My sme raz isli do Grecka autobusom, asi 24 hodin. Myslel som ze mi narastu rohy. Nejaku cast cesty som prespal a nejaku cast blbo cumel von oknom... Od vtedy si mamka povedala ze nikdy viac. Tak preto teraz vzdy na dovolenky lietame.
Alebo ma tak napadla skus si od dakoho pozicat dvd prehravac taky ten maly ak mas od koho napakuj si dost velku zasobu filmov ktore si nevidel a mozes kukat celu cestu mozno pri tom aj od unavy zaspis
dvd/mp3 prehravac, knihu, karty, ak mas tak notebook, filmy do budu, nech sa aj ostatni pobavia, baterku, samozrejme jedlo, ale take kraviny ti sem nebudem pisat dalej nejake casaky a mozno aj noviny ak ta bavia (len nie prosim ta novy cas!! ) bodnu mozno aj klapky na oci a stuple do oci
mp3, casaky, dobru naladu, kondomiky, vankus, nejaku deku, nejake hry. notas si neber bo ak ti ho niekto corne alebo rozjebe tak si v p-cku aj tak by ti notas isel zopar hodin a fin a kde si nabijes?... tot vse prijemnu cestu
sadni si vedla nejakej peknej baby a ver mi : budes mat vela fyzickeho kontaktu.. Ja osobne by som asi bez mp3 playera neprezil--- kvoli tomu som sa vyje****al na cestu do talianska som ho mal v oprave
no a co ked som ja nepohladny skaredy tlusty smradlavy ch*j???
ale ne... vsetky baby maju dvojicu (druhu babu) ta ked, tak si sadnem dakde pred nich abo za nich...
dobre chlapci dik dali ste mi par napadov par rad a tak.... mate to u mna... v stredu v noci idem cize vo stvrtok rano o 02:00 tak potom mozu modi zavriet tuto temu... dik a keby ste este nieco chceli poradit, tak napiste... cawte a este raz dakujem...
Ja som počítal stĺpiky pri ceste, keď som išiel do Tal., Chor.
Problém je v tom, že pri takom 300-stom stĺpiku(u každého je to individuálne) oči prestávajú počúvať. Zaostriť je ten najmenší problém.
spal, grcal, spal, grcal,........................................................................
.........................................................................................................
..................................................................spal, grcal a tak dookola až by som dorazil do toho Grécka.
ja som casto dlho cestovavala a cas som si kratila rozhovormi s druhymi, pocuvanim hudby,... teraz by som si zobrala so sebou mp3 - OD applu aj s videom; zmesti sa mi tam 5 filmov al. moj notebook, PowerBook G4, bez kt. uz nespravim ani krok
nemusim sa obmedzovat na vkus ostatnych, co sleduju filmy, kt.mam uz za sebou