to ti vygooglila babka z ameriky?kukiak napísal:Nejdes nedelu na finale tour do Blavy ?
Cviky na vertikalny vyskok (do vysky)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
dair
Guru wannabe
heh
(btw to nebolo vytahovanie len poznamka o ludoch co nemam rad) neber to osobne 
Do Blavy nejdem z coho tri krat happy nie som aj ked kamosi idu, neprihlasil som sa s nimi lebo najprv som myslel ze v sobotu letim prec a kedze sa to zmenilo idem do Berlina na vikend cize mam smolu... tusim ze budu hrat ako METAXA team.. co je nas "mlady" odrast... taka dalsia generacia po tej mojej
cize drzte palce

Do Blavy nejdem z coho tri krat happy nie som aj ked kamosi idu, neprihlasil som sa s nimi lebo najprv som myslel ze v sobotu letim prec a kedze sa to zmenilo idem do Berlina na vikend cize mam smolu... tusim ze budu hrat ako METAXA team.. co je nas "mlady" odrast... taka dalsia generacia po tej mojej

-
dair
Guru wannabe
kukiak napísal:Metaxa team nie z KE ?
ee z PO, ak si ich teda videl v US Steel arene...
tam som hral ako stari dobri LA RESISTANCE
-
Runes
Addict
Skakanie
cafte mam taku otazocku skor asi na ludi co hravaju basketbal ako sa da naucit skakat vysoko ??? konkretne mam na mysli daco taketo bezim z rozbehu vyskocim dopadnem a snazim sa zastavit - proste pri tom mojom frisbee su vysoke disky a nedociahnem nane tak cem sa naucit skakat.
Len necem behat po parku a skakat jak lol a zvysovat to po mm
proste dake cviky na svaly pouzivane pri skokoch a tak by boly fajn dik 
// Temy spojene (nabuduce Hladat). Upravil Tomasito
Len necem behat po parku a skakat jak lol a zvysovat to po mm
// Temy spojene (nabuduce Hladat). Upravil Tomasito
musis trenovat suhru stehennych a lytkovych svalov, teda trenuj beh - konkretne sprinty na kratke vzdialenosti, hlavna je faza startu.
nasledne si musis natrenovat, idealne na trave premenit tu energiu po starte na skok, namiesto nabratia rychlosti. vsetko samozrejme pravidelne, povedzme 20 opakovani denne.
nasledne si musis natrenovat, idealne na trave premenit tu energiu po starte na skok, namiesto nabratia rychlosti. vsetko samozrejme pravidelne, povedzme 20 opakovani denne.
-
Runes
Addict
huh to akoze sa postavim na paty a naslende na spicky a proste hojdam sa takto jak lol ???Drago napísal:robievaj denne 500 vyponov pata - spicka a uvidis vysledky
Tomasito ok ako vacinou hladam len tu mi slo o specificky skok ale dik
EDIT: chalani mozte mi dakto po slovenksy napisat ten AIR ALERT ze oco tam ide ??? teda co tam presne treba robit bo moja anglictina huh nic moc
Ak mozem poradit z vlastnej skusenosti - co potrebujete je dynamika. Hraval som tenis, 8 rokov. Najlepsie, co sa dalo trenovat na dynamiku, bol beh so zavazim. To znamena, ze na snuru za seba uviazete 20-25 kg < oo kg zavazie a trenujete s nim sprinty na 20-30 m vzdialenosti. Postupom casu zvysujte zataz, resp. predlzujte vzdialenosti. Ak nemate zavazia, da sa to trenovat aj vo dvojici - partner vas s tou snurou brzdi. Imho, je to velmi velmi dobry trening na nohy (lytka, stehena), chrbat, brucho. Teda vsetko, co potrebujete pri vyskoku. Mozno by som este poradil svihadlo. Tot moje skusenosti. A ze to fungovalo, na vyske pri volejbale som nemal problem si trebars zasmecovat. 
nevies nieco na odolnosti voci zrazka pri hre vravim pri futbale ako stabilitu spevnenie telakinjeril napísal:Ak mozem poradit z vlastnej skusenosti - co potrebujete je dynamika. Hraval som tenis, 8 rokov. Najlepsie, co sa dalo trenovat na dynamiku, bol beh so zavazim. To znamena, ze na snuru za seba uviazete 20-25 kg < oo kg zavazie a trenujete s nim sprinty na 20-30 m vzdialenosti. Postupom casu zvysujte zataz, resp. predlzujte vzdialenosti. Ak nemate zavazia, da sa to trenovat aj vo dvojici - partner vas s tou snurou brzdi. Imho, je to velmi velmi dobry trening na nohy (lytka, stehena), chrbat, brucho. Teda vsetko, co potrebujete pri vyskoku. Mozno by som este poradil svihadlo. Tot moje skusenosti. A ze to fungovalo, na vyske pri volejbale som nemal problem si trebars zasmecovat.
Heh, no tazko ti na toto nieco poradit. Azda ze sem tam navstiv posilku, behaj, ako tak sa stravuj. A co sa tyka tej odolnosti voci zrazkam, to je dost diskutabilne. Ja mam 95+kg a stale nie som odolny.afa napísal:nevies nieco na odolnosti voci zrazka pri hre vravim pri futbale ako stabilitu spevnenie tela