Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

čo na túto situáciu....
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
r4wMUnt34q
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 29.09.2006

PríspevokZaslal: 06 Feb 2007, 0:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

ETieNne napísal:
Romantik,

áno spomenúť tie hormonálne výkyvy je dôležité, ale tie nie sú stále. Takže to nie je len o nich. Aj keď celý cyklus trvá celý mesiac, tak najkritickejšie je to počas "svojich dní." Smile
Suhlasim, ale podla tych vykyvov sa moze hodnotit spravanie.

ETieNne napísal:
Myslím, si že je to celkove tak geneticky dané, my sme takí ony sú také. Wink
Myslis zle Smile... Povaha nezavisi od pohlavia Exclamation Su chlapy stabilnejsi, labilnejsi, takisto aj zeny. Su zeny inteligentnejsie, menej inteligentnejsie, takisto aj chlapy Exclamation

ETieNne napísal:
Áno aj chlap má emócie, ale vychladne, ide sa prejsť, alebo si zapáliť, ukľudní sa, porozmýšľa a k niečomu dospeje. Žena keď sa dostane do kritickej situácie, už je hotová. Už je zmätená, je toho na ňu veľa. Nevie čo cíti. Chce čas atď.
Toto su oba specificke pripady rozdielnych povah. A co takto ked si zena zapali, ukludni sa a porozmysla... Taka po tejto Zemi este nechodila ?

ETieNne napísal:
Ale takto môže byť kľudne zmätená dlho. Proste kým nad tým normálne neporozmýšľa v kľude a s chladnou hlavou, bez emócií, ale s citmi. Žena zabudne na city, tie zrazu nevie nájsť, niekde sa stratili, nevie čo cíti.
Poznam kopu chlapov, co sa pre dievca trapi aj pol roka bez toho, ze by vyvinuli nejaku aktivitu. Nestabilna zena by tak mozno reagovala. City, emocie... Vies aky je medzi tym rozdiel ? Emocie mozu dopomoct k pozitivnemu naladeniu a povzneseniu sa nad problem, ale nie kazdy CLOVEK ma tu tendenciu pri rieseni problemov a neni to len otazka povahy, ale aj prostredia, ktore na cloveka vplyva a vplyvalo.. Takze... Neviem, ci mas pravdu Smile

midnight_man napísal:
toto bude ten problem,,ktory nas tu vsetkych trapi a ktory zabera 75% tem hojka Wink
Pozrime ho, ake odvazne a silacke slova Smile. Prosim ta, ukaz mi aspon 5 tem, ktore su toho dokazom Wink

pinco napísal:
Pivo bez peny je ako sex bez ženy...
Pekna rymovacka, pre niekoho mozno aj pravda Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Založený: 17.06.2006

PríspevokZaslal: 06 Feb 2007, 1:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

r4wMUnt34q napísal:
Suhlasim, ale podla tych vykyvou sa moze hodnotit spravanie.

Áno dá sa to, ale len v obdoví výkyvov podľa mňa, nie stále. Wink
r4wMUnt34q napísal:
Myslis zle Smile... Povaha nezavisi od pohlavia Exclamation Su chlapy stabilnejsi, labilnejsi, takisto aj zeny. Su zeny inteligentnejsie, menej inteligentnejsie, takisto aj chlapy Exclamation

Ale ja hovorím o väčšine nie o výnimkách, chceš poprieť, že muži a ženy majú vlastné charakteristické povahové črty, resp. vlastnosti, ja sa tu nebavím o osobnosti, ale tieto veci sú vedecky dokázané, učili sme sa to na psychológií.
Takisto nehovorím, že to proste platí stále. Ale ako vidíš, už len na tomto fóre, keď si prečítaš všetky témy, uvidíš kto má pravdu.
r4wMUnt34q napísal:
Toto su oba specificke pripady rozdielnych povah. A co takto ked si zena zapali, ukludni sa a porozmysla... Taka po tejto Zemi este nechodila ?

