Co ocakavaju muzi od vztahu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

Slovo chlapa :!:

//na predchádzajucej strane :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Te-wei napísal:Je mi s tých vaších kecov o laske na grc, hlavne ak sa o nej bavia chlapi, ste ako buzni,,, ale budiš!
ja si pod veľkou laskou predstavujem kvalitný pravidelný sex a kvalitnú pravidelnú teplú stravu, pričom mi to moja drahá bude robiť s laskou aj po 5,10,15,20 rokov a nie len z povinnosti,,,
To je tvoj názor nikto ti ho nebere...možno sa nakoniec budeš mať lepšie ako my a možno nie :idea: ale za to, čo si napísal svoj názor nezmením...
Te-wei napísal:Chce to snáď niekto po Tebe?
Nie. Len som chcel napísať, že nesúhlasím s tvojím názorom, hoci pri nájdení partnerky to budeš mať s tým názorom jednoduchšie...
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chococet »

Sagittarius napísal:A koho si chcela citovať? Aby tá správa dávala aj zmysel...
to malo patrit slecne-jenny177
jenny177
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jenny177 »

chococet napísal:to malo patrit slecne-jenny177
nie..to patrilo,tebe vzhladom nato,ze si samu seba citovala a nasledne pochvalila:-).....a co sa tyka mna,vyjadrila som sa priamo k teme:-)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

panebože zase som som prečítal 6 strán ko*ot .. tak isto ako pred 15 minútami v susednej téme..
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

prosim vas, vypucujte uz dakto autorke vyfuk. ved toto sa neda citat.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

zelovoc napísal:prosim vas, vypucujte uz dakto autorke vyfuk. ved toto sa neda citat.
No prave, niekto poriadne neprecistil a uz tu mame taku debilnu temu :D
K teme: jasne, ze to dokazeme, to, ze teba nejaky odmietol alebo podviedol vobec neznamena, ze ostatni by to spravili tiez. Ak do teba nebol zalubeny, tak sa mu necuduj. Na romanticky vztah treba dve zalubene osoby, nie iba jednu.
erytrocyt to hned na prvej strane vyjadril velmi jasne
Zamnkut ci nezamknut, to je otazka... :hmm:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

GothaR napísal:Zamnkut ci nezamknut, to je otazka... :hmm:
Uvaznit!
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

To jak ja keby som vytvoril tému..že či aj ženy dokážu rozmýšlať..ta by mala možno aj zmysel... :lol:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

sú aj vínimky
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

No na teme nevidim nic zle, kazda zena ked je vo vztahu dlhsie pripadne caka na ten prvy vztah, tak si kladie otazku, ako vyzera taka laska, co sa stane ked vasen vyprcha, ci lasku nahradi aspon ucta, priatelstvo. Ja spajam slovo laska s dlhodobym vztahom, lebo az v nom sa ukaze ako to bude vyzerat najblizsie roky, resp. po svadbe. Krasne to vystihol Te Wei, ked napisal ci mu draha bude varit/prat/... s laskou alebo povinnostou...
Je nadherna predstava ked vo vztahu pretrvava vasen dlhe roky, potom sa o laske hovori velmi lahko, ale ked je vztah na kompromisoch, prisposobovani, hladani strednej cesty tak je to naozaj zalozene na priatelstve, istote v tom druhom.
Ale tuto temu treba rozoberat z pohladu ci hovorime o x-rocnom vztahu alebo x-dnovom vztahu. Skoda ze sa debata zvrhla na ironiu, nadavky krizom krazom na seba. Kazdy clovek vie milovat teda aj chlapi aj zeny.
Chalani treba sa povzniest nadto ze autorka temy formulovala text tak ako formulovala. Inak myslim ze kazdeho z nas zaujima ako sa da prezit plnohodnotny vztah plny lasky povedzme aj na cely zivot :roll:
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chococet »

zelovoc napísal:prosim vas, vypucujte uz dakto autorke vyfuk. ved toto sa neda citat.
to ze vy ste nepochopili podstatu temy to je uz vas problem...a to ze sa tu 6 stran riesili urazky tak zato si uz vazne mozete len vy svojimi blbymi reakciami...
Gothar
Moderátor
Moderátor

chococet napísal:to ze vy ste nepochopili podstatu temy to je uz vas problem...a to ze sa tu 6 stran riesili urazky tak zato si uz vazne mozete len vy svojimi blbymi reakciami...
A vy zase nechapete, ze to nemozete takto zovseobecnovat. Potom akurat vyzerate ako trubky. Vsetko je to individualne, niekedy sa takeho partnera podaji najst a niekedy nie.
Janta to plati aj pre teba.
Janta
Medium Expert
Medium Expert

