Tak som sa rozhodol, ze si spravim darcek na Vianoce a kupim si nejaky holiaci strojcek. Momentalne sa holim ziletkami Mach 3 s ktorymi som spokojny, ale rad sa oholim uplne hladucko, no potom sa mi nechce holit a ked to za 3-4 dni poriadne vyrastie, tak uz to tou ziletkou dost trha a nie je to moc prijemne (aj ked je nova ziletka, po osprchovani).
Pozeral som sa po ponuke na internete, ta je skutocne pestra a hned na uvod ma napadaju dve otazky - ci sa rozhodnut pre planzetovy alebo trojhlavovy. Mam radsej hladke oholenie, takze to by mala byt prva vec na ktoru sa zamerat. Pozeral som sa a pri niektorych strojcekoch sa udava, holia na dlzku 1,5 az 6mm. Neviem ci je 1,5 minimalna hodnota, ktoru musi mat fuz, aby ho strojcek vtiahol alebo ci je to vysledna hodnota oholenia, ze tie fuzy nebudu kratsie po oholeni ako 1,5mm. Taktiez ma zaujima, ze ako casto treba menit holiacu hlavu, pretoze stranka Philipsu udava, ze kazde 2 roky. Investovat neviem kolko by som chcel, nejakych tych 60 eur, ale ak by bol velky skok v kvalite, tak doplatim aj na tych 80 eur. Zastrihavac a podobne hluposti nepotrebujem.
Ako je to s holenim strojcekom, ze sa napriklad budem holit mesiac strojcekom a potom chytim do ruky ziletku, aby som sa uplne oholil, napriklad ked pojdem dajme tomu na svadbu, bude mat pokozka s tym problem??? Ako to bude potom, ked sa zase po jednom oholeni ziletkou vratim spat ku strojceku, nevyhadzu sa pupiaciky na pokozke???
Dakujem za rady