Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Tarzan
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

ABC

Príspevok od používateľa Tarzan »

Moze mi niekto napisat ako krok po kroku nahodit stahovanie povedzme v ABC? A ci je to vobec mozne aby som to niekedy stiahol ked mam 10 kb/s.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Najlepsi klient, jednoznacne µTorrent --> http://www.utorrent.com/
fedorm
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fedorm »

ja mam bitcomet. stiahol som si subor s koncovkou torrent otvorim ho v tom programe ukazuje mi ze stahuje ale cakal som 10 min a nic nestiahlo co stym
mano82
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mano82 »

Ako je mozne, ze pri jednom torrente mam pripojenych stale okolo 70 seederov a rychlost je ledva 2kB/s a pri ostatnych torrentoch aj ked je pripojenych len zopar seederov(do 20), tak rychlost je daleko vyssia. :( Moze byt chybny torrent? Ale to by mi asi vyhodilo chybu.
Aryan Angel napísal:Najlepsi klient, jednoznacne µTorrent --> http://www.utorrent.com/
Vyzera na prvy pohlad, ale po case sa vratis k povodnemu. Podla mna je najlepsi Azureus a BitSpirit
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mano82 napísal:Ako je mozne, ze pri jednom torrente mam pripojenych stale okolo 70 seederov a rychlost je ledva 2kB/s a pri ostatnych torrentoch aj ked je pripojenych len zopar seederov(do 20), tak rychlost je daleko vyssia. :( Moze byt chybny torrent? Ale to by mi asi vyhodilo chybu.

Vyzera na prvy pohlad, ale po case sa vratis k povodnemu. Podla mna je najlepsi Azureus a BitSpirit
tak toto potvrdzujem, zdal sa na prvy pohlad dobry, ale rychlosti ma viac nez biedne. Tiez som sa vratil spat k povodnemu, t.j. bitcomet
DefeatNever VictoryForeve
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DefeatNever VictoryForeve »

Neviem, podla mna je stale najlepsi a hlavne sa stale vyvija - nemali ste staru verziu? Myslim ze problem s rychlostou bol zmieneny a opraveny v niektorom change liste. Inak kazdemu to zle urcite nejde:) :arrow: http://img502.imageshack.us/img502/696/new8cv.jpg
mano82
Expert
Expert

DefeatNever VictoryForeve napísal:Inak kazdemu to zle urcite nejde:) :arrow: http://img502.imageshack.us/img502/696/new8cv.jpg
No download 250kB a upload 10MB??????????? Clovece, tomu hovoris dobre. Ja mam nato opacny nazor. Pri takej linke mat download/upload 1/40, tak sa na to vyserem.
Stifo16
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stifo16 »

Prosim vas mozem sa spytat ze ked mam nieco zapnute t.j. ze nieco stahujem ako to mam stopnut aby som v pokoji mohol napr. vypnut komp-dakujem.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Stifo16 napísal:Prosim vas mozem sa spytat ze ked mam nieco zapnute t.j. ze nieco stahujem ako to mam stopnut aby som v pokoji mohol napr. vypnut komp-dakujem.
Tlacitkom Stop, vacsinou..
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

No veru,niekedy to tlacitko pomoze :)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

wela was tu howorilio o azureus,bitcomet su super ale ja zase pouziwam BitLord.ja zase pouziwam mininova.org zatial najlepsie co som nasiel
mano82
Expert
Expert

canopus napísal:mininova.org zatial najlepsie co som nasiel
prehladne, ale ked vies co hladas, tak najlepsi je isohunt.com
pepek5
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepek5 »

Ja pouziwam Azureus, podla mna je naj slowensky preklad, prehladny, jednoduchy..... mozem len odporucit :)
Krod
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Krod »

Chlapci vasa nizka rychlost zavisi asi od 4 veci:

1. virus,trojan, adaware
2. zle nastavenie alebo pomaly net amici kludne maju nad niekolko mb...
3. malo ludi co poskytuje tu vec na stahovanie
4. ultimativny dovod preco asi nie lebo ste leecheri - to je termin pre tyhc co neumerne stahuju viac ako poskytnu:

a. obmedzenie uploadu vedie k obmedzeniu downoladu :wink:
b. hned ako ste dokoncili stahovanie alebo tesne predtym vas rating u trackeru bol pod 1.000 napr 0.579 to znamena ze ste len stahovali a skoro nic neposkytli. Vas client si to znaci a pokym neformatujete comp tak to prec nedostanete. Ked som na svoju chybu dosiel sthoval som uz len 5b teraz taham 50kb. Je dobre si nastavit upload na 80% z maximalnej hodntoty a takisto otvorit pristup viacero ludom na torrent v nastaveniach je tam vetsinou len 50-80 tak dajte kludne 200. Cize poskytnut torrent na seed pre hostovanie a publikovanie sa oplati...Viac si treba prestudovat na nete :P
Krod
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Krod »

P.S: Som zabudol dodat potom co vetsina ludom po tych vyhlaseniach ze bit comet a spol. podvadzaju tak im dava permanentne ban. Takze najlepsie alternativy su utorrent a azureus. S utorentom som mal zle skusenosti co sa tyka rychlosti ale ostatny su snim spokojny.
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

Krod napísal:P.S: Som zabudol dodat potom co vetsina ludom po tych vyhlaseniach ze bit comet a spol. podvadzaju tak im dava permanentne ban. Takze najlepsie alternativy su utorrent a azureus. S utorentom som mal zle skusenosti co sa tyka rychlosti ale ostatny su snim spokojny.
Bitspirit verzia 2.7.nieco je naj...
mano82
Expert
Expert

kandler napísal:Bitspirit verzia 2.7.nieco je naj...
Nemas tolko moznosti ako v azureuse, v bitspirite mi chyba najmä scheduler.
Pauliess
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pauliess »

mano82 napísal:Nemas tolko moznosti ako v azureuse, v bitspirite mi chyba najmä scheduler.
Ak sa nemýlim tak vo verzii ktorú používam (BitSpirit v3.1.0.077) už scheduler je. :wink:

:)
mano82
Expert
Expert

Pauliess napísal:Ak sa nemýlim tak vo verzii ktorú používam (BitSpirit v3.1.0.077) už scheduler je. :wink:

:)
bud nevidim, alebo som slepy, ale nic take som tam nenasiel, skus navigovat.
Napísať odpoveď