|
|
|
| Autor |
Správa |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1269 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 10 Okt 2006, 22:41 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
myslim ze na tie w a x tu mame pravidlo.
v tomto musim pochvalit tomasita. ten to maze, cisti a dava basy jedna radost.
budeme sa snazit viac zasahovat  |
tak to je super. lebo je to dost otravne citat texty s vymyslenym spellingom... to sa potom nedivim, ze ti ludia ani po slovensky nevedia pisat, ked si vymyslaju taketo slova....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
=Erik= Zablokovaný

Stav:  Založený: 06.07.2006 Príspevky: 453
Zaslal: 14 Okt 2006, 16:26 Predmet: |
|
|
Iba: Joker, Trizzo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2094 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
Zaslal: 14 Okt 2006, 17:19 Predmet: |
|
|
| =Erik= napísal: |
Iba: Joker, Trizzo  |
co ti vadi na tychto dvoch modoch....sak spolu s kinjerilom su najlepsi |
|
| Návrat hore |
|
 |
majo55 Expert

Stav:  Založený: 03.08.2006 Príspevky: 145 Bydlisko: Martin/Nitra Karma: 
|
Zaslal: 14 Okt 2006, 17:42 Predmet: |
|
|
no mne vadi iba velkost avatarov inak super forum  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Joker VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2004 Príspevky: 1290 Bydlisko: Christiania Karma: 
|
Zaslal: 14 Okt 2006, 20:42 Predmet: |
|
|
| No jasne ked som ti dal Ban na Lamkach tak sa ani necudujem ze? |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2718
Zaslal: 15 Okt 2006, 9:28 Predmet: |
|
|
post hunterstvo niektorych...
povysenectvo dalsich...
"prilis mlady vek" vela ludi...
a ludska hlupost, ktora bez obmedzenia veku a demografie sa siri nie len po svete realnom ale je transformovana i do el. komunikacie...
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marko5211 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2005 Príspevky: 828 Bydlisko: Za 7 horami,za 7 dolinami Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 11:34 Predmet: Modi |
|
|
akoze nic proti ale modi mi v poslednom case zacinaju pripadat velmi namysleny a arogantny...ja viem ze teraz sa im vsetci budu chciet zavdacit a budu ma to zhadzovat a rozne blbosti a budu mi stahovat karmu ale tu ide o to ze hlavne koli takemuto pristupu som odisiel z pretaktovania.sk akoze zozaciatku tu bolo super nebolo tu kvantum modov ale len par a boli privetivy a radi pomohli...ale teraz...no neviem...ale mohli by sa nad sebou zamysliet naco su admini ci aby buzerovali ludi alebo aby pomahali ostatnym a myslim ze o to tu na hojko.com ide...dakujem
// Temy spojene. Nabuduce sa pokus zvazit, ci si tvoj problem vyzaduje novu temu, alebo ho napises do existujucej temy - Hladat. Upravil Tomasito
// BTW. ak mas vyhrady ku konkretnym modom/adminom, mozes tiez vyuzit nasled. temu- http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=239164#239164 |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4721
Zaslal: 22 Okt 2006, 11:57 Predmet: |
|
|
moderatori tu nie su ani na to aby buzerovali ani na to aby pomahali. modi su modmi preto aby sa starali o cistotu a bezproblemovy chod fora.
Ak sa moderatorov prispevok netyka chodu fora, neupozornuje v nom niekoho, pripadne neusmernuje diskusiu, tak je to prispevok od bezneho uzivatela. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marko5211 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2005 Príspevky: 828 Bydlisko: Za 7 horami,za 7 dolinami Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 12:16 Predmet: |
|
|
| akoze nic proti tebe ale vecsinou mi to ich spravanie nepripomona |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4721
Zaslal: 22 Okt 2006, 12:25 Predmet: |
|
|
treba sa na to pozerat s nadhladom. aj moderatori su len ludia. mame svoje problemy, svoje povinosti a teda sa moze velmi lahko stat ze prideme na forum nabruseni.
Ak sa ti nieco nezda a tyka sa to moderatorovania napis do temy co ti poslal tomasito. ak sa ti nezda nejaky prispevok moderatora tak mu posli karmu. aj na to je tu ten system. |
|
| Návrat hore |
|
 |
filipo_rk Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2006 Príspevky: 43 Bydlisko: roven Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 20:25 Predmet: |
|
|
| zatial nic je to cool forum. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord PROXI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1622 Bydlisko: [SWK]Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 23 Okt 2006, 13:34 Predmet: |
|
|
Marko5211: sa im ani len necudujem, ze su taky ako su, ved keby mal kazdy mod, odpisovat kazdemu na daky ich blby topic alebo ss, a pod. by im z toho preplo.
Ved je tu zatial 11990ludi, ved si domysli kolko to je, ako hodne sem nechodi casto, ale aj tak je to masa ludi, a obcas salene male deti, co nevedia ako si maju spustit skicar a pod.
A to keby mali sa vzrusovat nad kazdou temou v style " aha mam na nose pupak, co s nim teraz ? " tak sa im ani necudujem.
Alebo ked usseri sustavne porusuju pravidla, a aj na ich napomenutia ich porusuju aj tak, tak no neviem, tebe by z toho nepreplo ?
tymto pozdravujem filipa_rk  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2923 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2006, 13:19 Predmet: |
|
|
| Lord PROXI napísal: |
| ..... |
Ja neviem, ale výnimočne musím s Lordom súhlasiť... |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2633
Zaslal: 24 Okt 2006, 13:38 Predmet: |
|
|
Marko5211 suhlasim s tebou z casti , a z casti s master.
Je pravda , ze na stale porusovanie pravidiel nema nik nervy ,ze su to len ludia, pravdou vsak zostava , ze ked sa niekto na to da, tak to uz musi trpiet , a v poslednom case , s problemami so zacinajucimi prip. spammerovymi usermi dost pomahaju aj "obycajny" useri - teda vysvetluju , oznacuju chybne topici a pod.. No ale o to mi neslo ..
Mne vadi jedna vec : Zda sa to iba mne , ze na tomto fore je inteligencia merana podla poctu prispevkov ? To je moj nazor , proste ked ma clovek uz nejaky ten pocet prispevkov a je tu uz nejaky ten cas regnuty , sam sa povazuje za mudrejsieho , inteligentnejsieho ako nejaky zacinaju user ( a na to nadvazuje aj nasledne povysenectvo )... Nemyslim v prehlade stranky, pravidlach , ale v nazoroch ...
Cest vynimkam , ale niektori sa fakt chovaju ako keby sa riadili heslom : cim viac mas prispevkov a starsi datum , tym si viac inteligent , a to je proste LOL - a s touto vecou nadvazujem na tvoju pravdu Marko |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1105 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2006, 14:01 Predmet: |
|
|
| no niektory useri(priklad: frostik), inac v pohode |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|