Digi TV ZADARMO
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Digi TV ZADARMO
Cesar: Ak sa nemylim, tak Digi TV ma podstatne nizsi datovy tok ako UPC, takze lepsia kvalita pri Digi sa mi veru nezda.
-
Martin44
Professional
Prechod na nagravision 3 sa zacne uz nasledujuci tyzden.
To len stále stále strašia, to ešte dosť potrvá. Je to aj jedno, veď tí, ktorí to takto pozerajú aj tak si to všimnú. A keď aj, tak aspoň bude menej tých, čo to pozerajú zadarmo na 40 eurových prijímačoch a ešte aj sa aj všade sťažujú aké je to nekvalitné.
-
bb5unlock
Light Professional
nemozneMartin44 napísal:Prechod na nagravision 3 sa zacne uz nasledujuci tyzden.
samo digiTV slovakia potvrdilo ze do konca aprila urcite nestihnu vymenit vsetky karty
aby mohli prest na nagra3 musia mat vymenene vsetky karty u platiacich zakaznikov, pretoze inak vsetkym (platiacim) so starymi kartami by to prestalo fungovat
A to ešte musia vymeniť úplne všetky karty aj v ČR a ostatných krajinách, veď nevysielajú len sem a sú kanály, ktoré majú v ponuke vo viacerých krajinách.
to nestihnu ani do konca roka 
Nechcel som kvôli tomu zakladať novú tému, tak napíšem sem. Dúfam, že to nebude vadiť.
Moc často nepozerám TV, ale všimol som si, že u všetkých kanáloch na DIGI mám pomer obrazu 4:3 (napr. taká Markízu alebo Trojku som mal 16:9). Ono to na TV potom vyzerá dosť škaredo, keď je to ako keby poskladané do seba. Neviem teda či sa to stalo aj niekomu inému alebo je chyba iba u mňa. Keď nastavím 16:9 na TV, tak ten obraz zasa nie je ako predtým, takže nechápem kde je chyba. Dá sa nejako tento mód nastaviť aj zvlášť u DIGI?
Ďakujem za rady
Moc často nepozerám TV, ale všimol som si, že u všetkých kanáloch na DIGI mám pomer obrazu 4:3 (napr. taká Markízu alebo Trojku som mal 16:9). Ono to na TV potom vyzerá dosť škaredo, keď je to ako keby poskladané do seba. Neviem teda či sa to stalo aj niekomu inému alebo je chyba iba u mňa. Keď nastavím 16:9 na TV, tak ten obraz zasa nie je ako predtým, takže nechápem kde je chyba. Dá sa nejako tento mód nastaviť aj zvlášť u DIGI?
Ďakujem za rady
digi vsetko vysiela v 4:3 takze preto
Aha, no tak 4:3, to som nevedel. Ale nechápem, prečo mám odrazu roztiahnutý obraz na celú obrazovku, predtým som to mam klasicky ako je to na satelite (káblovke), že dole a hore bol čierny pás ak tak TV vysielala. A teraz? Na DIGI to je cez celú obrazovku a na klasickej TV normálne (s čiernymi pásmi).sundevil napísal:digi vsetko vysiela v 4:3 takze preto
Zdravim vas, mam DIGI tv legalne, a chcel by som pozerat napr. sportovu stanicu Sport 2, alebo ESPN America.. nevedeli by ste mi niekto poradit ako to dosiahnem::? nedalo by sa to nejaKO ZMENOU KODU, ALEBO Ja neviem..... kto viete poradte pls
dikes
dikes
-
Sphinx
Addict
nie nedalo.. len emu..
nevie niekto ako prekodovat toto : Hyundai 7160 MA ??
ten sa neprekodovava zasunies nove karty od DIGItv ktore prisli v obalke, zapnes a do hodiny väcsinou nabehnu ak nie tak sa vola technikovi
-
Sphinx
Addict
s tym prijmacom su problemy karty tam nesedia su tensie ako tie predtym treba ich podlepit paskou aby dosadli na kontakty a ujistit sa ze ich mas v spravnom otvore tj karta 1 do otvoru 1 a 2 do 2
Takze uz som to v tejto teme raz pisal, moj otec s tym podnika a zatial co posiela Digi TV nove karty a atd tak ze sekaju potom prijmace a tiez aj zamrzavaju, takze vam tu vravim jeho vyjadrenie: Minimalne este do jesene bude Digi TV stale bezat nacierno, potom sa uvidi
Už ide stále menej programov načierno, podľa mňa do jesene stihnú prejsť na nagra3.
karty su uplne rovnake vôbec niesu tensie a netreba ich ani podliepat ani nic je to osobne vyskusane doma aj u znamychSphinx napísal:s tym prijmacom su problemy karty tam nesedia su tensie ako tie predtym treba ich podlepit paskou aby dosadli na kontakty
zaujimave otec montuje a servisuje tiez a ziadne problemy u zakaznikov niesu + vymenene karty(aj ked niektore maju dlhsi cas aktivacie) za nove a nik sa nestazuje vsetkym funguju STB bez problemov a u tych dualov Hyundai 7160 MA/NA je to tiez bez problemov a ked sa pokazia tak 80% chyb je v istej casti napajaciaho zdroja a ked vies kde hladat chyba sa da opravit behom 5 min a ostatnych 20% su chyby fw(tam len koplet novy primac+karty)-=wolf=- napísal:zatial co posiela Digi TV nove karty a atd tak ze sekaju potom prijmace a tiez aj zamrzavaju, takze vam tu vravim jeho vyjadrenie: Minimalne este do jesene bude Digi TV stale bezat nacierno, potom sa uvidi
-
Sphinx
Addict
precitaj si toto ... pise viac ludi ze su problemy a dokonca karty prisli aj podlepene http://www.satcentrum.com/forum/?p=show&code=19710
ty ludia robia obrovsku chybu ze volaju na infolinku maju volat priamo svojmu technikovy ktory im to montoval a k tym kartam ktore prisli uz "podlepene" - otec sa s tym este nestretol, sem tam sa stane ale len v malo pripadoch ze kartu treba podlepit ale ak je sikovny servisak primac rozoberie a podvihne kontakty na kartu/y a je po probleme ja by som to zhrnul asi tak ze vsetko zalezi len od ochoty a sikovnosti sevisaka
-
Bad.boy
Medium Professional
Nemate v poslednych dnoch problem so signalom? Pravidelne naskakuje a straca sa, a je jedno ci leje alebo je slnecna obloha bez mracka. Zacalo to z nicoho nic a ziadne nastavenia sa nemenili