|
|
|
| Autor |
Správa |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2994 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2007, 16:44 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
jin: Neviem ako si dosiel na to, ze tu t0m4s3 travi vela casu, ked sa v zozname online uzivatel nezobrazuje.
R1k1nko: Univerzalnych myslis tak, ze taky erytrocit nema asi ani prispevok v spodnej casti fora (o pocitacoch)???  |
Hojko ale ja tam pár príspevkov predsa len mám  |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2419 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2007, 17:46 Predmet: |
|
|
neda mi OT aj za cenu vezenia !
ale heker je p4rov druhy nick  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2257 Bydlisko: !Self is son of a bitch! Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2007, 20:01 Predmet: |
|
|
Tak:
Modi: kinjeril: pohodka, hefty super, spravodlivy
erytrocyt: ked parkrat zavitam do Vztahov, tak rozdava dobre rady, take zo zivota, aj mne uz sa zopar razy zisli
USERI: kukiak: ten ma napadol prvy, pohoda chalan sa mi zda, len nech uz si poriadi novu NBA, lebo bude bac bac
Su-Do: chalan, ten snad hral kazdu hru, poradi ochotne. Ten kto s nim nehral CoD 2 tomu to ani neodporucam
Sajmon: pohoda, to co SuDo
schw33k: chlapisko ako hora, neboji sa povedat svoj nazor, to sa mi paci
mystique: HW guru, ale tie jeho hadky s t0m4s3m a hojkom nemaju chybu, aj ked v osobnom zivote su asi kamarati
krija: Tema F1 to je jeho, spolu s Tomasitom
kali520: jeho nazory v Politike ani inde necitam okrem Sportu, kde sa s nim vacsinou zhodnem
Jacoolbo: toto je tiez ochotnicky clovek
VSETCI z irc.hojko.com  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sepiroth Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2007 Príspevky: 868 Bydlisko: "Boh je mŕtvy!" Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2007, 20:02 Predmet: |
|
|
Nuž, čo sa vedenia týka, nikto sa príliš aktívne nezapája do diskusíí (aspon nie do tých ktoré ja sledujem, čo ma nezaujíma alebo neosloví mám vo zvyku ignorovať ako doteraz aj táto téma a musel som dosť študovať, kým som sa odhodlal prispieť, nakoľko jenapriek mojim očakávaniam zaujímavá) takže neutrál. Snáď len treba uznať, že si dobre robia svoju robotu (čo nebýva také ľahké) a všetci z nich sú tie správne moderátorské typy.
No z userov mám rád oboch zo škandalóznej dvojice P3bo a P4ra. Divné, že? sa to tu akosi delí na tých ktorí majú radi jedného alebo druhého, ale mne proste sedia obaja. P4ra za jeho postoje a názory v politike, inde som ho dáko výraznejšie ani nezaznemanal (tam je koniec-koncov vždy najlepšia diskusia), P3bo aj v Politike ale aj mimo nej, proste v pohode...
ďalej mi celkom sedia ľudia ako SSemteXX, Jin, Digital, J.O.S.E
Samozrejme aj Deblasco a bolo by chybou zabudnúť spomenúť perfektného človeka Enduro3333
čo sa týka ľudí, ktorých "nemám rád"-je kravina súdiť niekoho podľa internetu, prosto blbosť jak mraky. Môžem súdiť akurát extrémne stupídne prípady, keď z príspevku priam vyžaruje demencia, no v takých prípadoch si nikdy niesom istý, či nejde o výstrelok, kanadský žartík alebo čo
A povedať, že nemám rád ľudí s ktorými nesúhlasím je tiež blbosť. Aká by to predsa bola diskusia keby sme všetci boli jedna veľká jednotne zmýšľajúca rodina? Bléééé.... Jedine ak má niekto odlišné názory, nazýva vás idiotom a pritom svoje názory nedokáže nijako obhájiť, vyhýba sa otázkam, zámerne niektoré veci ignoruje, kľučkuje... Ale som rád, že sú tu ľudia, ktrí so mnou síce nezdieľajú názory, dá sa s nimi diskutovať. I keď ich štýl "diskusie" je pridať link, alebo niečo skopírovať, treba prejsť do útoku aby ste ich vyprovokovali k normálnym postom Netvrdím, že ich mám rád, ale ani, že ich nenávidím. Iba s nimi nesúhlasím a keď nič iné, diskusia s nimi ma utvrdí v správnosti mojich názorov. Bližšie špecifikovať nebudem, načo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Slayter Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2006 Príspevky: 1065 Bydlisko: easywar.sk Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2007, 20:46 Predmet: |
|
|
Takze to tu zhrniem (Dakujem za k- ):
z vedenia:
hojko: no, v pohode typek, aj ked trosku ...
kinjeril: my hero ... uplne super clovek, spravodlivy, da sa dobre pokecat...
erytrocyt: no sak vies nie? my dvaja sa moc nemusime
uplink: "god of graphics", jednoducho master, taktiez dobry clovek rovnako ako mod
z userov...
