Call of Duty 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

-=wolf=- napísal:niektore servery na cod 4 mi nejdu, preco rovno tento musi byt ten co mi nejde :(
mne zase tento ide :D a prevazna vacsina nejde.. :(

aj cez private-servers.info ani cez game-monitor.com pise to niekedy ze som dostal permanent ban(ani som sa nepripojil) inokedy server disconnected, atd..... :(
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

AXO napísal:lenze je rozdiel, ked ty si rank 1 a on 55, on moze mat vylepsenia na vacsi zivot, prieraznejsie naboje, vacsi dmg nabojov atd...
najlepsie je hrat na serveroch s PAM4/Promodom,tam mas hned vsetky zbrane,perky tam su len dva,viac nabojov a este myslim vacsia prieraznost nabojov,to neviem,na Ranked serveroch vobec nehravam :wink:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Podla mna preto ze nemas patch na ktori je ten server stavany..Ja mam 1.7 a tento server mi ide...Skus iny CD key ked ti vypisuje permanent BAN
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Mam 1.7 a tento server mi nejde, napajam sa, dojde po 11 a Connection timed out :(
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

navod ako mat v CoD4 hned level 55 , otestovane, funguje to
Call of Duty 4 makes you unlock weapons, weapon attachments and mods, camouflage, and challenges. Well there is a way around that because all of the data is stored client-side. To unlock all weapons for Call of Duty 4 multiplayer so that you don’t have to level up follow these easy instructions.

1. Download this mpdata file. (priloha)
2. Go to Start -> Run-> Type regedit -> Hit Enter.
3. Go to HKEY_LOCAL_MACHINE -> Activision -> Call of Duty 4
4. Double-click codkey
5. Save the key in notepad
6. Replace the key with: DL2J8PY44Q22GE4888D2
7. Press OK and close regedit.
8. Navigate to your Call of Duty 4 profile folder (typically “C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\your_user_name”)
9. Back-up and then remove all the files in your user name folder.
10. Place the mpdata file you downloaded in your user name folder
11. Open the COD4 MP game and check your rank. You should now be level 55 with all challenges, guns, and every camouflage unlocked!
12. Finally, in the game go to Options -> Multiplayer Options -> Key Code and type your original cd key you have saved in notepad.

There you go, you now have everything unlocked. Enjoy.
Prílohy
mpdata.rar
(8.35 KiB) 97 stiahnutí
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Momo46 napísal:Podla mna preto ze nemas patch na ktori je ten server stavany..Ja mam 1.7 a tento server mi ide...Skus iny CD key ked ti vypisuje permanent BAN
ale ked zmenis CD key tak ti to vacsinou resetne ranky, takze pojdes od zaciatku, spoluziak sa takto oj*bal dva krat, a ja raz tiez(ale to som bol nastastie len rank 4)
Momo46
Professional
Professional

prinajhorsom urobi to co sem dal su do..Ja som si to poctivo vybojoval :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

aj ja som si to vybojoval... ale akurat vcera zapinam CoD4, aby som si skusil jeden bind na snipera... a kukam dpc, ze ranky zresetovane... CDKey som nemenil, profilu som sa ani nedotkol... a tu hru som hral, len kvoli tomu, aby som mal vyssi rank.. proste len to ma v hre drzalo... lebo mne ide cca na 25fps... a vcera som chcel teda to skusit a vsetko prec :cry: ale ten "cheat" som skusal, len aby som mohol otestovat tu sniperku, ze ako ten bind funguje... tak ci tak CoD4 nehram
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

k tej realite toho hrania, existuju aj tzv HARDCORE servre v ktorych je to ovela realnejsie, nemas tam stredovy krizik a ani mapu kde vidis svojich spoluhracov, len pri uav po 3 killoch ked to aktivujes na 30 sekund jeden server je napriklad tento88.212.10.137:28961 malo by to ist aj ludom co maju cracknuty key
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Marek99... hral som par krat ten Hardcore mod... a co je tam vlastne Hardcore je to, ze je to uz potom ako Ghost Recon alebo Rainbow six.. gulka, dve a si mrtvy.. celkom cool :)
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:Marek99... hral som par krat ten Hardcore mod... a co je tam vlastne Hardcore je to, ze je to uz potom ako Ghost Recon alebo Rainbow six.. gulka, dve a si mrtvy.. celkom cool :)
presne tak sudo ako vravis, staci jedna gulka do hlavy a si mrtvy, ak samozrejme ta druha lamka nema jugernault, alebo ine lamerske perky ako napr. last stand
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

na HC je najlepsi martyrdom (najlepsie v kombinacii s Friendly fire).... to mam niekedy problem nerozbit daco v okoli PC :lol:

HC sa mi ale az tak nepaci ... moc kempenia ... tam ta kempa da v pohode ked vyskocis spoza rohu .... na normal serveri sa to da v pohode uhrat ... sice menej realne ale myslim ze zabavnejsie
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

cely cod 4 je hodne o kepmeni, a vypliva to z kompozcie map, male priestory, vela prekazok atp. V cod 4 sa kempi asi najviac, ked to porovnam s CSkom alebo BF2
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

no ono v CSku sa moc nezakempis na tych prazdych mapach s tromi bednickami .. to je fakt :)
Momo46
Professional
Professional

mystique ty popisujes GamePark?Lebo na serveri ako hravam kempenia vela nevidim :o Povedal si kravinu cely COD4 neni o kempeni o nic viac ako CS
mato171
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mato171 »

hej tak ja vam chcem povedat ze ten connectin timed out sa viriesil problem bol v antiviraku antivirak som mal norton a dal som si nod32 a uz mi ide hra v pohode cize branil tomu norton ked ma niekto taku chybu a ma norton tak nech to skusi mozno pomoze! a inac diki tim co sa mi snazili pomoct
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

hraci c hrali ine hry a pridu hrat na nejaky cod4 server tak maju strasne problemy, pretoze nepoznaju mapy kde su spawny a tak dalej kde sa hadzu najcastejsie granaty, a po chvili ich to prestane bavit, ale ked uz niekto vydrzi a hra dalej troska si okukne mapy tak myslim ze nelutuje ze to vydrzal a teraz tie kempicky dava sam :D . Proste ked niekto niekde kempi bum flash alebo granat, ked mu to spravis dvakrat uz tam urcite nepojde :wink:
Momo46
Professional
Professional

Tak nech idu na GamePark :lol: TAm moze prist zaciatocnik a vsetkych ich tam rozflaka :lol:
Aj ja som take problemi ale neprestalo ma to bavit a ucil som sa dalej(este aj ucim)
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

momo vsak ja viem , poznam ta zo serveru, ja som .:D4G:.Marek
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jasnacka, ze ked nepoznas mapu tak mas o vyse 40% mensiu sancu, ze budes lepsi ako ten, co mapu pozna.. to uz nehovorim o takom, co mapu pozna dokonale.. to je velikanska vyhoda... hlavne teda ak hra so zvukom a vie potom ak niekto niekde zasusti, ze kde to presne bolo.. popripade ak skoci na nejaky plech alebo ide po rebriku ci po schodoch...

ak teda si chces poriadne zahrat, tak neodporucam public, ale nejaky private :)
Napísať odpoveď