no tak isto aj teraz aj predtymob3l1x napísal:je tam jedna baterka ... AAA
momentalne pouzivam "vibrator"Gillette Fusion
- som s tym velmi spokojny
predtym Gillette Mach 3 Turbo
Cim sa holite?
-
pesinko2468
Expert
ludia sry za toto ale mozte mi sem napisat taky nejaky maly planik ako sa holit ziletkou ?? nieco ako 1.) rozpenit gel na hoenie 2.) pretiahnut ziletkou 3.) gel po holeni, 10 min nechat 4.) splachnut vodou ... alebo ja neviem, prosim, dik
... a aj nieco ohladne toho, napr. ako tlacit do tvare, kolko krat treba prejst tvar, kolko vam hol. ziletkou trva atd.
-
darebak
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
pesinko2468 napísal:ludia sry za toto ale mozte mi sem napisat taky nejaky maly planik ako sa holit ziletkou ?? nieco ako 1.) rozpenit gel na hoenie 2.) pretiahnut ziletkou 3.) gel po holeni, 10 min nechat 4.) splachnut vodou ... alebo ja neviem, prosim, dik... a aj nieco ohladne toho, napr. ako tlacit do tvare, kolko krat treba prejst tvar, kolko vam hol. ziletkou trva atd.
1.naplnis si umyvadlo s vodou .. najlepsie s teplou
2.prejdes si snou tvar aby chlpy zmäkli
3.nanesen penu na tvar chvilku pockas nech fuzy zmäknú
4.a beres do ruk ziletku a ides.. zalezi ako silno odtoho ake su tvrde fuzy..
nemozes sa holit zo ziletou ked si zarasteny jak opičak.
5.prve strojcek. potom ziletka
6.Zalezi to od velkosti chlpov
btw moc casto sa neholim ziletkou racej chodim lajt zarasteny
ale niekedy mi prepne a oholim sa do hladka a potom to lutujem
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Mám ten strojček už asi dva roky. Je k nemu aj "nastrihávar", ktorým by si si mal vedieť nastaviť tri stupne na dĺžku chlpov. Funguje zatiaľ dobre, odporúčam ho.[i]Canabik napísal:mam otazocku: chcem si kupit holiaci strojcek, konkretne braun cruzer...ale nechcem sa holit uplne do hladka ale aby tam zostalo tak minimalne strnisko...da sa to? a este viem ze su dva typy elektrick holiacich strojcekov kory je pre mna vhodnejsi ak mam citlivu plet? DAKUJEM
Tak ja odkedy sa holim (asi 5 rokov) pouzivam len zastrihavac. Momentalne som verny znacke Remington. Asi pred rokom som skusal prejst na jeden holiaci strojcek z radu Philishave no strasne mi drazdil pokozku tak som to vzdal. Gillete fusion na oholenie dohladka pouzijem asi tak 2krat v roku. Niesom nan ani zvyknuty takze asi viete ako to vyzera po 1-2 dnoch... Cize mam stale jemne strnisko.
-
hojko
Site Admin
Dnes som bol v drogerii a nejak som rozmyslal, ze ci mam este nastavce pre Mach 3 alebo nie, ze ci si mam kupit alebo nie. A tak ma napadlo, ci je mozne pouzit napriklad nastavce s Fusionu, pretoze rucku strojceka by som si nechal z Mach 3 a nasadil by som na to nastavce Fusion, teda ak to je "kompatibilne". Ma s tym niekto skusenost???
-
miki690
Medium Professional
Isto to njde, otec ma mach 3 a ja fusion a je tam iny system. Dost ma to nastvalo pretoze nastavce na fusion su o dost drahsie ako na m3... inac celkom zaujimave je ze nastavce na fusion power su asi o stovku drahssie ako na klasicky a rozdiel je pritom len vo farbehojko napísal:Dnes som bol v drogerii a nejak som rozmyslal, ze ci mam este nastavce pre Mach 3 alebo nie, ze ci si mam kupit alebo nie. A tak ma napadlo, ci je mozne pouzit napriklad nastavce s Fusionu, pretoze rucku strojceka by som si nechal z Mach 3 a nasadil by som na to nastavce Fusion, teda ak to je "kompatibilne". Ma s tym niekto skusenost???