net mi PB vypisuje chyby(screeny su tu v tejto teme na 64. strane)
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

AXO napísal:aj ja by som si zahral, ale ma to dva haciky, neviem nazov siete a heslo na hamachi, a ci mi to pojde cez hamachi, lebo normalne cez net mi PB vypisuje chyby(screeny su tu v tejto teme na 64. strane)
axo ty si muis punkbuster aktualizovat a nie ho vypinat a zapinat, na www.evenbalance.com stiahni PBsetup v nom si potom vyberes hru najdes umiestnenie kde ju mas na disku a das chcek updates a ono ti to updajtne, potom mozno este restart compu a malo by to ist
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Marek99 napísal:axo ty si muis punkbuster aktualizovat a nie ho vypinat a zapinat, na www.evenbalance.com stiahni PBsetup v nom si potom vyberes hru najdes umiestnenie kde ju mas na disku a das chcek updates a ono ti to updajtne, potom mozno este restart compu a malo by to ist
pomohlo, dik, uz to ide, karma odoslana

//autoeditácia príspevku ( 25 Aug 2008, 0:06 )
este sa chcem opytat, ze ci by ste mi neposlalli nejake IP na free (neorig)servre cez PM(SS) alebo aj sem do temy(neviem ci sa to moze)

lebo co som nasiel, tak bud malo ludi, alebo prazdne, alebo vysoke pingy, mam jeden kvalitny, takze iba na nom hravam, a je to S&D tak by som aj nieco ine vyskusal.. dik
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Kód: Vybrať všetko

http://www.private-servers.info/CallOfDuty4.html
väčšina fičí na patch 1.7
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Tu máš Sk server (USSP)

Kód: Vybrať všetko

89.185.240.173:28960
Byva tam dost ludi :)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

inflater napísal:ot: skusil som si CoD4 zahrat mutliplayer na cracklych, a asi ostanem pri CSku... ani neviem, teda skor nevidim poriadne kto do mna pali a hned skapem. a ked uvidim killcam tak pouzil jednu gulku z m4a1 alebo g3 a hned som dead... a ja ked tam zacnem palit s RPD po vsetkych svetovych stranach (s gripom a priblizenim aby som cosi trafil) tak prezije aj 3... nj, nerealne. tot moj nazor :roll:
lebo CS je realne jak svina, ze? :)

btw CoD (hlavne 4) je arkada .. na nejaky extra realizmus sa to nikdy nehralo
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

inflater napísal:ot: skusil som si CoD4 zahrat mutliplayer na cracklych, a asi ostanem pri CSku... ani neviem, teda skor nevidim poriadne kto do mna pali a hned skapem. a ked uvidim killcam tak pouzil jednu gulku z m4a1 alebo g3 a hned som dead... a ja ked tam zacnem palit s RPD po vsetkych svetovych stranach (s gripom a priblizenim aby som cosi trafil) tak prezije aj 3... nj, nerealne. tot moj nazor :roll:
lenze je rozdiel, ked ty si rank 1 a on 55, on moze mat vylepsenia na vacsi zivot, prieraznejsie naboje, vacsi dmg nabojov atd...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

neskusime dneska podvecer alebo vecer zahrat cez hamachi, vacsina serverov mi nebeha tak by som si s vami rad zahral
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

-=wolf=- napísal:neskusime dneska podvecer alebo vecer zahrat cez hamachi, vacsina serverov mi nebeha tak by som si s vami rad zahral
ja by som mhol, ale mam otazocku, daju sa zbuerat XP aj cez hamachi ? bo som to len vcera zacal hrat okolo 19:00 a som len 10 alebo 11 lvl a chcem si odomknut lepsie veci
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

bohuzial neviem odpovedat, cez hamachi cize po LAN-ke som to este nehral
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

Ano daju sa zbierat XP aj po LAN-ke cize aj HAMACHI by malo ist. Ale myslim ze len pri zachovani pravidiel ci uz FFA, SD, TDM, DM alebo HCSD (ak si pomenis defaultne pravidla tak neviem ci to dava XP) :wink:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

tak co ideme to skusit chalani cez hamachi lebo ja tu skusam CS so Zavulonom a stale class C a uz ma to nebavi, podme coda dat :lol:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

-=wolf=- napísal:tak co ideme to skusit chalani cez hamachi lebo ja tu skusam CS so Zavulonom a stale class C a uz ma to nebavi, podme coda dat :lol:
pod na tento server 86.63.220.129:28960 je prazdny, hadam sa niekto prida(nie len z hojka), ale bacha, som noob hram to uz fantastickych 2hod 27 min
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

niektore servery na cod 4 mi nejdu, preco rovno tento musi byt ten co mi nejde :(
Napísať odpoveď