Mam rad P3ba, jina, fizz, Sharka, zelovoca, brm, Pata83, Su-Do a v poslednom case aj Martina44
Jasne este Drago a Rikinko!
nemusim p4ru, aryan angela a kaliho... sak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
RoQa King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1686 Bydlisko: Na parkete ;) Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2007, 23:42 Predmet: |
|
|
Hojko-v pohode
Vsetci modi a admini v pohode....akurat zuzkazuzka mi dala na zaciatku kariery basu ale som jej odpustil
Uzivatelia
Šu-do - ten mi najviac pomáha keď nieč ohľadom pc a tak potrebujem....
Drago - tiež v poho user
P3BO - no coment ,ale kamoš
warezman - v poslednej dobe ma velmi sral svojimi OT prispevkami
Susenejablko - tez super kamos z mesta
mi-chau-vyzera byt tiez v pohodke
*vyhradzujem si právo na niekoho zabudnúť
//mi-chau uz to mas opravene //jj chapem vtip ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1333 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2007, 23:58 Predmet: |
|
|
Podla mna velmi tazko tu niekoho sudit.
Clovek ktory sa moze cez net zdat v pohode moze byt v skutocnosti kus kkta a naopak.
Skratka clovek na internete nie je tym cim je v skutocnosti resp. castokrat ani v skutocnosti nevie kym je hlavne ked s nim je*u hormony.
Takze poviem len tak ze mozem kazdeho kto sa tu nesprava v danej chvili jak debil a naopak.
Ak sa skratka niekto cely cas sprava ako slusny clovek a potom tresne pi*ov*** tak mu tu pi*ov*** obhajovat nebudem len preto ze bol doteraz fajn.
Hawk
Dopredu dakujem za duchaplne komentare  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3055 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 14 Nov 2007, 0:09 Predmet: |
|
|
| Joxxo napísal: |
| Mi-chau-vyzera byt tiez v pohodke |
ja sa k*rva pisem s malym m
//uplink: ty mas hlavne ku*va nervy na dranc.
Hojko mi moj byvaly prispevok zrusil tak pisem znovu. O nom je zname ze na forum prichadza po nociach ked vy vsetci nicnetusiac sladko spite. A co vsetko som ja s nim zazil? Nic. takze nechame hojka hojkom...
Od Kinjerila by som donedavna cakal ze by zastrelil stena bez mrknutia oka, ale dnes sa vala v snehu s Veronikou a uz len cakam kedy si zmeni avatar na nieco mierumilovne. Fajn chlapik.
Erytro uz som to tu raz napisal a napisem to znovu, mat tam dole vaginu tak je moj. Chlapec s cistym srdcom, dobrymi nazormi a vyzorom Mariana Cekovskeho. No.1 z modov
Zvysok moderatorskeho tymu teda okrem kobalta (toho tu nejak nevidam) su povacsine normalni ludia co sa o podaktorych useroch povedat neda. modi teda vykonavaju skvelu pracu a sem tam dokonca aj nieco mudre povedia.
Gangyho by som k muru nepostavil ako som uz pisal, paci sa mi jeho humor.
SharkNX a fizz mi lezu na nervy ako so sebou suhlasia. kazdy zvlast sa da.
Les mi este stale nechce prezradit na com fici.
martin44 Mi rozumie a pojde so mnou na terapiu skrz arasidy a predpovede buducnosti.
p4ra
Schw33k ma mudre myslienkove pochody priam niekedy to ma aj zmysel.
zelovoc ak rolujem stranu tak pri nom sa vzdy zastavim a precitam co pise. Ale papagaj bol v avatare lepsi.