Vidíš, ty stále hovoríš, že existujú aj také aj také, aj takí, áno, je aj to aj to, áno je ale ja hovorím o pomere, o výskyte, nehovorím o výnimkach, to čo spomínaš ty, sú stále v porovnaní s celkovým pomerom len výnimky. Koľko takých žien poznáš, ja veľmi málo.
Viem, že existujú také ženy, ale ja sa to snažím zovšeobecniť, čo zo sebou prináša aj vylúčenie takýchto prípadov.

Ale chápem Ťa, zdá sa Ti, že až to až príliš škatuľkujem, áno nechcel by som aby to vyznievalo, že si to myslím o všetkých ženách, ale ja rozprávam hlavne svoj subjektívny názor a svoje skúsenosti.(alebo skúsenosti iných ľudí).
Takže keď píšem, že niečo tak je, v zátvorke je "podľa mňa". Smile

Neviem, nehovorím, že vo všetkom mám úplnu pravdu, výnimky sa dajú nájsť na všetko, nikdy nič neplatí stopercentne. Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
r4wMUnt34q
Star
Star

PríspevokZaslal: 06 Feb 2007, 1:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

ETieNne napísal:
Vidíš, ty stále hovoríš, že existujú aj také aj také, aj takí, áno, je aj to aj to, áno je ale ja hovorím o pomere, o výskyte, nehovorím o výnimkach, to čo spomínaš ty, sú stále v porovnaní s celkovým pomerom len výnimky. Koľko takých žien poznáš, ja veľmi málo.
Viem, že existujú také ženy, ale ja sa to snažím zovšeobecniť, čo zo sebou prináša aj vylúčenie takýchto prípadov.
Ale takeho jedinca ako ja urcite nepoznas a predsa existujem. Vynimky, vynimky, vynimky... Podla mna by si sa cudoval kolko vynimiek vlastne existuje... Zovseobecnovat na zaklade subjektivnej skusenosti a nehodnotit nieco ako celok je neobjektivne. Asi tak.

ETieNne napísal:
Ale chápem Ťa, zdá sa Ti, že až to až príliš škatuľkujem, áno nechcel by som aby to vyznievalo, že si to myslím o všetkých ženách, ale ja rozprávam hlavne svoj subjektívny názor a svoje skúsenosti.(alebo skúsenosti iných ľudí).
Takže keď píšem, že niečo tak je, v zátvorke je "podľa mňa". Smile
Jasne chapem, ved to plati pre vsetky vyslovene nazory aj v realnom zivote v podstate, iked si to mnohi neuvedomuju... Skatulkujes ? Mozno len preberas stereotypne nazory, ale aky je medzi tym rozdiel ? Asi maly...

ETieNne napísal:
Neviem, nehovorím, že vo všetkom mám úplnu pravdu, výnimky sa dajú nájsť na všetko, nikdy nič neplatí stopercentne. Wink
Lenze tu je tych vynimiek dost velke kvantum na to, aby ta to neopravnovalo takto hovorit Wink. Myslim, ze co mam za svoj zivot odsledovane a posudene, tak je na tom aj kus objektivity. Nevnucujem, kazdy si zoberie z toho co chce, ale uz ma nudi stale omielat tu istu pesnicku stale dokola, no verim, ze na niekoho sa to predsalen nalepi...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 06 Feb 2007, 1:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

r4wMUnt34q napísal:
Lenze tu je tych vynimiek dost velke kvantum
No myslim ze ja mam posledny co rozpravat a vstupovat do tejto vasej odbornej diskusie HH,ale tato vecicka ma dost zarazila.Velke kvantum,,no myslim ze prieskum sa nerobil,,a niektore veci su fakt dane,,,proste muz je muz a zena je zena je zname ze zeny myslia emocionalne tak ako to v tej chvili citia,, a tie vynimky vies ako ked uz bereme napr. Slovensko ako take... proste vzdy su 3 skupiny,, HORE,,STRED,,DOLE,,, ak to ma byt objektivne vzdy sa tie 2 extremy skrtaju Wink lebo je ich malo, a ovplyvnuju vysledok,,ostava ti stred ktoreho je najviac,,a myslim ze vela ludi tu bude somnou suhlasit ze fakt je to tak,, vela tem tu rozobera tuto problematiku,,zeny a muzi,, Proste niektore veci mame fakt dane a len malo ludi to zmenilo,, Wink Samozrejme cest vynimkam.ale bohuzial je vas malo Confused
Návrat hore
ETieNne
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 06 Feb 2007, 1:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

1. Nie.. to, ja posudzujem aj podľa seba, ale nielen podľa seba, teda snažím sa to posudzovať to ako celok.

2. Nepreberám stereotypné názory, to sú moje vlastné názory, ku ktorým som dospel úplne sám, nezávisle od iných názorov. Ja som hľadal úplne sám.

