|
|
|
| Autor |
Správa |
axXis King

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1658 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 16:34 Predmet: |
|
|
| uplink napísal: |
| zivot samotny. |
Bravo majstr uplnik. Jednoducho, krasne a dokonale vystihnute.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4844 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 16:51 Predmet: |
|
|
| Chcem vediet, co je na konci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2373
Zaslal: 30 Mar 2008, 16:53 Predmet: |
|
|
neviem co ma motivuje... posledne mesiace ma skor kazda jedna vec demotivuje a preto dost casto nad zmyslom zivota ako takeho premyslam... ci ma vobec vyznam zit... ale potom sa z casu na cas stane nieco take ked pochopim ze je krasne zit a vyznam ma... a to vdaka laske a priatelstvu aspon pre to zijem ja |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 955 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 17:04 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
Toto sa mi velmi paci. Ked si to spomenul, taka ohromna zvedavost ma zachvatila . Uvidime... |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 513
Zaslal: 30 Mar 2008, 17:15 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
To ťa motivuje k životu???to skôr motivuje rýchlu smrť a nie život
Mňa motivuje rýchla jazda v Mitsubishi Lancer Evo IX  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1424 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 17:17 Predmet: |
|
|
| spike97 napísal: |
To ťa motivuje k životu???to skôr motivuje rýchlu smrť a nie život
Mňa motivuje rýchla jazda v Mitsubishi Lancer Evo IX  |
otazocka, ty mas Mitsu evo IX? |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Zaslal: 30 Mar 2008, 17:23 Predmet: |
|
|
| SchYzo napísal: |
| otazocka, ty mas Mitsu evo IX? |
Bol by som rád...ale keby som mal bývať aj na ulici,tak si také auto kúpim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1424 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 17:27 Predmet: |
|
|
| spike97 napísal: |
Bol by som rád...ale keby som mal bývať aj na ulici,tak si také auto kúpim. |
a to je vsetko co ta motivuje k zivotu? je to sice pekne ale ja tiez nezijem len koli tomu ze si chcem raz kupit mitsu 3000gt heh...ale neva hlavne ze ta to drzi pri zivote  |
|
| Návrat hore |
|
 |
theBliZZard Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.01.2005 Príspevky: 246 Bydlisko: 4.815 162.342 Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 17:31 Predmet: |
|
|
| uplink napísal: |
| zivot samotny. |
Si mi to zobral s ust Zivot samotny musi byt dostatocnou motivaciou, aby sme ho zili na plno a po svojom. Inak to nema cenu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3740 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 17:48 Predmet: |
|
|
| slavo120 napísal: |
I tak väcsina z nas len existuje ..... jaaaaa osobne neivem co ma motivuje ved uz len to samotne ze zijem by ma malo posuvat stale v pred a mal by som si to cenit ................. |
So slovom existovat opatrne, zapodieva sa nim filozoficky smer existencializmus a je to celkom hlboka zalezitost [aj ked je to stale len kopa zvastov a drbov od roznych autorov]. Ked niekto existuje, je blizko skutocnemu Zivotu, myslel si skor ze vacsina z nas len preziva? Ak ano, mas pravdu. Ludia prezivaju, zo dna na den, ziju pre plytke blbosti a cliche veci. Vztahy, rodina, kariera, nieco dosiahnut, alebo tu nieco po sebe nechat nic svetoborne. Kto naozaj zije Zivot, tak ako to bolo mienene na pociatku, ten je vitaz, ale takych je malicko. Samotny Zivot ak je zity a nie len prezivany sa zapisuje do sveta, bez toho, aby clovek nieco dokazoval svojou existenciou. Clovek jednoducho musi dovolit Zivotu, aby sa dokazal na nom, skrze neho, to je vsetko. Ale zistit ako...no to je na dlhsie.
| moj bracho napísal: |
| Rastlina, clovek, zviera - kazdy sa prejavuje inak, kazdy vnima veci inak, ale v kazdom je rovnaky zivot. Na pociatku sme vsetci boli bytostami, prejavmi zivota a skrze nas zivot aj prudil, ale potom clovek zatuzil po poznani a vtedy sa stal clovekom a prestal byt bytostou. zacal zit pre seba, sebe a v sebe. |
b inspired.
P.S.: Ja osobne zatial len prezivam...heh. Este stale neviem ako zit zivot. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Curuj Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 869 Bydlisko: Laugaricio Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 17:52 Predmet: |
|
|
ja som zvedavy, co bude dalej. ako sa veci vyvinu. co sa zmeni. takze ma motivuje zvedavost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
OdinHel Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2008 Príspevky: 124 Bydlisko: InDiPic Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 19:00 Predmet: |
|
|
| priatelka, ked priatelka nebude tak asi ani ja uz nebudem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flinstone Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 557 Bydlisko: V útrobách Basgitary ;) Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 19:03 Predmet: |
|
|
Mojou motivaciou su ludia s ktorymi sa citim dobre potom Break-Dance a láska hlavne ale najviac priatelia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Zaslal: 30 Mar 2008, 19:11 Predmet: |
|
|
| SchYzo napísal: |
a to je vsetko co ta motivuje k zivotu? je to sice pekne ale ja tiez nezijem len koli tomu ze si chcem raz kupit mitsu 3000gt heh...ale neva hlavne ze ta to drzi pri zivote  |
No jasné,že nie len to,ale nebudem tu to isté písať ako každý iní,že samotný život,priatelia a tak... |
|
| Návrat hore |
|
 |
IZZi-BA Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2007 Príspevky: 660 Bydlisko: BA zatial Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 19:26 Predmet: |
|
|
| myslim ze mna motivuje nadej presne ako mikiho690 kazdy den verim v to ze sa splni vsetko to co chcem a pre tie veci robim maximum vkuse rozmyslam nad tym ze co zo mna bude a verim ze nedopadnem zle verim v to ze v buducnosti sa budem zivit futbalom a robim pre to vsetko motivuje ma nadej a viera v to ze daco dokazem robim preto maximum fakt a ked to nevyjde tak si aspon mozem povedat ze som preto spravil vsetko a vtedy mi to vadit nebude myslim si ze nadej a viera je ta spravna motivacia a netreba sa vzdavat a robit pre to maximum |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|