Digi TV ZADARMO
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Digi TV ZADARMO
nevypnu to pokial nebudu mat vsetci N3 kartu. nemozu to inak spravit takze taketo famy su len bludy ktore koluju uz viac nez rok. Rumuni maju problem s organizaciou v ramci firmy nie to este aby zabezpecili vymenu nikolko milionou kariet nedaboze aj pristrojov kedze tieto stare N3 nemaju.. jedine distribuciou N3 firmw cez satelit a naslednym update... a Spojka trepes N3 sa prelomit "neda" uz funguje niekolko rokov a zatial nic
Čo čakáte, že od digi oficiálne potvrdia, že N3 ani sami nevedia odkedy bude a že je to problematické? Asi nie.
Ináč by stačilo aj keby vyradili autoupdate na všetkých prijímačoch a menili by kódy tak 20x za deň a mohli by ostať aj na N2 a príjem načierno by skončil. Lenže ich prijímače sú ozajstné šroty a takto začnú blbnúť a veľa predplatiteľov sa sťažovalo, že im to nefunguje.
Zadarmo nie je nič a digi je ešte aj lacný a má aj oveľa lepšiu programovú ponuku ako upc direct, skylink alebo magio sat.
Ináč by stačilo aj keby vyradili autoupdate na všetkých prijímačoch a menili by kódy tak 20x za deň a mohli by ostať aj na N2 a príjem načierno by skončil. Lenže ich prijímače sú ozajstné šroty a takto začnú blbnúť a veľa predplatiteľov sa sťažovalo, že im to nefunguje.
Zadarmo nie je nič a digi je ešte aj lacný a má aj oveľa lepšiu programovú ponuku ako upc direct, skylink alebo magio sat.
-
webmasterr
Medium Professional
prog. ponuku mozno, ale kvalitu obrazu urcite nie...a ani najlacnejsi nieje kedze za skylink das raz 70€ (+70€ za sat.) a pozeras kolko chces 
-
badboy007
Star
Vyzera to, ze DIGI robi uz opatrenia...Dufam, ze sa nieco vymysli
.
http://pocitace.sme.sk/c/5274927/digi-t ... prila.html
http://pocitace.sme.sk/c/5274927/digi-t ... prila.html
Neviem, ktorý by mal byť oveľa kvalitnejší, zrejme myslíš na Skylink, ale ako som to provnával, tak je to také isté, rozdiel som tam nevidel. UPC Direct teraz nemám k dispozícii, ale tam bola horšia kvalita obrazu ako u digi. A ešte je u Skylink aj u UPC oveľa oveľa menej programov. Je pravda, že Skylink ponúka nejaké HD programy ale za extra poplatok, a tie programy zase nie sú až tak zaujímavé a niektoré vysielajú len anglicky.webmasterr napísal:prog. ponuku mozno, ale kvalitu obrazu urcite nie...a ani najlacnejsi nieje kedze za skylink das raz 70€ (+70€ za sat.) a pozeras kolko chces
-
hojko
Site Admin
Cesar: Ak sa nemylim, tak Digi TV ma podstatne nizsi datovy tok ako UPC, takze lepsia kvalita pri Digi sa mi veru nezda.
-
Martin44
Professional
Prechod na nagravision 3 sa zacne uz nasledujuci tyzden.
To len stále stále strašia, to ešte dosť potrvá. Je to aj jedno, veď tí, ktorí to takto pozerajú aj tak si to všimnú. A keď aj, tak aspoň bude menej tých, čo to pozerajú zadarmo na 40 eurových prijímačoch a ešte aj sa aj všade sťažujú aké je to nekvalitné.
-
bb5unlock
Light Professional
nemozneMartin44 napísal:Prechod na nagravision 3 sa zacne uz nasledujuci tyzden.
samo digiTV slovakia potvrdilo ze do konca aprila urcite nestihnu vymenit vsetky karty
aby mohli prest na nagra3 musia mat vymenene vsetky karty u platiacich zakaznikov, pretoze inak vsetkym (platiacim) so starymi kartami by to prestalo fungovat
A to ešte musia vymeniť úplne všetky karty aj v ČR a ostatných krajinách, veď nevysielajú len sem a sú kanály, ktoré majú v ponuke vo viacerých krajinách.
to nestihnu ani do konca roka 
Nechcel som kvôli tomu zakladať novú tému, tak napíšem sem. Dúfam, že to nebude vadiť.
Moc často nepozerám TV, ale všimol som si, že u všetkých kanáloch na DIGI mám pomer obrazu 4:3 (napr. taká Markízu alebo Trojku som mal 16:9). Ono to na TV potom vyzerá dosť škaredo, keď je to ako keby poskladané do seba. Neviem teda či sa to stalo aj niekomu inému alebo je chyba iba u mňa. Keď nastavím 16:9 na TV, tak ten obraz zasa nie je ako predtým, takže nechápem kde je chyba. Dá sa nejako tento mód nastaviť aj zvlášť u DIGI?
Ďakujem za rady
Moc často nepozerám TV, ale všimol som si, že u všetkých kanáloch na DIGI mám pomer obrazu 4:3 (napr. taká Markízu alebo Trojku som mal 16:9). Ono to na TV potom vyzerá dosť škaredo, keď je to ako keby poskladané do seba. Neviem teda či sa to stalo aj niekomu inému alebo je chyba iba u mňa. Keď nastavím 16:9 na TV, tak ten obraz zasa nie je ako predtým, takže nechápem kde je chyba. Dá sa nejako tento mód nastaviť aj zvlášť u DIGI?
Ďakujem za rady
digi vsetko vysiela v 4:3 takze preto
Aha, no tak 4:3, to som nevedel. Ale nechápem, prečo mám odrazu roztiahnutý obraz na celú obrazovku, predtým som to mam klasicky ako je to na satelite (káblovke), že dole a hore bol čierny pás ak tak TV vysielala. A teraz? Na DIGI to je cez celú obrazovku a na klasickej TV normálne (s čiernymi pásmi).sundevil napísal:digi vsetko vysiela v 4:3 takze preto
Zdravim vas, mam DIGI tv legalne, a chcel by som pozerat napr. sportovu stanicu Sport 2, alebo ESPN America.. nevedeli by ste mi niekto poradit ako to dosiahnem::? nedalo by sa to nejaKO ZMENOU KODU, ALEBO Ja neviem..... kto viete poradte pls
dikes
dikes
-
Sphinx
Addict
nie nedalo.. len emu..
nevie niekto ako prekodovat toto : Hyundai 7160 MA ??
ten sa neprekodovava zasunies nove karty od DIGItv ktore prisli v obalke, zapnes a do hodiny väcsinou nabehnu ak nie tak sa vola technikovi
-
Sphinx
Addict
s tym prijmacom su problemy karty tam nesedia su tensie ako tie predtym treba ich podlepit paskou aby dosadli na kontakty a ujistit sa ze ich mas v spravnom otvore tj karta 1 do otvoru 1 a 2 do 2
Takze uz som to v tejto teme raz pisal, moj otec s tym podnika a zatial co posiela Digi TV nove karty a atd tak ze sekaju potom prijmace a tiez aj zamrzavaju, takze vam tu vravim jeho vyjadrenie: Minimalne este do jesene bude Digi TV stale bezat nacierno, potom sa uvidi