Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Cim to je? Doba? Choroba?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Vigor
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 13.04.2006

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 22:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mne to vadi tiez, ale ked si vezmem, ked idem von s kamosmi, alebo aj nasu skolu, urcite to nie je v pomere aky je tu prezentovany. Jasne, su take dievcata, vadia aj mne, ale vobec ich nie je tak vela ako su snazite niektori prezentovat, podla mna. To je ako kebyze teraz poviem, ze je 90% pozerskych hiphoperov a 10% normalnych chalanov. Skor to vidim tak, ze taketo "pipenky" ci mnou spominani pozeri su...ako to povedat, ludia, ktori Vam akoby udru do oci, pripadne usi, preto mate pocit, ze ich je viacej...ale podla mna je to len zdanie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 22:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jin ake si mesto? ja Rozumberok...u nas prevlada viditelne tych 90% mozno prideme na to ze to nieje dobou Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 22:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

midnight_man napísal:
Jin ake si mesto? ja Rozumberok...u nas prevlada viditelne tych 90% mozno prideme na to ze to nieje dobou Very Happy
Blava, ale zasa kydal by som na baby z nášho mesta, keby som povedal že aj v piatok sa kde - tu neobjaví niečo normálnejšie. Ajkeď piatky a ja. Najradšej na kávu s kamarátkami, pokecať, o desiatej domov (nie, nemáme večierku Very Happy ) a dokončiť rozhovory na nete. Ožieračky v meste postupne úplne stratia čaro a s príchodom 18ky aj tú trošku adrenalínu... Confused Čo sa školy týka, tak u nás otvorili 6ročný gympel a som fakt rád, že tento rok končím, inak by som sa z toho samého "cicuuuuuuš" na chodbách asi scvokol. To vravím o tom 6ročnom, vo vyšších ročníkoch je to viac v pohode...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
P41NK1LL3R
Medium Star
Medium Star

Založený: 24.03.2008

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 23:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nechcem sa nejak dostávať k pragmatizmu a riešiť užitočnosť odpovede na túto otázku, ale všetko mi pripadá ako istý jav kopírovania, možno nezávislého, ale ovplyvneného dobou...
Čím viac takýchto prípadov vidím, tým menej na to reagujem...
Možno je problémom, že som si na to zvykol, ale radšej sa budem venovať hľadaniu protikladu ako večnému pozastavovaniu sa nad tým, čo tu bolo spomenuté...
Každopádne, čím viac takýchto dievčat/žien stretneš, tým krajšie je nájsť takú, ktorá sa z tohto "štandardu" vymyká... Wink
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 23:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som nechcel touto temou zvyraznovat tento styl,,chcel som na to upozornit a skonstatovat a vediet vase nazory...a som rad ze su take ake su
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Shark NX
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 05.01.2007

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 23:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

Je to jednoznacne dobou. Emo, Tokio Hotel, Vsetky Cool casaky Dívka, Bravo Girl.
U nas na skole to nastastie nieje kedze mame len dve Very Happy
Ale naproti na Gymnaziu je to katastrofa ... Prejdem sa tam na zastavku ... Čaaaaaaf cicuuuuusch ... atd
Z toho sa mi kruti huba jak pri citrone a svrbi ruka ...
Maturantky to uz nastastie preslo. Ale ako jin hovori tie baby to po case prejde a znormalizuju sa ... Ale najhorsia je na taketo vyrastky Metodka ... tam sa prejst po skonceni skoly to su ciste Style Gangy ... Jedna skupinka Emo a na mobiloch si pustaju Tokio hotel a pod. druha skupinka HipHopaci XXXXL tricka a hlinikove retaze a vsetko od 50Cent az po Rytmusa a H16 a Tretia Skupinka Metal Band tazke metly ... a ta slovna zasoba to je najkrajsie Very Happy
Este stastie ze neziem v Prahe ... Tam je to 100x viac rozsirene a prejst sa tam o 14:00 po vaclavaku je na omdletie ... tie ksichty Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 0:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

S midnight_manon sa uplne stotoznujem, sam som nemohol najst vhodnejsie slova na opis tejto "situacie". Ja tento problem mapujem uz slusnych par rokov a dost dobre viem ako to vlastne je.
Ale na jednu vec si kamo predsa zabudol a to je ta ze toto robia aj chalani, sice ich nie je tak vela "standardizovanych" v tomto okruhu ale aj tak dost. Ako vazne ked sa zamyslim nad tym ze dnesna doba je otom ze podme sa strieskat, zatrsat, potom mesiac vyhadzovat peniaze a cas na smsky, icq, fotit ptakoviny a nahravat ich do azet galerie. Potom sa vsetci vyspia a ide to zase odznova len s inymi ludmi. O kuminakciu typu "caw cicush" a im podobne nestojim, to je asi dovod preco nemam holku a malo kamaratov. Nehadzem vsetkych do jedneho vreca ale je to tak. A toto sa nevztahuje len na emo ci ine specificke skupiny, to robi najviac ludi...a podla mna takych je na fore tiez slusne zastupenie.
V podstate ide oto ze kazda holka chce "prachateho" chalana, ktory je vysoka 2m korba. A chalani zase vycackane sexbomby. Ja nehovorim ze sa netreba o seba starat, zalezat si na vzhlade ale proste v dnesnej dobe je to tak trochu prehnane. Chat degeneracia slovnej zasoby je na mieste taktiez. Same sidliskove "crew", navazovanie sa clenov roznych skupin do seba a tak podobne. Dnesny trend mat holku/chalana alebo robit si rebricky kto ju najviac miluje a ine somariny. Toto raz skonci za takych mozno 20 rokov.
Návrat hore
braino.swk
Light Professional
Light Professional

