Drogy
tvoj kamos musi byt zaujimavy clovekpishta napísal:Sme minule hulili hasis,ale nejaky zdarma newiem co to bolo.A kamos mi hovoril ze existuje droga ze koga a po nej za 8hodin zomries ale pred tym sa ti ukaze ako by si zil dalsich 20 rokov(teda tvoj mozog ako si to predstavuje) existuje nieco take?asi tazko coo:D
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ked sa ti nepacila trava tak ani hasis sa ti nebude,to je v podstate len silnejsie...taky extraktboborko napísal:trawa bola skusena a dako extra ma to nezaujalo ze by som to nadalej praktikoval...ete by som cel hasis skusit a potom mi bude stacit pivo...preto iba trava a hasis bo to je priroda a nie dake chemikalie...zvisne veci su podla mna sajrajt
ak si ju skusal prvy-krat tak sa ani necuduj ze ti nezabavila.boborko napísal:trawa bola skusena a dako extra ma to nezaujalo ze by som to nadalej praktikoval...ete by som cel hasis skusit a potom mi bude stacit pivo...preto iba trava a hasis bo to je priroda a nie dake chemikalie...zvisne veci su podla mna sajrajt
-
triple
Guru wannabe
nije fajčenie ako fajčenie.. treba vedieť aj fajčiť hehboborko napísal:trawa bola skusena a dako extra ma to nezaujalo ze by som to nadalej praktikoval...ete by som cel hasis skusit a potom mi bude stacit pivo...preto iba trava a hasis bo to je priroda a nie dake chemikalie...zvisne veci su podla mna sajrajt
-
triple
Guru wannabe
neviem ja to zase vidím naopak
ja si radšej pofajčím ako by som si mal dať za pohárik.. rozdiel vidím hlavne v tom v opitosti sa neviem poriadne kontrolovať a nezastavím napríklad točenie sa hlavy.. ked sa dofajčím dokážem sa kontrolovať tak že okolie nezbadá nič a ja si užívam v pohode pocit.. a hlavný rozdiel je druhý den ..
edit// ešte som sa nikdy nedofajčil takže by som grckal a to už ťahám 6 rokov samozrejme ked nerátam kombináciu tráva+chlast to je zaručené blití
ja si radšej pofajčím ako by som si mal dať za pohárik.. rozdiel vidím hlavne v tom v opitosti sa neviem poriadne kontrolovať a nezastavím napríklad točenie sa hlavy.. ked sa dofajčím dokážem sa kontrolovať tak že okolie nezbadá nič a ja si užívam v pohode pocit.. a hlavný rozdiel je druhý den ..
edit// ešte som sa nikdy nedofajčil takže by som grckal a to už ťahám 6 rokov samozrejme ked nerátam kombináciu tráva+chlast to je zaručené blití
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
ja som sa z travy poblil tusim iba raz a to bolo v mojich zaciatkoch
odvtedy aj ked som to faaakt ze prehnal tak mi stacilo ist na cerstvy vzduch alebo sa namotat na nejaku vec a nemysliet na to, ze mi je zle.
ja nahodou kombinaciu trava+chlast mam celkom rad...ale lepsie je ked najprv si vypijem tak do nalady a az potom pofajcim, to mi vacsinou staci nejaky jeden-dva púčiky...no ako kedy
ale dokaze to cloveka aj pekne zmotat ked uz mam fakt kvalitne vypite a potom pofajcim....
a kombinacia ked najprv pofajcim a potom pijem tiez nieje zla ale to mi menej chuti pit co je vlastne niekedy aj dobre
ja nahodou kombinaciu trava+chlast mam celkom rad...ale lepsie je ked najprv si vypijem tak do nalady a az potom pofajcim, to mi vacsinou staci nejaky jeden-dva púčiky...no ako kedy
a kombinacia ked najprv pofajcim a potom pijem tiez nieje zla ale to mi menej chuti pit co je vlastne niekedy aj dobre
-
axxis
Addict
A Ty si kde vyrastol Dante? V skole s podobnymi profesormi ako je Mackie zo South parku, nie?
Povedali vam v skolke, nasledne na zakladke a hned po tom aj na strednej, ze drogy su zle, anó?
A pri tom vobec nevies, ze niektore drogy koniec koncov vobec niesu take katastrofalne ako vidis na obrazkoch (vid kokain, droga bohacov), niektore Ti umoznia premyslat nad vecami, ktore by Ta inak nenapadli, vyvolavaju pocity, ktore inak nezazijes. Sice som ziadnu tvrdu drogu nikdy nevyskusal, dokonca ani travu, ale poznam par ludi, ktori si dali (raz) a vobec ich preto neodsudzujem, lebo si precitali co vsetko drogy sposobuju a nepozerali si len demagogicku krestansko-konzervativnu kampan, ktoru vedie tento stat.
edit:// ale no tak Fizz, to nemyslis vazne, ze si to vymazala....
Povedali vam v skolke, nasledne na zakladke a hned po tom aj na strednej, ze drogy su zle, anó?
A pri tom vobec nevies, ze niektore drogy koniec koncov vobec niesu take katastrofalne ako vidis na obrazkoch (vid kokain, droga bohacov), niektore Ti umoznia premyslat nad vecami, ktore by Ta inak nenapadli, vyvolavaju pocity, ktore inak nezazijes. Sice som ziadnu tvrdu drogu nikdy nevyskusal, dokonca ani travu, ale poznam par ludi, ktori si dali (raz) a vobec ich preto neodsudzujem, lebo si precitali co vsetko drogy sposobuju a nepozerali si len demagogicku krestansko-konzervativnu kampan, ktoru vedie tento stat.
Zobud sa decko nenormálne až budeš mať svoje odžité a veci odskúšané pochopíš. Až raz budeš mať az sebou viac , možno pochopíš,že nič ako dobré stavy ti netreba ,svet možno uvidíš inak. Všetky drogy sú ti na pi*u, pre povzbudenie sebavedomia ? sa radšej zahrab , lebo brať ko*ot z machroviny može len úbožiak bez cielov, nádejí, proste skrachovanec. A ak si nedá nikto z vás ludia po dobrom povedať,že hranie z ohnom je nebezpečné, tak lutujem hlavne generáciu čo príde po nás !!axXis napísal:A Ty si kde vyrastol Dante? V skole s podobnymi profesormi ako je Mackie zo South parku, nie?
//edit : axXis , tvoje bydlisko hovorí za tvoje názory...morálny prah... ty si na úplnom dne by som skôr povedal ...