preco nebaterkoveho?Fabo napísal:Mach3nitro, ale chcem si kupit nebaterkoveho Fusiona.
ta ista ziletka, ten isty sposob, len mas naviac to "vybrovanie" alebo ako to mam nazvat, ktore toho pri holeni urobi dost
pesinko2468 napísal:ludia sry za toto ale mozte mi sem napisat taky nejaky maly planik ako sa holit ziletkou ?? nieco ako 1.) rozpenit gel na hoenie 2.) pretiahnut ziletkou 3.) gel po holeni, 10 min nechat 4.) splachnut vodou ... alebo ja neviem, prosim, dik... a aj nieco ohladne toho, napr. ako tlacit do tvare, kolko krat treba prejst tvar, kolko vam hol. ziletkou trva atd.
Mám ten strojček už asi dva roky. Je k nemu aj "nastrihávar", ktorým by si si mal vedieť nastaviť tri stupne na dĺžku chlpov. Funguje zatiaľ dobre, odporúčam ho.[i]Canabik napísal:mam otazocku: chcem si kupit holiaci strojcek, konkretne braun cruzer...ale nechcem sa holit uplne do hladka ale aby tam zostalo tak minimalne strnisko...da sa to? a este viem ze su dva typy elektrick holiacich strojcekov kory je pre mna vhodnejsi ak mam citlivu plet? DAKUJEM
Isto to njde, otec ma mach 3 a ja fusion a je tam iny system. Dost ma to nastvalo pretoze nastavce na fusion su o dost drahsie ako na m3... inac celkom zaujimave je ze nastavce na fusion power su asi o stovku drahssie ako na klasicky a rozdiel je pritom len vo farbehojko napísal:Dnes som bol v drogerii a nejak som rozmyslal, ze ci mam este nastavce pre Mach 3 alebo nie, ze ci si mam kupit alebo nie. A tak ma napadlo, ci je mozne pouzit napriklad nastavce s Fusionu, pretoze rucku strojceka by som si nechal z Mach 3 a nasadil by som na to nastavce Fusion, teda ak to je "kompatibilne". Ma s tym niekto skusenost???