Založený: 24.04.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 6:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

netreba vsak hadzat vsetky do jedneho vreca!

moja priatelka ma 17, nepije, nefajci (dokonca ani na lyziarskom nepila), sme spolu uz takmer rok, ani predomnou dako nestriedala chalanov (tusim mala 2och ale nic extra vraj). Nechodi do barov (vlastne ani ja), dokaze mi dat najavo svoje city (rozplace sa ked vie ze povie alebo urobi nieco co mi vadi-samo nie vzdy), nenadava, nepotrebuje na seba stale uputavat pozornost... mozem jej verit, povie mi vsetko.

Nechcel by som sa chvalit ze aku mam priatelku:D... ale chcel som poukazat ze aj dnes sa DA najst dievca ktore to ma v hlave v poriadku... aj ked to je tazka uloha..

Samozrejme ze 90% dnesnej doby je presne takych ake si opisal, no treba oddelit zrno od pliev Very Happy... ak ti mam pravdu povedat tak normalne dievca najdes skor medzi veriacimi, aj ked si musis dat pozor aby si zas nenasiel prilis ortodoxnu lebo si nevrznes Very Happy.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
GothaR
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 8:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
S midnight_manon sa uplne stotoznujem, sam som nemohol najst vhodnejsie slova na opis tejto "situacie". Ja tento problem mapujem uz slusnych par rokov a dost dobre viem ako to vlastne je.
Ale na jednu vec si kamo predsa zabudol a to je ta ze toto robia aj chalani, sice ich nie je tak vela "standardizovanych" v tomto okruhu ale aj tak dost. Ako vazne ked sa zamyslim nad tym ze dnesna doba je otom ze podme sa strieskat, zatrsat, potom mesiac vyhadzovat peniaze a cas na smsky, icq, fotit ptakoviny a nahravat ich do azet galerie. Potom sa vsetci vyspia a ide to zase odznova len s inymi ludmi. O kuminakciu typu "caw cicush" a im podobne nestojim, to je asi dovod preco nemam holku a malo kamaratov. Nehadzem vsetkych do jedneho vreca ale je to tak. A toto sa nevztahuje len na emo ci ine specificke skupiny, to robi najviac ludi...a podla mna takych je na fore tiez slusne zastupenie.
V podstate ide oto ze kazda holka chce "prachateho" chalana, ktory je vysoka 2m korba. A chalani zase vycackane sexbomby. Ja nehovorim ze sa netreba o seba starat, zalezat si na vzhlade ale proste v dnesnej dobe je to tak trochu prehnane. Chat degeneracia slovnej zasoby je na mieste taktiez. Same sidliskove "crew", navazovanie sa clenov roznych skupin do seba a tak podobne. Dnesny trend mat holku/chalana alebo robit si rebricky kto ju najviac miluje a ine somariny. Toto raz skonci za takych mozno 20 rokov.
Dakujem za ranne pobavenie Very Happy
To, co spominas je len cast mladeze, urcite nie vsetci/vsetky. To, ze kazda chce prachateho a vysokeho usudzujes z coho? Ved je vela parov, kde to funguje aj bez toho a prave take vztahy vydrzia najdlhsie, lebo v pripade, ze ma chlap vela penazi, tak sa na neho samozrejme taketo slecny lepia a ked tam nie je laska, tak on nema problem najst si po case druhu.
braino.swk: mas pravdu, zatial tu jediny generalizuje iba sheep, nic sa neboj Smile
Shark_NX: o 14:00 na vaclavku malokedy najdes cecha Very Happy To su sami turisti a celkovo tu pozorujem akurat viac hoperov nez emo, len niektori hoperi su uzasni, raz si musim nejakeho odfotit Smile Tak velke veci na takych malych ludoch som este nikde inde nevidel Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
bolek
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 26.03.2007

