co by si potreboval, moj?psyrayt napísal:ma tu niekto skusenosti s lsd?
potrebujem dake informacie od cloveka co to uz skusil,dik
Drogy
seruste, tak potrebujem vedet to co by som mal vedet ked chcem dat trip, ci si mam dat cely alebo iba polku,ked to bude moj prvy papier v zivote a ci nebude vadit ked dam den predtym kolo ci to kolo moze nieco pokazit alebo naopak, a hlavne som sa nikde nedocital o fobiach spojenych s uzivanym lsd...ak mam "fobiu" z niecoho ci by ma nemohlo z toho je*** ked budem vytripovany,,
ja nemam tu fobiu ako diagnozu nebol som s tym nikdy u doktora atd a myslim ze to neni az nejaka silna fobia, no viem ze keby ma to chyti v stavoch by som sa asi posral,, dik za vase skusenosti a vedomosti kamosi
ja nemam tu fobiu ako diagnozu nebol som s tym nikdy u doktora atd a myslim ze to neni az nejaka silna fobia, no viem ze keby ma to chyti v stavoch by som sa asi posral,, dik za vase skusenosti a vedomosti kamosi
no mnozstvo tripu zavisi hlavne od tvojej psychiky a skusenosti s halucinogenmi. doporucujem zacat s polkou... pre istotu. takisto neviem ci je dobry napad davat si koleso den predtym, urcite to odcerpa fyzicke a psychicke sily, ajked tu polku by si este mohol vykryt.
je uplne prirodzene, ze pred pozitim niecoho takehoto mas obavy. predsalen su to pre teba nezname vody. skus vsak mysliet hlavne na to, ze to bude novy zazitok a ako si to uzijes, strach nechaj bokom. ak zvolis spravny "set & setting" vsetko bude v poriadku. najlepsie je byt na nejakom kludnom mieste s ludmi, ktorych dobre poznas a vies, ze nebudu vyvadzat veci, ktore ti mozu stav pokazit. ked si na tripe tak naladu ti menia hlavne podnety z okolia, teda ak bude dobra atmosfera tak ti urcite nepridu na rozum nejake strihy a fobie. preto este raz zdoraznujem: maj okolo seba dobru partiu, nie ze ta niekto zacne strasit alebo robit si z teba srandu a podobne veci, ktore ti pomozu k "bad tripu".
gl & hf
je uplne prirodzene, ze pred pozitim niecoho takehoto mas obavy. predsalen su to pre teba nezname vody. skus vsak mysliet hlavne na to, ze to bude novy zazitok a ako si to uzijes, strach nechaj bokom. ak zvolis spravny "set & setting" vsetko bude v poriadku. najlepsie je byt na nejakom kludnom mieste s ludmi, ktorych dobre poznas a vies, ze nebudu vyvadzat veci, ktore ti mozu stav pokazit. ked si na tripe tak naladu ti menia hlavne podnety z okolia, teda ak bude dobra atmosfera tak ti urcite nepridu na rozum nejake strihy a fobie. preto este raz zdoraznujem: maj okolo seba dobru partiu, nie ze ta niekto zacne strasit alebo robit si z teba srandu a podobne veci, ktore ti pomozu k "bad tripu".
gl & hf
no to je zo 60-tych rokov,ze?vtedy bolo LSD u nas dostupne,vyrabala to Spofa myslimjackb napísal:LSD a vojaci CS ludovodemkratickej armady
... re=related
a pervitin(metamfetamin) sa da ziskat napr. v USA uplne v pohode aj legalnou cestou na predpis http://www.ovationpharma.com/products.php?prodid=1
ale aj ine taketo latky-zalezi to na okolnostiach.
myslem ze su to 60te. no vtedy cely svet skusal co to urobi... niekde je asi rovnako stare video ako v US testovali na macketaurus666 napísal:no to je zo 60-tych rokov,ze?vtedy bolo LSD u nas dostupne,vyrabala to Spofa myslim
a pervitin(metamfetamin) sa da ziskat napr. v USA uplne v pohode aj legalnou cestou na predpis http://www.ovationpharma.com/products.php?prodid=1
ale aj ine taketo latky-zalezi to na okolnostiach.
oni vtedy vselico skusali a my sa dne chytame za hlavu.... mozno ja nasi vnuci sa budu ked uvidia co sme dorabali my...
tvoj kamos musi byt zaujimavy clovekpishta napísal:Sme minule hulili hasis,ale nejaky zdarma newiem co to bolo.A kamos mi hovoril ze existuje droga ze koga a po nej za 8hodin zomries ale pred tym sa ti ukaze ako by si zil dalsich 20 rokov(teda tvoj mozog ako si to predstavuje) existuje nieco take?asi tazko coo:D
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ked sa ti nepacila trava tak ani hasis sa ti nebude,to je v podstate len silnejsie...taky extraktboborko napísal:trawa bola skusena a dako extra ma to nezaujalo ze by som to nadalej praktikoval...ete by som cel hasis skusit a potom mi bude stacit pivo...preto iba trava a hasis bo to je priroda a nie dake chemikalie...zvisne veci su podla mna sajrajt
ak si ju skusal prvy-krat tak sa ani necuduj ze ti nezabavila.boborko napísal:trawa bola skusena a dako extra ma to nezaujalo ze by som to nadalej praktikoval...ete by som cel hasis skusit a potom mi bude stacit pivo...preto iba trava a hasis bo to je priroda a nie dake chemikalie...zvisne veci su podla mna sajrajt
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nije fajčenie ako fajčenie.. treba vedieť aj fajčiť hehboborko napísal:trawa bola skusena a dako extra ma to nezaujalo ze by som to nadalej praktikoval...ete by som cel hasis skusit a potom mi bude stacit pivo...preto iba trava a hasis bo to je priroda a nie dake chemikalie...zvisne veci su podla mna sajrajt