Pre Teba sú to stereotypné názory. Za každú cenu chceš dokázať, že je to inak. To, že to hovorí veľa ľudí, pre Teba znamená stereotyp, pre mňa dôkaz, že keď má takéto skúseností viac ľudí, tak asi na tom niečo bude. Ani ja nemám rád, keď sa stále hovorí iba o jedno, a na druhé sa zabudne, ale to nie je môj prípad, ja nezabúdam na to druhé aj keď to tak vyzerá, lebo o tom nepíšem, ale nepíšem o tom preto, lebo sa bavíme o tom prvom a ako som napísal to druhé je v menšine. Navyše v príspevkoch dodávam, že existujú aj výnimky.

3. Áno keďže som povedal, že nikdy nič neplatí stopercentne, tak vždy sa to o tom bude dať diskutovať aj relativizovať, ale tak by sme nedospeli nikdy k ničomu. Iba k tomu, že je to všelijako a nemôžeme to zovšobecniť a s týmto nesúhlasím.

4. Ja mám tiež niečo odsledované a odskúšané. Každý to vnímame inak. Nehovorím, ja s Tebou v podstate súhlasím, že existujú aj také veci, aj takí ľudia atď. Ale stále hovorím, že tých prípadov, ktoré som uviedol ja, je viac.

//edit : Je to ako v štatistike, ako napísal midnajt, ja som mal štatistiku, mám ju úspešne za sebou, nechcem prirovnávať ľudí k číslam, ale štatistické zákony podľa mňa platia. Priemer nie je smerodajný, záleží od odchýlky. A takisto extrémne hodnoty môžeš škrtnúť ako napísal midnajt. Wink

//edit2 : Aby si nepovedal, tak poviem, že to platí hlavne na mladšie ženy, jasné, že 40 ročná žena sa nebude správať ako 15-25 ročná napr. (ale poznám napr. 31 a tá sa správa horšie ako 17-ka Wink ) takže príklady a výnimky sa vždy dajú nájsť keď chceš ale o nich to nie je, ako som písal.
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 06 Feb 2007, 1:51    Predmet: all Odpovedať s citátom  

ETieNne napísal:
extrémne hodnoty môžeš škrtnúť ako napísal midnajt.
jo Embarassed to si pamatam zo ZSky asi 8 rocnik. Cool
Návrat hore
r4wMUnt34q
Star
Star

PríspevokZaslal: 06 Feb 2007, 2:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

No dobre... Lenze stale mi neda spat ako tu krvopotne obhajujete muzov, ktori maju vzdy chladnu hlavu, vsetko riesia s rozvahou a tak Rolling Eyes, poznam kvantum "vynimiek"...
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 06 Feb 2007, 2:10    Predmet: all Odpovedať s citátom  

sakra ,,kde to byvas? ja sa tam asi prestahujem Very Happy ked tam mate tolko rozhodnych zien,HH normalne by mi to teraz bodlo,,Ke vam zena povie ze vas miluje a budete si isty ze po istej dobe nezacne o tom pochybovat,a neoznami vam ze uz k vam nic neciti, LOL... stahujeme sa,,seci z KBR(Klub beznadejnych romantikov)
Návrat hore
ETieNne
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 06 Feb 2007, 2:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

r4wMUnt34q napísal:
No dobre... Lenze stale mi neda spat ako tu krvopotne obhajujete muzov, ktori maju vzdy chladnu hlavu, vsetko riesia s rozvahou a tak Rolling Eyes, poznam kvantum "vynimiek"...

Dobre, hmm... neviem, ak si prečítaš viac mojich príspevkov, hovorím v nich skôr o ženách... a mužov neobhajujem, ani my nie sme dokonalí naopak. Aj ja častokrát zareagujem zle, niekedy keď je toho veľa sa neovládnem, to je prirodzené. Ale podľa mňa sa muži viac snažia to riešiť s chladnou hlavou. Dobre extrémne výnimky ako alkoholici atď môžeme vynechať.