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 8:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tiež som si všimla tento trend, podľa mňa to ide nejako s dobou. Teda keď porovnám, akí sme boli my kolektív na gympli, tak vtedy nič takéto nebolo. Nebolo nijaké škatuľkovanie, ohováranie, posudzovanie ľudí podľa vzhľadu, peňazí, značkového oblečenia a pod. A to bolo len pred pár rokmi. Exclamation Keď som maturovala a videla som v tých nižších ročníkoch tie baby, tak mi z niektorých bolo na zaplakanie. Naozaj neviem, čo z nich bude o pár rokov, ale myslieť si, že z toho vyrastú nie je tiež najsprávnejšie. Keď už teraz sú zvyknuté na najdrahší mobil, vreckové 300 sk na deň, obletované zo všetkých strán chalanmi, bez dokonalého nánosu ani smeti nepôjdu vyniesť, pochybujem, že o pár rokov sa to zmení. Možno o trochu k lepšiemu, ale nie úplne. Toto sú pravdepodobne tie "populárne dievčatá". Možno takéto škatuľkovanie populárne vs. lúzerky tu bolo vždy, len nie také markantné, ako je to dnes. A ak tu kedysi niečo také bolo, tak som asi (našťastie) patrila k tým druhým.
Návrat hore
jozinko
Expert
Expert

Založený: 22.03.2008

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 8:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja tu v mojom nazre teraz asi len pospajam co tu uz bolo spomenute Very Happy
Ja si tiez vsimam take tie "cajocky" a "babenky".. Dost si vsimam a nejak nechapem ako v 14 - 15 rokoch maju zaujmy (ako sa da citat na pokeci atd) bary, kino, sex.. vsak ja som v 15 nevedel co to je bar, vtedy ma trapil akurat tak bike a futbal s kamosmi, tot vse. Do baru som nikdy necitil potrebu ist, a necitim ani teraz ked mam 21, akurat obcas zajst si s priatelkou na disco, zatancovat si atd. ale tiez nastastie chodim na disco na Intraku(Vysokoskolsky) takze taketo nedozrete osobnosti nevidam casto.. Ale naozaj v meste sa da stretnut takychto "osobnosti" koopec. Dnesna doba je akasi zblbnuta (sorry za vyraz) a vytriedilo sa zopar stylov a kazdy "musi" niekam patrit, inac je out.. No neviem, ale ja nepatrim (asi)nikde (sice rock to je ono Very Happy )
Ale zas taketo vekove hladiny ( 14- 15) si nejako vsimat nemusim, beriem to s rezervou, retoze tam trepe puberta a starsie pridu k rozumu. Len nechapem co je pre tie 15tky take uzasne na tych baroch Surprised
Návrat hore
Shark NX
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 05.01.2007

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 9:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

GothaR co tam niekedy jazdim sluzobne tak to je strasne ... z Malych HipHoperkov mi je strasne na smiech ... Zas tam je strasne vela Punkerov poprepichovanych zo vsetkych stran atd... Celkovo je Praha viac uletena v tomto. Ale baby su alebo nieco na styl Avril alebo Emacky ... Hiphoperskych slepic tam vela nenajdes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
GothaR
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 9:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

Shark NX napísal:
GothaR co tam niekedy jazdim sluzobne tak to je strasne ... z Malych HipHoperkov mi je strasne na smiech ... Zas tam je strasne vela Punkerov poprepichovanych zo vsetkych stran atd... Celkovo je Praha viac uletena v tomto. Ale baby su alebo nieco na styl Avril alebo Emacky ... Hiphoperskych slepic tam vela nenajdes
No mozno chodime po inych castiach, my tu mame 2 stredne skoly a prave vacsinou vidim take obycajne alebo hopersky ladene baby, sem-tam nejaku emo/avril Smile A je pravda ze tu je dost vela santusakov oblecenych na styl punk a s tymi tunelmi v usiach ci co to je. No uz sme OT Smile
bolek: ano, to delenie tu bolo vzdy, len teraz sa tie rozdiely asi naozaj zvacsili, mne dost vadi aj to, ze niekto si vyslovene potrpi na znackovych veciach a je jedno ci vyzeraju dobre, hlavne je, ze su znackove a pritom u cinanov sa daju kupit dorbe vyzerajuce veci za zlomok ceny. Ja osobne presadzujem kombinaciu znackoveho s neznackovym, to podla mna moze vyzerat najlepsie, lebo napriklad pekne rifle od cinanov som davno nevidel Smile Od nich su najlepsie tricka.
PS: aj vam sa zda, ze niektore veci napriklad od Replay posobia tak, ako keby vyrobca zobral nejake stare roztrhane robotnicke oblecenie a iba na to hodil znacku?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 10:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

gothar ja viem ze je to iba cast mladaze ale tento problem sa tyka ich, nebudeme tu riesit mladez ktora je este chvala bohu v poriadku, ale ako vidis tentno styl zachytava pomerne dost velke uzemie a nymslim ze je ich iba maly kusok.....cize to ze sklatulkujem istu cast populacie, ja o tom viem.ved tato tema je zamerana iba cisto na nich!
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2008, 12:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

GothaR

ved sa si mi vyznacil hrubym ten text, ano mohol som napisat "kazda" holka, samozrejme neverim ze si nepochopil ze som tym myslel len cast mladeze, tot vse aby bolo jasne...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Strana 2 z 10

Prejdi na: