Chyby na hojko.com
-
DarthVader
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
DarthVader
Medium Star
-
DarthVader
Medium Star
Zaujímavé aký ste si istý, že máte najlepšie fórum.

inak povedané: Čo má významný user warez fóra spoločné s dodržiavaním pravidiel? (nehovoriac o jeho zakladateľovi)
Inak už držím <>u, lebo ste tu pekná rodinka a nikto kto zastáva cracky a serialy sa ma nezastane. No a iný tu niesu. Tak už som ticho, j**em na to. Bavte sa.
TY FARER. KTO JE PODĽA TEBA ZAREGISTROVANÝ NA POSTE AKO HOJKO?No a my sme si tam reklamu nerobili, to len niekto z nasich uzivatelov nam spravil reklamu, tak sa uz zobud, alebo spi dalej
AKE ÚBOHÉTak zavolaj aj kamaratov, kolegov, znamych...
ČO TY MÁŠ SPOLOČNÉ S PRAVIDLAMI ???proste ak sa ti tu nepaci tak zbohom
toto je nas board a nase pravidla
zaloz vlastny, budeme sa riadit tvojimi (ak tam pojdeme)
inak povedané: Čo má významný user warez fóra spoločné s dodržiavaním pravidiel? (nehovoriac o jeho zakladateľovi)
Inak už držím <>u, lebo ste tu pekná rodinka a nikto kto zastáva cracky a serialy sa ma nezastane. No a iný tu niesu. Tak už som ticho, j**em na to. Bavte sa.
aqwer je urcite nejaky net cop,teraz nas vsetkych vystopuje a pojdeme pred sudaqwer napísal:Iba pár vecí ma nasrdilo na tomto fóre.
1.) Nieje o ničom inom ako o čiernom downloade
2.) Každý druhý je tu buď admin, alebo moderátor. Pekná rodinka.
3.) Ďaľej tu je 40% post fórumákov (to mi nevadí, ja len - nemusel si si tam dávať takú silnú reklamu)
Toš všetko.
-
Avenging Angel
Zablokovaný
2 aqwer: nemam rad rypacov a ty patris medzi nich, uz sme tu par takych typkov mali a vies ako skoncili? domysli si sam. Ja nie som vobec zaregistrovany na Post.sk, ani ma to tam netaha, hovadiny ako vcera som spala s hentym a zajtra budem s tym ma netrapia, Evu necitam a bulvare tiez nie, cele Post.sk aj s ich forumom mozem
. My sme si tu postavili nase forum a ine fora nas zaujimaju uz len povrchne, ale Post.sk medzi ne nepatri ani z daleka, nie je tam nic, co by stalo za vsimnutie. Este mi vysvetli ako si prisiel na to, ze mame najlepsie forum, to vyslo z tvojej hlavy a napisal si to ty na tvojej klavesnici. Na warez fore musia byt pravidla, ktore sa musia dodrziavat, inak by tu bol bordel a ten tu tak lahko nebude, takze pokial sa ani ty nebudes riadit nasimi pravidlami, tak ta caka Banan a nepomoze ti ani svaty Peter.
:smt116Avenging Angel napísal:2 aqwer: nemam rad rypacov a ty patris medzi nich, uz sme tu par takych typkov mali a vies ako skoncili? domysli si sam. Ja nie som vobec zaregistrovany na Post.sk, ani ma to tam netaha, hovadiny ako vcera som spala s hentym a zajtra budem s tym ma netrapia, Evu necitam a bulvare tiez nie, cele Post.sk aj s ich forumom mozem. My sme si tu postavili nase forum a ine fora nas zaujimaju uz len povrchne, ale Post.sk medzi ne nepatri ani z daleka, nie je tam nic, co by stalo za vsimnutie. Este mi vysvetli ako si prisiel na to, ze mame najlepsie forum, to vyslo z tvojej hlavy a napisal si to ty na tvojej klavesnici. Na warez fore musia byt pravidla, ktore sa musia dodrziavat, inak by tu bol bordel a ten tu tak lahko nebude, takze pokial sa ani ty nebudes riadit nasimi pravidlami, tak ta caka Banan a nepomoze ti ani svaty Peter.
ked sme u tom wareze tak mi povedz, ze kedy si post.sk kupil vBulletinaqwer napísal:No a aby ste nepovedali, že som sviňa. Jednu vec vam musím uznať. Čo sa týka prevedenia a grafiky fóra - nemá chybu.