Nehovorím, že kto je lepší, či M alebo Ž, ale hovorím, že sme iní.

Bavíme sa o vzťahoch a všetci moji známi mužského pokolenia sa to snažili vyriešiť takýmto spôsobom, aj keď uznávam, nie vždy sa im to darilo.

Zatiaľ čo kamarátky tie to riešili po svojom, tak ako som písal, ale aj medzi nimi boli normálnejšie baby, ktoré sa k tomu postavili veľmi rozumne.

Naozaj viem, že muži dokážu byť tiež pekné svine. Lenže to platí skôr na primitívne hovadá.

Lenže tak ako som písal, sa správajú niekedy aj normálne ženy, nielen puberťáčky. Tým to ale vôbec neporovnávam s primitívnymi mužskými hovädami, to vážne nie. (tu išlo poukázať na niečo úplne iné)

Áno aj normálny muž sa môže tak zachovať, ale ide aj o časového hľadisko, muž tak koná väčšinou len v kratšom časovom období, ženu to dokáže držať dlhšie.
Návrat hore
r4wMUnt34q
Star
Star

PríspevokZaslal: 06 Feb 2007, 2:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

ETieNne napísal:
Dobre, hmm... neviem, ak si prečítaš viac mojich príspevkov, hovorím v nich skôr o ženách... a mužov neobhajujem, ani my nie sme dokonalí naopak. Aj ja častokrát zareagujem zle, niekedy keď je toho veľa sa neovládnem, to je prirodzené. Ale podľa mňa sa muži viac snažia to riešiť s chladnou hlavou. Dobre extrémne výnimky ako alkoholici atď môžeme vynechať.

Nehovorím, že kto je lepší, či M alebo Ž, ale hovorím, že sme iní.

Bavíme sa o vzťahoch a všetci moji známi mužského pokolenia sa to snažili vyriešiť takýmto spôsobom, aj keď uznávam, nie vždy sa im to darilo.

Zatiaľ čo kamarátky tie to riešili po svojom, tak ako som písal, ale aj medzi nimi boli normálnejšie baby, ktoré sa k tomu postavili veľmi rozumne.

Naozaj viem, že muži dokážu byť tiež pekné svine. Lenže to platí skôr na primitívne hovadá.

Lenže tak ako som písal, sa správajú niekedy aj normálne ženy, nielen puberťáčky. Tým to ale vôbec neporovnávam s primitívnymi mužskými hovädami, to vážne nie. (tu išlo poukázať na niečo úplne iné)

Áno aj normálny muž sa môže tak zachovať, ale ide aj o časového hľadisko, muž tak koná väčšinou len v kratšom časovom období, ženu to dokáže držať dlhšie.
No tak prepac, to obhajovanie mi tak len pripadalo potom... Zenu to dokaze zdrzat dlhsie ? Niektori ludia konaju impulzivnejsie, ini nie a niektori aj uvazuju. Predovsetkym ide aj o typ problemu a o rad dalsich veci ako je obdobie a bla bla bla... Myslim si, ze posledny odstavec bola vyslovena blbost Wink

Zeny su casto krat podcenovane a ocakava sa od nich mozno menej podla tvojich stereotypov, neviem preco ich podcenujes... Preco ?
Návrat hore
ETieNne
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 06 Feb 2007, 3:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ok.. posledný odstavec vynechajme. Záleží od situácie. Vlastne ženy častokrát dokážu meniť to čo hovoria, zo dňa na deň, aj s vyššou frekvenciou, také sú naozaj moje skúsenosti. U mužov som to až tak nepostrehol.

Mne nejde o určovanie o to kto je lepší a kto horší, ber to ako čisté konštatovanie, že takto to vnímam ja, že muži a ženy sú takí akí sú, ale nehovorím, či dobrí či zlí. Teda do určitej miery áno. Myslím si, že je jasné, kedy niečo vyzdvihujem a kedy niečo kritizujem, ale na obidve mám právo. Je to môj nedokonalý názor. Úplne objektívny nebude nikdy.

