Pocuvam Landu velmi casto je fakt dobry spevak.Nenechal som si ujst ani jeho koncert v Prahe Vltava 2003 a ked mal turne na Slovensku tak v Kosiciach. dANieL lANdA - bEsT oF.
twardykamen napísal:niektore jeho nazory stoja fakt za h...o
Napriklad? Inak asi pred par masiacmi bol ako host vo funradiu kde na otazku co si najviac zela celkom pekne vysvelil svoje nazori, ktorym nastasie juda Banasova nerozumela, lebo politicka korektnost by zase uradovala.
nevies kedy bol vo FUNku? by som si ho rad vypocul...
inak nemate dake info o vydani koncertneho cd/dvd z CS Tour 08?
tie nove pesnicky v ludovo nahravanej kvalite bohvieco niesu...
Ako nepočuvam ho skoro vobec,ale ked niekde počujem nejakujeho pesničku tak si vypočujem...napriklad Morituri te salutant (tak nejako sa vola pesnička) je pekna..
v NR mozme dat dake stretko, ale na koncert nepojdem: niet € a nemam dobry pocit ist medzi kinder-nazis, ktory nepostrehli, ze Dan sa zmenil...
Soviet: 25.4. od 18hod v PKO Nitra. Adresa: J. Kráľa 4, Nitra
počúvam ho od detstva a snáď nemá zlú pesničku Aj krylove covery sa mi páčili nech si hovoríte čo chcete Je pekné že aspoň češi majú nejakého vlastenca ktorý má rád svôj štát. Na slovensku presne niekto taký chýba
Inak k tej nenávisti ku slovákom:
najhoršie na Krylovej smrti pred 10 rokmi je asi to, že bez nej by si nacionalistický pomätenec Panda snáď nedovolil penetrovať (vo všetkých významoch tohto slova, vrátane toho najpejoratívnejšieho) jeho dielo. karmičkár: čo je to za náckovskú sračku, ty šašek?