hehe takto to spravime a angel uz sem nikdy nedojde
ale nie snazi sa chlapcisko ja sa na to kuknem ked bude time
napiste este nejake veci co chcete pomenit a rad sa na to kuknem
Este si si asi nevsimol, ze si na warez fore, nikto ti nekaze aby si tu zostal, pokial sa ti nelubi mozes kludne odist, je vela inych for, kde ta radi privitaju, napr na post.sk :smt005aqwer napísal:Iba pár vecí ma nasrdilo na tomto fóre.
1.) Nieje o ničom inom ako o čiernom downloade
2.) Každý druhý je tu buď admin, alebo moderátor. Pekná rodinka.
3.) Ďaľej tu je 40% post fórumákov (to mi nevadí, ja len - nemusel si si tam dávať takú silnú reklamu)
Toš všetko.
TY FARER. KTO JE PODĽA TEBA ZAREGISTROVANÝ NA POSTE AKO HOJKO?No a my sme si tam reklamu nerobili, to len niekto z nasich uzivatelov nam spravil reklamu, tak sa uz zobud, alebo spi dalej
AKE ÚBOHÉTak zavolaj aj kamaratov, kolegov, znamych...
ČO TY MÁŠ SPOLOČNÉ S PRAVIDLAMI ???proste ak sa ti tu nepaci tak zbohom
toto je nas board a nase pravidla
zaloz vlastny, budeme sa riadit tvojimi (ak tam pojdeme)
aqwer je urcite nejaky net cop,teraz nas vsetkych vystopuje a pojdeme pred sudaqwer napísal:Iba pár vecí ma nasrdilo na tomto fóre.
1.) Nieje o ničom inom ako o čiernom downloade
2.) Každý druhý je tu buď admin, alebo moderátor. Pekná rodinka.
3.) Ďaľej tu je 40% post fórumákov (to mi nevadí, ja len - nemusel si si tam dávať takú silnú reklamu)
Toš všetko.
:smt116Avenging Angel napísal:2 aqwer: nemam rad rypacov a ty patris medzi nich, uz sme tu par takych typkov mali a vies ako skoncili? domysli si sam. Ja nie som vobec zaregistrovany na Post.sk, ani ma to tam netaha, hovadiny ako vcera som spala s hentym a zajtra budem s tym ma netrapia, Evu necitam a bulvare tiez nie, cele Post.sk aj s ich forumom mozem. My sme si tu postavili nase forum a ine fora nas zaujimaju uz len povrchne, ale Post.sk medzi ne nepatri ani z daleka, nie je tam nic, co by stalo za vsimnutie. Este mi vysvetli ako si prisiel na to, ze mame najlepsie forum, to vyslo z tvojej hlavy a napisal si to ty na tvojej klavesnici. Na warez fore musia byt pravidla, ktore sa musia dodrziavat, inak by tu bol bordel a ten tu tak lahko nebude, takze pokial sa ani ty nebudes riadit nasimi pravidlami, tak ta caka Banan a nepomoze ti ani svaty Peter.
ked sme u tom wareze tak mi povedz, ze kedy si post.sk kupil vBulletinaqwer napísal:No a aby ste nepovedali, že som sviňa. Jednu vec vam musím uznať. Čo sa týka prevedenia a grafiky fóra - nemá chybu.
No vlastne jednu. Je veľmi nízky kontrast tabulky medzi príspevkami.
Teda: miesto #E7E7F7, by sa tam hodilo nieco ako #8CA6BD
END
a) nehovoril som, že TY si zaregistrovaný na postenemam rad rypacov a ty patris medzi nich, uz sme tu par takych typkov mali a vies ako skoncili? Ja nie som vobec zaregistrovany na Post.sk, ani ma to tam netaha, hovadiny ako vcera som spala s hentym a zajtra budem s tym ma netrapia, Evu necitam a bulvare tiez nie, cele Post.sk aj s ich forumom mozem .
Ja naozaj neviem kedy kúpil post vBulletin (odkiaľ by som takú informáciu bral? Inak možno zaplatili takú kôpku peneži, že ich tam ani reklama neotravuje. COJÁVIM?ked sme u tom wareze tak mi povedz, ze kedy si post.sk kupil vBulletin
ked mi toto povies tak uznas ze niesu zlodeji
To bude tým, že nehľadám ilegálne vecičky (nooo jemne som sa kedysi špáral v mp3)zatial si do tohoto fora nepriniesol nic, co by stalo za to
Ved už som napísal, že j**em na to!takze si laskavo uvedom co robis a co tu pises