Hm... no možno sú podceňované, ale muži tiež nie sú preceňovaní, len si zober ako sa hovorí o mužoch, častokrát, a najmä tie mladšie pičky. Muži sú prasatá/svine/penisy. Len za to, že ona sa v 15-tich zabuchla do prvého frajera na diskotéke a ten ju iba zneužil, tak potom sa bude istý čas kurv****ť a nadávať na mužov. Ale zase to neber ako zovšeobecňovanie to bola konkrétna situácia. My sme takisto podceňovaní, vraj myslíme a ide nám len o jedno. Rolling Eyes

Od mužov sa zase očákava toho tiež dosť, že budú mať vyšší príjem, že sa postarajú o rodinu. Tiež sa hovorí, že chlap musí byť hentaký a hentaký.

Chlapi nevedia variť, nevedia robiť dve veci naraz, takéto blbosti zase nemám rád ja.

Možno preto ich podľa Teba "podceňujem", pretože čím ďalej tým ma o tom samé viac presvedčujú, ako sa chovajú v niektorých situáciách. Tu nejde o to, že som chlap, vôbec nie, veď koľkokrát som dal za pravdu kamarátke, že chodí s ko*ot, že on spravil chybu a ona bola dobrá. (aj keď chyba je vždy na obidvoch strannách)

Áno viem, že to vyznieva ako podceňovanie, ale pre mňa je to skôr kritika a výzva aby dokázali opak.

Neviem, či by som to nazval podceňovanie, možno skôr nedôvera voči ženám, možno opatrnosť, a nejde ani tak o sklamania, tie boli dávnejšie, keď som bol mladší, takže toto tu vôbec nehrá rolu. Áno takisto mám aj nedôveru voči mužom, ale je to nedôvera v iných veciach. Lebo celkove ľudom neverím. Teda dávam si pozor, komu budem veriť, ale podľa pohlavia nediskriminujem posudzujem to podľa jednotlivca, ale tu sa bavíme o vzťahoch, nie o mojom osobnom živote, preto sa to snažím zovšeobecniť, aby sme došli k nejakým záverom a nie, že každému poradíme, vieš čo, každý je iný, poraď si sám.

Ak budú aktuálne témy aj o problémoch s mužmi, zdrbem aj ich, neboj sa... Very Happy

Ale celkove sa tu bavíme o vzťahoch, o určitých typoch správania, nie o tom, že ženy nie sú rovnocenné, veď niekde som písal, že ženy nie sú žiadne objekty nášho lovu, ale ľudské bytosti s dušou a srdcom. Majú v sebe veľký potenciál, ktorý často zostáva nevyužitý práve podľa mňa kvôli takýmto veciam. U mužov zase kvôli iným.

Muži a ženy sú si rovnocenní v úplnej miere, lebo ľudia sú si rovnocenní, ale Muži a ženy nie sú rovnakí. Nemýľme si tieto dve veci.

Vieš, táto téma je toho príkladom, že jednoducho keď má krupica problém s babou, tak jasne, že sa zameriam hlavne na ňu, ak on nám povedal všetko potrebné a zaujal správny prístup a postoj, tak sa budem zaboerať viacej ňou. Áno, to čo sa mi nepáčilo som mu povedal.

no som už mŕtvy, idem spať... zajtra to dokončíme... btw. už sme pekne OT, určite nám to zmažú Confused
Návrat hore
r4wMUnt34q
Star
Star

PríspevokZaslal: 06 Feb 2007, 12:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

ETieNne napísal:
Je to môj nedokonalý názor. Úplne objektívny nebude nikdy.
Ale aspon sa ho mozes pokusit co najviac priblizit objektivite.

ETieNne napísal:
Od mužov sa zase očákava toho tiež dosť, že budú mať vyšší príjem, že sa postarajú o rodinu. Tiež sa hovorí, že chlap musí byť hentaký a hentaký.
Stereotypy. To sa hovori, ale kde je napisane, ze vsetko je tak alebo musi byt tak, ako sa hovori ?

ETieNne napísal:
Chlapi nevedia variť, nevedia robiť dve veci naraz, takéto blbosti zase nemám rád ja.
Zeny nevedia citat z mapy, blablabla... Su to kraviny, suhlasim...