Koho som nenapisal tak mi lezie na nervy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1738 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2008, 1:14 Predmet: |
|
|
tak som tu v poslednej dobe stravil vela, vela casu, mozno viac ako je zdrave...dovolim si zhodnotit userov, na ktorych si spomeniem par slovami:
uzivatelia, ktorym by som sa chcel vopchat do zadku k 21.1.2008
uz tradicne švík-sice ma trosku serie, lebo je tu malo..to je chalan, ktoremu by som najradsej daval káčko za kazdy prispevok
kosicania: brm(velakrat poradil, rozumny nazor v politike), gothar(skvely chalanisko..), marian cekovsky(spravny chalanisko aj ked kauzou budi si to trosku pokazil(ftipkujem), alfonz(si cekyho brat,nie?celky ftipne prispevky aj ked ma nahneval, ze sa zastal brata v kauze budi), zelovoc(zelovoc ma paradne fotky a je s nim sranda dakedy), pinco(tak tu si neni som isty ci je chalan z kosic, anyways chalan je trosku posadnuty medvedmi co som si vsimol, ale sa mi lubia jeho prispevky)..uuuuplne parada chlapci, buduci rok planujem stahovanie do Kosic, tak sa snad spravi nejaka uvitacia kosicka party pre mikiho
rikinko(sorry neviem kde sa pouzivaju numericke znaky v tvojom nicku)-v pohode chlap, si velku 22/7cu zo zivota nerobi
jackb-nice bloke, sláinte! pri nejakom tom Guinesse
'chau-TOP BLOKE, uznavam tohto pana, trosku mi trvalo, kym som prisiel na to, ze je to uprimnaDusa(myslim tym nick), ktoreho zaciatky na fore si presne pamatam, rešpekt
martin44-RIP, v pohode chlapec, humor mi absolutne sedi
kachna-mam rad podobnu hudbu a je to chlapec z "Humennoho"..v pohode
sepiroth-skoro som odpadol z toho kolko ma ten chalan rokov, ja mat tolko rozumu v jeho veku...bol by som inde
krupicova kasa dnb-ked budem kupovat auto viem komu pisat, navyse bezvyhradne milujem jeho avatar
nordkapp-triezve nazory
digital-kvoli rovnakemu(dovolim si povedat) svetonazoru, aj ked na hip-hop ma este stale nepresvedcil(ale po tych pesnickach co mi poslal som sa s myslinkou prechodu na hh pohraval )
tereza-jeej to je fest v pohode holka..
a este mam rad draga(football manager dame online niekedy?? )peba, makiho, jina, kiba, kupa, adesa, aidena...proste vela, vela aktivnych userov, na ktorych si v takejto pozdnej hodine nespomeniem(ale slubujem, ze sa im vopcham do riti niekedy nabuduce)
nemam rad fasistov, kazdy kto je fasista vie, ze myslim jeho a kazdy kto ma aspon stipku vlastneho usudku tusi koho myslim, anyways nemam rad aaaaa, kaliho(aj ked vo futbale s nim zdielam rovnaky nazor), srnca, trosku mi vadi mek, lebo uz mi vadi pchanie OMG, OMFG, WTF a LOL do kazdeho prispevku, pimpaC, Tomaska, bociana.. a kopec inych ludi, na ktorych si nastastie ani nespomeniem, anyways ludom co som tu spomenul som vacsinou poslal k-(s podpisom, predtym som bol miki24686, aby ste vedeli, ze to som ja ), cize oni vedia preco ich nelubim.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
barbaronan Light Expert

Stav:  Založený: 21.03.2007 Príspevky: 60
Zaslal: 21 Jan 2008, 9:15 Predmet: |
|
|
Audiotrack klikol na moju dedinu Fikarov a nedostal som od neho ban za spamersky topic, takze r3spect
//audiotrack: lol |
|
| Návrat hore |
|
 |
LOLCATS Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.09.2006 Príspevky: 1113
Zaslal: 21 Jan 2008, 15:37 Predmet: |
|
|
hojko:neuprosny colnik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jumper Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2005 Príspevky: 1113 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2008, 21:13 Predmet: |
|
|
musim povedat ze vseci su OK!
nikdy som tu nemal problemi. Mam to tu raaaad a raaad sem kazdy den zbehnem |
|
| Návrat hore |
|
 |
alfonz Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2006 Príspevky: 825 Bydlisko: Kassa Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2008, 21:34 Predmet: |
|
|
| Key5ers0ze napísal: |
| alfonz(si cekyho brat,nie?celky ftipne prispevky aj ked ma nahneval, ze sa zastal brata v kauze budi) |
Ja ti dááám, vyhodňarske nárečie, búda - buďa - lokál singrulrágru - budi
Ale dík no. A áno, ten Marián Čekovský /wtf?/ je brat, ale žeby mi nejak pripomínal Mariána Čekovského, to ma podrž
//hojko: Marián Čekovský = erytrocyt
//no jo ja viem, ale ani sa naň nepodobá  |
|
| Návrat hore |
|
 |
OdinHel Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2008 Príspevky: 124 Bydlisko: InDiPic Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 13:43 Predmet: |
|
|
hojko - vystizny
erytrocyt - pravo a poriadok |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis King

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1657 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 13:51 Predmet: |
|
|
| Moji najoblubenejsi useri su jednoznacne Kali a Aryan a to myslim uplne vazne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|