Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

wela was tu howorilio o azureus,bitcomet su super ale ja zase pouziwam BitLord.ja zase pouziwam mininova.org zatial najlepsie co som nasiel
mano82
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mano82 »

canopus napísal:mininova.org zatial najlepsie co som nasiel
prehladne, ale ked vies co hladas, tak najlepsi je isohunt.com
pepek5
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepek5 »

Ja pouziwam Azureus, podla mna je naj slowensky preklad, prehladny, jednoduchy..... mozem len odporucit :)
Krod
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Krod »

Chlapci vasa nizka rychlost zavisi asi od 4 veci:

1. virus,trojan, adaware
2. zle nastavenie alebo pomaly net amici kludne maju nad niekolko mb...
3. malo ludi co poskytuje tu vec na stahovanie
4. ultimativny dovod preco asi nie lebo ste leecheri - to je termin pre tyhc co neumerne stahuju viac ako poskytnu:

a. obmedzenie uploadu vedie k obmedzeniu downoladu :wink:
b. hned ako ste dokoncili stahovanie alebo tesne predtym vas rating u trackeru bol pod 1.000 napr 0.579 to znamena ze ste len stahovali a skoro nic neposkytli. Vas client si to znaci a pokym neformatujete comp tak to prec nedostanete. Ked som na svoju chybu dosiel sthoval som uz len 5b teraz taham 50kb. Je dobre si nastavit upload na 80% z maximalnej hodntoty a takisto otvorit pristup viacero ludom na torrent v nastaveniach je tam vetsinou len 50-80 tak dajte kludne 200. Cize poskytnut torrent na seed pre hostovanie a publikovanie sa oplati...Viac si treba prestudovat na nete :P
Krod
Novice
Novice

P.S: Som zabudol dodat potom co vetsina ludom po tych vyhlaseniach ze bit comet a spol. podvadzaju tak im dava permanentne ban. Takze najlepsie alternativy su utorrent a azureus. S utorentom som mal zle skusenosti co sa tyka rychlosti ale ostatny su snim spokojny.
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

Krod napísal:P.S: Som zabudol dodat potom co vetsina ludom po tych vyhlaseniach ze bit comet a spol. podvadzaju tak im dava permanentne ban. Takze najlepsie alternativy su utorrent a azureus. S utorentom som mal zle skusenosti co sa tyka rychlosti ale ostatny su snim spokojny.
Bitspirit verzia 2.7.nieco je naj...
mano82
Expert
Expert

kandler napísal:Bitspirit verzia 2.7.nieco je naj...
Nemas tolko moznosti ako v azureuse, v bitspirite mi chyba najmä scheduler.
Pauliess
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pauliess »

mano82 napísal:Nemas tolko moznosti ako v azureuse, v bitspirite mi chyba najmä scheduler.
Ak sa nemýlim tak vo verzii ktorú používam (BitSpirit v3.1.0.077) už scheduler je. :wink:

:)
mano82
Expert
Expert

Pauliess napísal:Ak sa nemýlim tak vo verzii ktorú používam (BitSpirit v3.1.0.077) už scheduler je. :wink:

:)
bud nevidim, alebo som slepy, ale nic take som tam nenasiel, skus navigovat.
Krod
Novice
Novice

bitkovia su uz vecou minulosti kazdy torrent client podporuje svojich a taky azureus a utorrnet ma niekde az cez 400.000 tisic stiahnutych klientov. Azuereus, Bit Comet ( Dead corpse). utorrent tvoria velku trojku neoplati sa zbierat rychlost na inych klientoch skodi tym clovek len sam sebe ked ostatny maju vyssi download... KEd stahujem z a zureusu pomer je. 1. Azureus 2. Bitcomet 3. Utorrent Prilezitostne sa tam ojedinele objavi bitlord,bitspirit,g4,mainline, napriklad na softpadi maju len po 4000 dowloadoch co nemzoe s utorrentom alebo ani azerusom sutazit. Teraz mam 900.000 ludi s azureusom online. Bere mi 55% ranmky aj so osrtatnymi alep racovat sa v pohode da. A ked robim nieco nrocnejsie a potrebujem mat ramku mam nato kamarata utorrenta :D
Pauliess
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pauliess »

mano82 napísal:bud nevidim, alebo som slepy, ale nic take som tam nenasiel, skus navigovat.
Stiahneš torrenty ktoré chceš ťahať resp. nastaviť kedy sa majú začať sťahovať/uploadovať, otvoríš ho, a vľavo dole nájdeš Job Type a tam máš Schedule (Waiting for running) a Schedule (Timer), klikneš na ten Schedule (Timer)a pod tým nastavíš kedy sa má začať sťahovať/uploadovať.
mano82
Expert
Expert

Pauliess napísal:Stiahneš torrenty ktoré chceš ťahať resp. nastaviť kedy sa majú začať sťahovať/uploadovať, otvoríš ho, a vľavo dole nájdeš Job Type a tam máš Schedule (Waiting for running) a Schedule (Timer), klikneš na ten Schedule (Timer)a pod tým nastavíš kedy sa má začať sťahovať/uploadovať.
Jaj tak to len toto, tak to poznam. Som myslel, ze je tam nieco viac. Som zvyknuty z azureusu, mozes nastavit v aku kolkvek minutu, aky kolvek den osobitne rychlost download, upload. Kedy sa ma zapnut, kedy vypnut a taketo drobnosti. Pokial mas nejake pravidla v sieti a chces ich dodrziavat, toto sa velm hodi.
Bmxik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bmxik »

no poviem vam takto preco mi nejde stiahnut ten bit spirit
:evil:
shogun
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shogun »

Mal som BitSpirit - asi 3 mesiace ale teraz pouzivam azureus. Skusal som tahat rovnaky torrent (samozrejme nie naraz) a cez BT to islo 30KBs, cez azureus kolko linka stacila cca 60KBs. BitSpirit mi tiez obcas prestal stahovat na 30, 50, 90 atd. percentach aj ked bol torrent stale zivy a nachadzal seederov.
shogun
Light Expert
Light Expert

velmo nove, ako som pocul ma v tom hojko prsty. http://www.sk-cz.net/

//EDIT este sa neda registrovat. Btw, nie ze sa na mna neujde miesto :)
Bmxik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bmxik »

shogun napísal:velmo nove, ako som pocul ma v tom hojko prsty. http://www.sk-cz.net/

//EDIT este sa neda registrovat. Btw, nie ze sa na mna neujde miesto :)
uz su tam nejake torenty?
:?
shogun
Light Expert
Light Expert

Bmxik napísal:uz su tam nejake torenty?
:?
bol chvilu v testovacej prevadzke, vtedy sa dalo registrovat, torrentov na to ze existoval par dni vcelku slusne. Teraz je na stranke:

2006-01-31 - Pre problemy s predchadzajucou verziu trackera sme sa rozhodli prejt na novsiu verziu, ktora obrasuje mnozstvo oprav a vylepseni. Coskoro bude tracker opat v prevadzke (odhadom asi tak v stredu).
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Take že AZUREUS poznaš je to fakt dobre kamarat to použiva a vyturuje na tom aj 1mega cez noc. :smt023
Napísať odpoveď