ETieNne napísal:
Možno preto ich podľa Teba "podceňujem", pretože čím ďalej tým ma o tom samé viac presvedčujú, ako sa chovajú v niektorých situáciách. Tu nejde o to, že som chlap, vôbec nie, veď koľkokrát som dal za pravdu kamarátke, že chodí s kok****, že on spravil chybu a ona bola dobrá. (aj keď chyba je vždy na obidvoch strannách)
To som narazal na to, ze zenam dlhsie trva riesenie problemu... Rolling Eyes, ale priznal si, ze to zalezi od podmienok, no myslim, ze to nestaci...

ETieNne napísal:
Áno viem, že to vyznieva ako podceňovanie, ale pre mňa je to skôr kritika a výzva aby dokázali opak.
Kritika osob zenskeho pohlavia, s ktorymi si sa doteraz stretol, aby si bol presny...

ETieNne napísal:
každý je iný, poraď si sám.
Kazdy je svojim sposobom iny, ale dotycny vzdy nacrtne problem, ako sa druha osoba zachovala a tak, takze vzdy sa da nieco vydedukovat, aj ked mozno nepravdive, z toho, co dotycna osoba napise... Ale si nedôvercivejsi k zenam, ale pokial mas taku skusenost, tak v pohode. Mne sa napriklad lepsie bavi s babami, aspon s viac babami, su aj chalani, s ktorymi sa mi dobre keca, ale je ich menej no Confused

ETieNne napísal:
Ak budú aktuálne témy aj o problémoch s mužmi, zdrbem aj ich, neboj sa... Very Happy
Keby sem chodi viac bab, tak by bolo viac takych tem, som si isty.

ETieNne napísal:
Ale celkove sa tu bavíme o vzťahoch, o určitých typoch správania, nie o tom, že ženy nie sú rovnocenné, veď niekde som písal, že ženy nie sú žiadne objekty nášho lovu, ale ľudské bytosti s dušou a srdcom. Majú v sebe veľký potenciál, ktorý často zostáva nevyužitý práve podľa mňa kvôli takýmto veciam. U mužov zase kvôli iným.
A kvoli akym veciam u muzov a kvoli akym u zien ? Podla mna by sa nasla kopa dost podobnych...

ETieNne napísal:
Muži a ženy sú si rovnocenní v úplnej miere, lebo ľudia sú si rovnocenní, ale Muži a ženy nie sú rovnakí. Nemýľme si tieto dve veci.
Napriklad v com su muzi a zeny odlisni ? Okrem teda sekundarnych pohlavnych znakov a vsetkeho s tym spojeneho...

ETieNne napísal:
Vieš, táto téma je toho príkladom, že jednoducho keď má krupica problém s babou, tak jasne, že sa zameriam hlavne na ňu, ak on nám povedal všetko potrebné a zaujal správny prístup a postoj, tak sa budem zaboerať viacej ňou. Áno, to čo sa mi nepáčilo som mu povedal.
Viem o com je tato tema a viem, ze piseme OT, ale nedalo mi to... Sorry eritrocit. No nakoniec zaujal spravny postoj tusim, no...
Návrat hore
ETieNne
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 06 Feb 2007, 13:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

1. Áno, snažím sa ho priblížiť objektivite, nepoužívam len svoje názory a skúsenosti, ale aj názory a skúsenosti druhých ľudí.

2. Zase si nepochopil, nikde nie je napísane, že niečo musí byť tak a niečo tak. To som ja nikde nepísal, píšem, že ja si to myslím. Je na ostatných užívateľoch či si to zoberú k srdcu, alebo sa na to zvysoka vyserú a dajú mi karma - napríklad. Ja svoje názory nikomu nevnucujem, iba ponúkam.

4. Áno aj chlap vie byť nerozhodný nielen žena.