GothaR napísal:A vy zase nechapete, ze to nemozete takto zovseobecnovat. Potom akurat vyzerate ako trubky. Vsetko je to individualne, niekedy sa takeho partnera podaji najst a niekedy nie.
Janta to plati aj pre teba.
V jednom mas pravdu, zeny vacsinou vsetko rozpitvavaju a "riesia". A zivot treba zit, nie nad nim rozmyslat, asi tolko ma napadlo po precitani tvojho prispevku.
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

Takéto témy už sú fakt nuda, stále o tom istom. Už po prvom príspevku Erytrocyta to mohli zamknúť, myslím že to napísal dosť jasne.
Vernosť a bezhraničná láska k jednej osobe sa mi doteraz vyplácala tým, že som ostal za najväčšieho debila, ale čo už my chlapy sme proste svine a sme tí čo kazíme vzťahy, to asi chcela autorka témy ´počuť´
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

Necital som to cele chcem len reagovat na tu prvy prispevok:
nezda sa ti ze chlapi toho obetuju dost pr svoju babu, tak napr.: styri az petdnido mesiaca nesexujem (ked mate kramy) ked niekde rano ideme musime vstavat s vami hodinu az dve skor aby ste sa stihli urobit, pozerame v piatok vecer hovadiny (romantika a pod.) aj ked v telke davaju nejaky dobry film, a vselijake podobne hovadiny ktore by sme sami od seba nerobili ani omylom, tak sa zamysli nad sebou, ze preco si tu taku otazku vlastne dala :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Janta napísal:V jednom mas pravdu, zeny vacsinou vsetko rozpitvavaju a "riesia". A zivot treba zit, nie nad nim rozmyslat, asi tolko ma napadlo po precitani tvojho prispevku.
To mas pravdu len teraz mi napadla dalsia vec - ked ma zena muza, ktory sa o nu vzdy stara, dava jej najavo svoju lasku a je jej oddany, tak tu zenu takmer vzdy unudi a ona si najde niekoho ineho, ktory na nu kasle, nedviha jej telefony, atd. a s tym dokaze vydrzat dlhsie :roll: Takze zas sa tu netvarte, ze chcete takychto oddanych muzov :) Odporucam pozriet toto http://www.hojko.com/teoria-alfa-s-t105986.html
Janta
Medium Expert
Medium Expert

GothaR napísal:To mas pravdu len teraz mi napadla dalsia vec - ked ma zena muza, ktory sa o nu vzdy stara, dava jej najavo svoju lasku a je jej oddany, tak tu zenu takmer vzdy unudi a ona si najde niekoho ineho, ktory na nu kasle, nedviha jej telefony, atd. a s tym dokaze vydrzat dlhsie :roll: Takze zas sa tu netvarte, ze chcete takychto oddanych muzov :) Odporucam pozriet toto http://www.hojko.com/teoria-alfa-s-t105986.html
Citala som, podla mna blbost, kedze si neviem predstavit ze ma bude mat chlap na salame ale ja ako tava budem slintat za nim. Vsak mam trochu hrdosti, sebaucty a plus samozrejme momentalne partnera. Ale kazdy vztah potrebuje sem tam ozivit, osviezit, lebo pride sakra nuda = problem.
Takze istym sposobom je jasne ze zeny bude vecne pritahovat skupina dobrodruznych, sebaistych, samostatnych muzov. Chlapci mate pravdu, potrebujeme castejsie zmenu a nieco netradicne/nebezpecne my a zrejme preto vznikaju zrady zo strany zien.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

GothaR napísal:To mas pravdu len teraz mi napadla dalsia vec - ked ma zena muza, ktory sa o nu vzdy stara, dava jej najavo svoju lasku a je jej oddany, tak tu zenu takmer vzdy unudi a ona si najde niekoho ineho,
Nechcem ani ja zovšeobecňovať, ale toto je vážna myšlienka smerom na dámske rady. Keď jeden bude "strúhať dobrotu", dokáže to na oplátku aj ten druhý, alebo mu začne liezť partner na nervy a bude to pociťovať negatívne?
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Neviem, ale mne sa zdá, že pokiaľ nevyjadrujeme lásku aspoň ako táto postava z filmu Zmluva s diablom, tak vám to dievčatám nie je dosť a myslíte si, že vás neľúbime tak ako vy nás, alebo dokonca, že vás neľúbime vôbec.

Sry za zovšeobcňovanie
Prílohy
bedazzled.jpg
Napísať odpoveď