No vlastne jednu. Je veľmi nízky kontrast tabulky medzi príspevkami.
Teda: miesto #E7E7F7, by sa tam hodilo nieco ako #8CA6BD
END
ked mi toto povies tak uznas ze niesu zlodeji
my aspon nekradneme a verejne to neprezentujeme ale post.sk ano!!
takze je to tak, ze vlastne tam kam chodis je 5x viac zlodejov ako tu
mi tu nemame prakticky ziadny warez ale len linky a to je velky rozdiel!!
linky niesu ilegalne
takze si laskavo uvedom o com tocis a rodinka je tu pekna, lebo sa vieme respektovat a vsetci pracujeme na tom, aby bolo forum skorocne kvalitne
neviem o co ide tebe ale poviem ti jedno
ak sa mienis spravat ako ko**** tak tu dlho nepobudnes
zatial si do tohoto fora nepriniesol nic, co by stalo za to
takze si laskavo uvedom co robis a co tu pises
Ja som to proste vedel.
Všetci ma tu z**bete jak psa.
Že vám nestačí, že som napísal, že už držím p**u?
b) vidno, že niesi zaregistrovaný - nevieš o čom je
c) nehovorím, že post je SUPEEEEER, ale že ste si tam nemuseli davať takú úbohú reklamu
d) Tiež nečítam ani Evu ani bulváre
Chcel som poradiť a je vrcholom ma zato zdr**t.
Ale dobre. Vážne sa tu s vami nechcem nejak hádať.
Čo som napísal v 1.) beriem späť, všimol som si aj inô tématô
Ostávam len pritom, že nahodiť príspevky typu "príďte na hojko.sk warez fórum" na post (ak vás tak strašne nezaujíma) je úbohé.
Všetci ma tu z**bete jak psa.
Že vám nestačí, že som napísal, že už držím p**u?
a) nehovoril som, že TY si zaregistrovaný na postenemam rad rypacov a ty patris medzi nich, uz sme tu par takych typkov mali a vies ako skoncili? Ja nie som vobec zaregistrovany na Post.sk, ani ma to tam netaha, hovadiny ako vcera som spala s hentym a zajtra budem s tym ma netrapia, Evu necitam a bulvare tiez nie, cele Post.sk aj s ich forumom mozem .
b) vidno, že niesi zaregistrovaný - nevieš o čom je
c) nehovorím, že post je SUPEEEEER, ale že ste si tam nemuseli davať takú úbohú reklamu
d) Tiež nečítam ani Evu ani bulváre
Ja naozaj neviem kedy kúpil post vBulletin (odkiaľ by som takú informáciu bral? Inak možno zaplatili takú kôpku peneži, že ich tam ani reklama neotravuje. COJÁVIM?ked sme u tom wareze tak mi povedz, ze kedy si post.sk kupil vBulletin
ked mi toto povies tak uznas ze niesu zlodeji
To bude tým, že nehľadám ilegálne vecičky (nooo jemne som sa kedysi špáral v mp3)zatial si do tohoto fora nepriniesol nic, co by stalo za to
Ved už som napísal, že j**em na to!takze si laskavo uvedom co robis a co tu pises
Chcel som poradiť a je vrcholom ma zato zdr**t.
Ale dobre. Vážne sa tu s vami nechcem nejak hádať.
Čo som napísal v 1.) beriem späť, všimol som si aj inô tématô
Ostávam len pritom, že nahodiť príspevky typu "príďte na hojko.sk warez fórum" na post (ak vás tak strašne nezaujíma) je úbohé.
-
Avenging Angel
Zablokovaný
To je jedno. Ešte jednu vec. Prezrel som si celú tému "hudba" a monohokrát sa tam opakujú niektorí interpreti, dokonca aj s rovnakými albumami.
napr
http://www.hojko.sk/viewtopic.php?t=1707
http://www.hojko.sk/viewtopic.php?t=1284
Až taký poriadok tu nemáte

napr
Až taký poriadok tu nemáte
a skusal si,ci tie rovnake linky idu ???? (je to tam mozno viackrat,lebo ked jeden odkaz nejde,tak je tam druhy funkcny)aqwer napísal:To je jedno. Ešte jednu vec. Prezrel som si celú tému "hudba" a monohokrát sa tam opakujú niektorí interpreti, dokonca aj s rovnakými albumami.
napr
Až taký poriadok tu nemáte![]()
![]()