5. Stretol aj nestretol, sú tu aj skúsenosti iných ľudí.

6. Myslím, že každému sa bavím lepšie s osobou opačného pohlavia, mne sa tiež vždy baví s babami a je menej takých chalanov, s ktorými si viem dobre pokecať. Smile Vidíš, sám si napísal,že aj keď je každý iný, tak sa z toho dá niečo vydedukovať, ja pounúkam svoj názor, plus skúsenosti. Resp. sa snažím hľadať príčiny aj v tom, že muži a ženy sú rozdielni a potrebujú niečo iné. A toto je svätá pravda. Nemôžeš popierať niečo, čo je od prírody dané.

Najprv som si myslel, že kniha muži sú z marsu, ženy z venuše je nejaká blbosť. Ale keď mi priateľka prečítala si 3 nejaké situácie, celkom ma to pobavilo a povedal som si, no to presne sedí.

Samozrejme opakujem, že viem, že to nemusí plaťiť vždy. Wink

7. Zdrbal som už Henkyho, Maydaya, Midnajta, BabyShaQa, myslím, si že nie som voči babám neférový. Wink

Lenže keďže tu chodí viac mužov, tak týmpádom sa bavíme viac o ženách. A ja si im snažím vysvetliť, že čo si o tom myslím, napr. že musia pochopiť, že SME rozdielni, a že najdňležitejšia je komunikácia a spoznávanie toho druhého.

8. Napr. kvôli takým veciam, že stále im niečo vadí, a stále hľadajú chybu, signál, problém, proste nevedia vydržať, áno nie všetky sú také, ale toto mi potvrdilo už veľa ľudí a najmä ženy Wink

9. Tieto veci sú vedecky dokázané, napr. aj čo sa týka mozgu, že muž aj žena ho používajú inak vniektorých veciach. Aj čo sa týka tých emocií, potrieb atď.

20. Uznávam, že moje príspevky môžu tak vyznievať, ale aj tento dojem je skreslený, lebo sa tu bavíme viac o ženách, sú aj veci, ktoré mi vadia na mužoch. Smile
Návrat hore
r4wMUnt34q
Star
Star

PríspevokZaslal: 06 Feb 2007, 14:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vyjadruj sa prosim ta konkretnejsie a celistvejsie. Najprv napises, ze kazdemu sa lepsie bavi s opacnym pohlavim, pritom ak porozmyslas, tak prides na to, ze to je blbost. V zapäti napises, ze to nemusi platit na kazdeho Rolling Eyes, ale predtym to povies, tak aky mas vlastne nazor ? Smile Je jasne, ze je dost ludi, ktorym to vyhovuje viac s opacnym, inym nie (,a le tych je tiez dost Exclamation)... (Co vlastne chces, si zena ? Smile Nic v zlom (ani na nezne pohlavie), myslene ako vtip)...

Ad 8.: No dobre, tak napis, ze poznas takych vela zien. Ja zase poznam dost takych, co nehladaju problem a nevadi im stale nieco...

Ad 9.: Laughing Hlavne, ze ludsky mozog je velmi malo preskumany a ty toto povies. Zase by si mi tu vymenoval x veci, ktore zeny robia nejak, ale podobne to robia aj muzi. Rozumove schopnosti su vseobecneho charakteru a zalezi od osobnosti jedinca a prostredia a jeho vztaznej sustavy. Clovek je komplex mnohych veci a udalosti. No tak mi povedz ako zeny inac pouzivaju mozog ? Prosim ta hlody z knih ako su "Preco muzi klamu a zeny placu" mi sem netahaj, pretoze to sa ani z daleka nezaklada na vedeckych poznatkoch Exclamation

Ad vela veci co si napisal : Pokus sa, aby to znelo tak, ako to vlastne myslis, pretoze to tak podla mna vonkoncom neznie, diky Wink
A vyvaruj sa pisania typu "zeny su take a take", pretoze to je kravina. Muzi su podobni a dost ! Pocul som o jednej studii, ktora sa snazila dokazat, ze rozdiely medzi muzmi a zenami su zavisle na kulture, tradiciach a stereotypoch a vidi sa mi, ze niekto konecne prichadza veci na koren Idea
Návrat hore
pinco
King
King

Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 06 Feb 2007, 15:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

už by s tým aj stačilo sa tu naťahujete zbytočne, diskusia úplne o ničom, píšte to aspoň do inej témy, tu sa to vôbec nehodí, napríklad sem
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Strana 4 z 5

Prejdi na: